Автор |
Съобщение |
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Re: Fallout: Online 2238 Публикувано на: 25 Авг 2009 13:19
Firzen, ясно ми е, "тази игра е антипод на WOW", все пак е правена от фенове, а щом дори е безплатна, значи не е и комерсиална като гореспоменатата игра. Мисълта ми обаче бе дали няма брат ми да се вманиячи отново в някаква игра, която реално няма превъртане? Фолаут вселената е много завлядаваща и той специално знае това - играл е първите 2 части и Тактикс. Така че лесно може да се превърне в "новата му дрогичка", а аз, честно казано, не искам това, колкото и добра да е играта. Надявам се, разбираш какво имам предвид.
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout: Online 2238 Публикувано на: 25 Авг 2009 15:02
MetalGearRex написа: Firzen, ясно ми е, "тази игра е антипод на WOW", все пак е правена от фенове, а щом дори е безплатна, значи не е и комерсиална като гореспоменатата игра. Мисълта ми обаче бе дали няма брат ми да се вманиячи отново в някаква игра, която реално няма превъртане? Фолаут вселената е много завлядаваща и той специално знае това - играл е първите 2 части и Тактикс. Така че лесно може да се превърне в "новата му дрогичка", а аз, честно казано, не искам това, колкото и добра да е играта. Надявам се, разбираш какво имам предвид. Нема как да стане, тука за да се зарибиш трябва да имаш ебати упорството. Аз продължавам да събирам лайната на кравите. 10експ и некви пари са!!
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout: Online 2238 Публикувано на: 25 Авг 2009 15:05
аз избегах с лопатата с идеята да потепем некой с неа, ама ма застреляя пак ...... добре, в крайна сметка, единствената надежда е да дебна да обера някой труп, така ли ? що я не видим кво моем направим - скорпионите ме чупят ако са повече от 2 , а те винаги са повече от 2 ...
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout: Online 2238 Публикувано на: 25 Авг 2009 15:12
Надежда е силно казано, един час макс обикаляне около New Reno и ще сте събрали поне 3-4 пистолета и някакви тежки. После стоите далеч от въпросния град и използвате придобивките си по low level гадини (без да се възгордявате мн, обаче).
А, и пак внимавате, щото току що банда от трима високи левъли ме отърваха от броня, оръжия и прочее на квадрат разстояние от the Hub.
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Re: Fallout: Online 2238 Публикувано на: 25 Авг 2009 15:19
Firzen написа: Надежда е силно казано, един час макс обикаляне около New Reno и ще сте събрали поне 3-4 пистолета и някакви тежки. После стоите далеч от въпросния град и използвате придобивките си по low level гадини (без да се възгордявате мн, обаче).
А, и пак внимавате, щото току що банда от трима високи левъли ме отърваха от броня, оръжия и прочее на квадрат разстояние от the Hub. Хахаха! Fallout атмосфера, определено! Омега, не схванах какво имаш предвид по въпроса с упорството? Играта не е зарибяваща или какво? А братът за Fallout ще има упорство, сигурен съм!
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
elianbg
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout: Online 2238 Публикувано на: 26 Авг 2009 08:51
всичко на руски ли е че нз как ша се оправя
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout: Online 2238 Публикувано на: 26 Авг 2009 21:15
elianbg написа: всичко на руски ли е че нз как ша се оправя Не, на английски е.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout: Online 2238 Публикувано на: 27 Авг 2009 14:33
Колко човека има онлайн? Изглежда интересно, може и аз да се включа.
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Fallout: Online 2238 Публикувано на: 27 Авг 2009 14:40
Emanuil написа: Колко човека има онлайн? Изглежда интересно, може и аз да се включа. И аз това питах но не получих отговор.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout: Online 2238 Публикувано на: 28 Авг 2009 14:16
Не съм сигурен как да ви отговоря. Дори да има официална статистика, не съм я видял. Също се въздържам да кажа "има достатъчно хора", защото не съм опитен мъморпъгър фен. На всяко населено място обаче има стълпотворения от играчи, и неопределен брой други се шматкат из картата и е малко вероятно да уцелиш просто движейки се през world map-a. Не мога да дам особено точна информация също поради обстоятелството, че избягвам големите населени места. Там се бият high level бронирани играчи с големи оръжия и се мотаят играчи с високо ниво Steal.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout: Online 2238 Публикувано на: 28 Авг 2009 14:21
Движението по World Мапа нормално ли е да е толкова бавно? Фирз, дай некви насоки за първите левъли :/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout: Online 2238 Публикувано на: 28 Авг 2009 14:28
Firzen написа: Не мога да дам особено точна информация също поради обстоятелството, че избягвам големите населени места. Там се бият high level бронирани играчи с големи оръжия и се мотаят играчи с високо ниво Steal. Ами,аз сега започнах да играя и посетих повечето градове. Има доста хора в някой,особено в защитените (Тези градове имат местна полиция която прави крадците и тези,които нападнат други играчи на швейцарско сирене) и като цяло по-малко в незащитените. Едниствените места,които е препоръчително да се избягват са Броукен Хилс и Рединг,защото там бъка от тъпи руснаци с оръжия,които убиват всичко,което видят. Иначе играта е доста приятна,стига да не умреш. Проблема е да си намериш място,където да криеш нещата си,докато не направиш палатка. А чистенето на изпражнения е доста труден бизнес,с неумолима конкуренция Някой ако иска да се съберем да бием скорпиони или нещо такова,да ме потърси към НКР. Nightbringer се казва героят ми.
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout: Online 2238 Публикувано на: 28 Авг 2009 15:03
Omega-x написа: Движението по World Мапа нормално ли е да е толкова бавно? Фирз, дай некви насоки за първите левъли :/ Движението през равнини е по-бързо от движението по планини. Вдигни outdoorsman за да те пита по-често дали искаш да влизаш в енкаунтър и да ти дава опит независимо от това дали си се бил или не.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Fallout: Online 2238 Публикувано на: 28 Авг 2009 16:32
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout: Online 2238 Публикувано на: 29 Авг 2009 21:14
Трябва ми помощ от някой, който има палатка или някакъв друг вид safe spot. Излезе ми късмета, равносметката е: 2 Hunting Rifle-a 1 Mauser 1 10mm Pistol 192 .45 caliber ammo 22 .223FMJ ammo 42 10mm ammo 3 Combat Knife-a 20 9mm 33 Shotgun shells Трябва да ги складирам, иначе не влизам в играта много, много. Помощ
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout: Online 2238 Публикувано на: 30 Авг 2009 09:51
Иииии този период на бетата свърши и имаше пълен wipe на герои. лол. Код: Server has been full-wiped. You need to create a new character before you can start playing again.
FIXES: - radiation/replication stat bug - wandering critters shouldn't go too far away from their home positions - Bags for mercs re-enabled - Added fixed status to repair table quest. - unlimited brahmin followers bug fix
CHANGES (WIP): - player can now obtain many professions, but total level (sum of all acquired professions) can't be greater than 3. - new encounter maps - Traders get more money now - Boosting Ammo produced by 3 - Players can see when someone is searching their pockets with steal (same check as guards) - Dynamite and plastic explosives lowered on traders. - various map updates
IMPORTANT: - download additional dat file!!! ([url=http://www.fallout-files.de/sonstiges/fonline/faction001.dat]HERE[/url]) This file is very important and needs to be in your FOnline client folder or you will have missing graphics while playing!
Put the faction001.dat file into your FOnline client folder and that's it. The file is only a few kb small, so it is really not a big deal.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Fallout: Online 2238 Публикувано на: 30 Авг 2009 13:28
Хахаха, Омега сигурно много ще се радва Иначе дайте този път да си направим групичка?
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout: Online 2238 Публикувано на: 30 Авг 2009 15:30
Такъв ми бил Късмета. Търсете Smaila. Предлагам, ако искате към 22 тази вечер да се видим в Ghost Farm или някое друго изоставено място?
|
|
|
|
|
elianbg
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout: Online 2238 Публикувано на: 30 Авг 2009 17:37
аз ша доида
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout: Online 2238 Публикувано на: 30 Авг 2009 20:47
И аз. М/у 22:00 и 22:30 ще се мотая около Ghost Farm.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|