Warbringer написа:
Не съм го оспорвал

Всъщност, The Offspring е единствената (или поне една от малкото) съвременни групи, която носи духа на стария пънк

Не знам какъв е духът на стария пънк, защото не съм го слушал, честно казано. Тогава авера, с който слушахме надъхано, започна да кара блейдове и да движи в по друг clique и съответно се зариби по ъндърграунд пънковете - батковците ни даваха касети..
За нас тогава всъщност Offspring бяха възможно най-здравата
тежка хава, до която можехме да се доберем (а
Metallica беше ПЪРВАТА група, свиреща метъл - заради името, както разтълкувахме задружно!!). Ходехме по клубове на търсим инфо за жанрове и метъл, за да не ни се смеят (много), като говорим.. тогава прочетохме някъде, че
Venom са Black Metal и се чудехме какво е това, но това е друг въпрос.. ахахах; Сетих се, че имахме "Americana" & "Ixnay..." също.
Но "Smash" беше артефакт просто тогава - като златотърсачи бяхме за тоя албум (а единственият музикален магазин в града беше като Елдорадо...) А в (про)гимназията бяхме бунтари и ходехме с един некроуалкмен и въртяхме касетите по междучасията.
После излезе онзи албум с горящия череп на обложката - пак си го взехме на касетка; тогава и те станаха по комерсиални май.. и
модерният метъл (I DON'T GIVE A FUCK) паралелно много нашумя..
Ако трябва и аз да фастфоруърдна, бих го направил с един друг трак символично:
Convulse - World Without GodИначе, на
Високо напрежение историята също е квлтурна, да..
Edit: надявам се да компенсирам с това, за горното.. (към BMIC)