Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: dota 3
Заглавие: за всички педофили
Публикувано на: 21 Авг 2009 20:15

Това е филм за педобеар, ще получите по ясна представа за какво става въпрос като видите обложката.

Профил WWW

Цар
Аватар
Заглавие: Re: за всички педофили
Публикувано на: 21 Авг 2009 20:37

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Авг 2009 20:47

awwwwww... да ти се насълзят очите. :cry:

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Авг 2009 21:13

какви педофили в тоя форум, бе, момче, всичките са търсещи внимание путки до един :)

Профил ICQ WWW

Публикувано на: 21 Авг 2009 22:49

Sirius написа:
какви педофили в тоя форум, бе, момче, всичките са търсещи внимание путки до един :)

:!: :!: :!:

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
В момента играе: RL - worst game ever.
Публикувано на: 22 Авг 2009 07:14

Педофилското мислене е напълно нормално явление, просто не всеки има топките да си признае какво му харесва и много малко наистина действат. Аз не мисля, че някога бих рпавил друго освен гледане. А ако кажеш, че при вида на някои jailbaits не ти се приисква, то търсещата внимание и одобрение Цензура е ....

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 22 Авг 2009 07:49

Всъщност между законовото понятие и реалното такова има горомна разлика. По закон нямаш право да ебеш момичета под 18 (а в щатите под 21 ОМФГ). Реално обаче една мацка на 16 години е напълно съзряла физически и психически и повечето момичета губят девствеността си именно на тази възраст. Така, че ако си имаш 16-17 годишно гадже не мисля че си педофил (при определени обстоятелства и 15).

Реалната педофилия се отнася действителност към деца, които още не са достигнали възрастта на полово съзряване (пубертет). Много по-често обект на педофилите са малки момчета на 10-11 годишна възраст, а не лолитата по които всички в този форум са луднали. Така че като цяло споко в този форум няма риъл педофили.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 22 Авг 2009 10:10

indigo написа:
Педофилското мислене е напълно нормално явление, просто не всеки има топките да си признае какво му харесва и много малко наистина действат. Аз не мисля, че някога бих рпавил друго освен гледане. А ако кажеш, че при вида на някои jailbaits не ти се приисква, то търсещата внимание и одобрение Цензура е ....

Напълно нормално явление? Ти си за съжаление, бе, човек... Твой си е проблемът, ако ти става от странно нарисувани малки момиченца. Потърси някаква професионална помощ, че ако отнякъде изнамериш топките да "действаш", ще те разчекнат после по затворите.

А jailbait-a .. поне от снимките, които са ми изпадали, съдя, че те започват от 16-17 години нагоре. И да, няма нищо странно да ти се "прииска". Ако си на тея години. Друг е въпросът дали ще ти пуснат де ;)

Профил ICQ WWW

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 22 Авг 2009 10:14

Andrey358 написа:
Всъщност между законовото понятие и реалното такова има горомна разлика. По закон нямаш право да ебеш момичета под 18 (а в щатите под 21 ОМФГ). Реално обаче една мацка на 16 години е напълно съзряла физически и психически и повечето момичета губят девствеността си именно на тази възраст. Така, че ако си имаш 16-17 годишно гадже не мисля че си педофил (при определени обстоятелства и 15).

Реалната педофилия се отнася действителност към деца, които още не са достигнали възрастта на полово съзряване (пубертет). Много по-често обект на педофилите са малки момчета на 10-11 годишна възраст, а не лолитата по които всички в този форум са луднали. Така че като цяло споко в този форум няма риъл педофили.

Ехей, ехей. Аз не съм луднал по лолита :notfair:

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Авг 2009 10:15

Why so Sirius? :D

--

Братле, винаги съм те намирал за широкоскроен пич, с философия се занимаваше, ти си човека дето ми даде 1-вите хентай ДВД-та, които съм бутал през живота си; нещо конкретно ли се е случило по тая тема, защо с такава злост? Смисъл, Стийл е тъп, ок.. ама ти защо?

едит : Swiftblade, дебил, кой пък говори на теб. -.-

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Авг 2009 10:37

Не ме разбирай погрешно, изобщо не е моя работа да се бъркам в така интимни теми. Всеки човек си има своите източници на сексуално вдъхновение, нормално е ебати. Това е нещо индивидуално и понякога странно, но никой не може да те съди за това. Но може да те съди за действията, произтичащи от предпочитанията ти.
Виж, за мен нещата са на тази плоскост - ако определено деяние присъства в Наказателния кодекс, за мен то е противоправно и трябва да се препятства по всеки начин осъществяването му. Да, може да ти звучи тъпо, но за мен е най-правилното и разумно решение.
С много повече разбиране бих подходил към един бройкаджия, примерно. На него това му е разбирането, хормоните му работят и си вършее, човекът. Негова си работа. Но един педофил или хомосексуалист не мога да разбера. И много се дразня на някакви тъпанари, въртящи един и същи възглас " и те са хора, бъди толерантен към тях". Ми не искам ебати. Дразни ме тази противоестественост. Дразни ме фактът, че хомосексуализмът в българското право не е криминализиран, в името на някакви криворазбрани демократични ценности.
Но .. няма какво да се направи.

Профил ICQ WWW

Аватар
Публикувано на: 22 Авг 2009 10:39

Мхм.. разбирам. :) Странно е, че толкова строго следваш законите..

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 22 Авг 2009 10:44

Sirius написа:
Дразни ме фактът, че хомосексуализмът в българското право не е криминализиран, в името на някакви криворазбрани демократични ценности.

Определено имаш безпрецедентната ми подкрепа по този казус. :?

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 22 Авг 2009 10:50

Nightchill написа:
Sirius написа:
Дразни ме фактът, че хомосексуализмът в българското право не е криминализиран, в името на някакви криворазбрани демократични ценности.

Още помня като се правеше на Би.. :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 22 Авг 2009 10:50

Sirius написа:
Не ме разбирай погрешно, изобщо не е моя работа да се бъркам в така интимни теми. Всеки човек си има своите източници на сексуално вдъхновение, нормално е ебати. Това е нещо индивидуално и понякога странно, но никой не може да те съди за това. Но може да те съди за действията, произтичащи от предпочитанията ти.
Виж, за мен нещата са на тази плоскост - ако определено деяние присъства в Наказателния кодекс, за мен то е противоправно и трябва да се препятства по всеки начин осъществяването му. Да, може да ти звучи тъпо, но за мен е най-правилното и разумно решение.
С много повече разбиране бих подходил към един бройкаджия, примерно. На него това му е разбирането, хормоните му работят и си вършее, човекът. Негова си работа. Но един педофил или хомосексуалист не мога да разбера. И много се дразня на някакви тъпанари, въртящи един и същи възглас " и те са хора, бъди толерантен към тях". Ми не искам ебати. Дразни ме тази противоестественост. Дразни ме фактът, че хомосексуализмът в българското право не е криминализиран, в името на някакви криворазбрани демократични ценности.

Ха-ха, абе ти не си добре. Щом толкова много уважаваш правото, значи трябва и хомосексуализма да уважаваш, защото в никоя нормална държава не е криминализиран. Напротив има закони срещу дискриминацията. Така че двете ти твърдения взаимно се изключват.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 22 Авг 2009 11:00

офф, Андрей, запознай се с някои правни системи по света и пак ела да ми говориш. Арабската правна система (Шериат) криминализира хомосексуализма. На 100% убеден съм в това. Ако не се лъжа, и в Индия е така, независимо че страната е повлияна в голяма степен от прецедентната система на Британската общност. Това че за теб арабските държави или Индия не са "нормална държава" си е твое разбиране.
Не уважавам хомосексуализма, но не бих убил или причинил телесна повреда на такъв човек. Презирам го, да. Но откога да презираш нещо е забранено?

Профил ICQ WWW

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Публикувано на: 22 Авг 2009 11:13

Sirius написа:
Не уважавам хомосексуализма, но не бих убил или причинил телесна повреда на такъв човек. Презирам го, да. Но откога да презираш нещо е забранено?

Човеко, все за интелигентен момък те имах. Сега ще кажеш, че и негрите те дразнят. Не до степен да ги биеш, но те дразнят. :?

И истината е, че държава, която базира правната си система на религиозни драсканици е абсурдна. Или смяташ, че жените да ходят с чаршафи на главите си е нормално?

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 22 Авг 2009 11:20

Дади написа:
Човеко, все за интелигентен момък те имах. Сега ще кажеш, че и негрите те дразнят. Не до степен да ги биеш, но те дразнят. :?

И истината е, че държава, която базира правната си система на религиозни драсканици е абсурдна. Или смяташ, че жените да ходят с чаршафи на главите си е нормално?

Държава, която базира правната си система на исляма, представлява един сравнително улеснен механизъм за управление. Не се наемам да кажа дали това е правилно или не, казвам само, че властта там пада като нахлуят американците. Което си е постижение.
Колкото до забрадките - не съм мюсюлманин и затова мнението ми не е меродавно. Така са го направили, така ще е. И дадох примера, за да докажа на Андрей, че има и такива страни.

Профил ICQ WWW

Публикувано на: 22 Авг 2009 11:31

:D :D :D

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 22 Авг 2009 11:37

Raggnarokh написа:
Nightchill написа:

Още помня като се правеше на Би.. :lol:

Предвид колко много неща се промениха във възгледите ми от тогава и предвид, че реално никога не съм изпитвал каквото и да било сексуално влечение към същества от мъжки пол, наистина ли считаш бележката си за състоятелна?

И хероин съм пробвал - това прави ли ме закачен? :?

ПП
Не случайно Иран, поне според моите възгледи, е държавата с най-стабилна, ефективна и морално обоснована правна система (както и цялостно управление, в тоя ред на мисли).

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com