Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 20 Авг 2009 19:20
SpineShank написа: Мда аз бях.. 2в2 срещо друг клан играме. Ама тва че нета ти е зле и те фърли 2пъти и ни разбиха не прави картата отвратителна.. екстра си е ! gl другия път Newfag!!1
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 20 Авг 2009 19:26
Здравейте, много искам да пробвам да пробвам играта, но нямам ключ, ако някой има излишен много ще се радвам да го сподели с мен имейла ми е shlim@abv.bgБлагодаря
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 20 Авг 2009 20:10
WidowmakeR написа: SpineShank написа: Мда аз бях.. 2в2 срещо друг клан играме. Ама тва че нета ти е зле и те фърли 2пъти и ни разбиха не прави картата отвратителна.. екстра си е ! gl другия път Newfag!!1 Нямаше ме на два пъти по 30 секунди - не е фрапиращо Фрапирах се като видях картата
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Zakaza
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 20 Авг 2009 21:36
Може ли ключ ( ако ня някой му е останал ) --> zakaza@abv.bg
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 21 Авг 2009 01:21
Преди малко първата победа,макар и само асистенции да имах.За нов играч толкова.Бях с хиро някаква змия,Slither или нещо такова,range.Як ми се стори.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 21 Авг 2009 18:12
Последната победа беше епик лолз. Просто вижте на минимапа в какво състояние е нашата база.
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 21 Авг 2009 18:17
Firzen написа: Последната победа беше епик лолз. Просто вижте на минимапа в какво състояние е нашата база. Хах, аз имах една игра дето нашата база остана на 400 и ги изнесохме Бтв, що си отрязал статсовете
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 21 Авг 2009 18:18
Мда, едвам сте ги катурнали. Жалко, че напоследък нямам много време за игра. Направо ми липсва да ги млатя със Soulstealer-a. EDIT: То вярно, че трима срещу трима е най-приятно да се играе, ей сега разцъквах с един Voodoo Jester и Swiftblade срещу Madman, Puppet Master и Predator. На смешни ги направихме, аз завърших 10/0/9. Добър мач.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 21 Авг 2009 20:04
Swiftblade написа: Имах facepalm резултат :Д
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 21 Авг 2009 20:09
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 21 Авг 2009 20:23
Swiftblade написа: беше 1 kill... 10 умирания... 27 асиста
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 21 Авг 2009 20:48
По мое мнение, само броя умирания са гаден стат, убийствата и асистенциите се броят наравно. Какво ти пука дали си направил последния удар, важното е да си им смачкал самочувствието тотално, така че да не се надигнат втори път от невероятния срам, който са изпитали, докато с другарче си им набивал канчетата в калта. Все пак не е хубаво да ги нахраниш сам, де.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 21 Авг 2009 20:53
Draksis написа: По мое мнение, само броя умирания са гаден стат, убийствата и асистенциите се броят наравно. Какво ти пука дали си направил последния удар, важното е да си им смачкал самочувствието тотално, така че да не се надигнат втори път от невероятния срам, който са изпитали, докато с другарче си им набивал канчетата в калта. Все пак не е хубаво да ги нахраниш сам, де. Драки, малко си заблуден. Хич не им се смазва самочувствието, ами почват да те псуват и се настървават...уоревър! Бтв, туй асистенциите са шибано нещо-не стига, че не взимаш ти пари, ами и храниш някого за твоя сметка...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 21 Авг 2009 21:01
Ма хич не ми пука дали някой ще си вземе преди мене Steamboots, важното е да спечелим мача и да не ги храним ония. Ти ако асистенциите ги мразиш толкова, върви играй един срещу петима...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 21 Авг 2009 21:08
Някой иска ли да направим една clan игра ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 22 Авг 2009 03:20
Абе и аз без да искам напуснах клана, дали има някакъв начин да се върна в него?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 22 Авг 2009 10:12
Освен ако след твойто напускане автоматично играта е направила някой clan leader и той да те инвайтне пак
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 22 Авг 2009 16:58
Succubus-a е направен добре, ей сега играх с нея в отбор - само ние направихме убийствата, паднахме се на възможно най-тъпите Thunderbringer, Madman и Pyromancer, които можете да си представите. Ама наистина. Докато всички други вече наближаваха 20 ниво, те си седяха на 7-мо.
Смятай.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 22 Авг 2009 18:06
Аре вижте кой е Клан Лидера сега, че ми е некво гадно без PCM пред ника ми.
|
|
|
|
|
Гиро мекицата
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 22 Авг 2009 18:09
при асистенции дава пари
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|