Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Забавяне на игри- Защо?

За доизкусуряване    35%  35%  [ 7 ]
 За още пари    20%  20%  [ 4 ]
 За още пари, но все пак ще полират играта    30%  30%  [ 6 ]
 За да повишат интереса към играта(Съспенс)    15%  15%  [ 3 ]
Общо гласове : 20
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Endwar;Warhammer 40k:Dawn of War 2; Splinter Cell Double Agent
Заглавие: Re: Гейминдустрията запада/ Вече са само печалбари
Публикувано на: 14 Авг 2009 09:58

Аз съм сигурен... нищо, поне момчета като ме ядете, слагайте звездички поне форума да е хубав.

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Авг 2009 11:57

Ти да не си момиче,че така те бърка да било красиво,алоо ти каде си мислиш,че пишеш??? :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Авг 2009 14:48

Какви глупости говорите обаче. Аз дето съм определено претенциозен от към игрите си намирам какво да цъкам пък вие. Стабилни игри има определено през последните 3 години - най ясен пример ми се струва Mass Effect. Fallout най новият не съм го играл още но чувам доста стабилни мнения за него. Halo 3 макар да е много overrated, признавам този факт също доставя много стабилен фън за доста време. Въобще игри бол, пък ако не нови то има много заглавия към който човек може да се върне.

За какви пари говорите не знам, 3/4 от вас ако не и всички не давате пукната стотинка за игра понеже я сваляте от торенти, другата част имате хакнати конзоли. Тъй че каквито и тенденции да има от фирмите и да правят игрите по скоро за парите, вас какво по точно ви боли при положение, че нищо не давате. Играете ако ви хареса перфе, ако не триете. Не е като да сте дали 50-100 лева за игра. Мисля, че е лицемерно човек да пищи за качество при положение, че не е дал пукнат лев за играта.

Отделно има и друг фактор - остарявате малко или много тия които сме стари кучета сме започнали с основите - я Стар Крафт, я Ред Алерт, я Хироус 1, я първата Халфа. Както каза някой по горе жанровете малко или много вече са улегнали. Един Black&White примерно чупи от остановеното примерно. Трудно е нещо да бъде иновативно при положение че има хиляди игри вече малко или много утвърдили жанра или разни идеи. В момента основно се гради върху реализъм - графика, предметите да се чупят и бла бла бла. А не върху иноватизъм, нови концепции. Естествено говоря генерално и съм сигурен, че може да се поспори.

Но лично аз си цъкам само стари игри в последно време и единственото което може да ме впечатли е евентуално продължение на тези стари игри. Другото малко или много след години цъкане ми се струва вече еднакво, а и самият ми интерес запада тъй като други неща ме вълнуват и имам в пъти повече задължения от лапето което бях в 5 клас и при свободни ходехме да се пуцаме на халфата (или в големите междучасия).

Профил

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 14 Авг 2009 16:07

BrakeDown написа:
слагайте звездички поне форума да е хубав.
Хомо,емо,стфу.

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Публикувано на: 14 Авг 2009 20:04

Rico написа:
лапето което бях в 5 клас и при свободни ходехме да се пуцаме на халфата (или в големите междучасия).

Indeed :D

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 18 Авг 2009 14:54

progata написа:
Ти да не си момиче,че така те бърка да било красиво,алоо ти каде си мислиш,че пишеш??? :D

Бе прав си, пич, я си покажеме сеира. Да се види колко са ни мозъците.
Сигурно и да си сереш в стаята, ще изглежда по добре, а?
:roll: :roll: :roll:
Много е просто, не пикай/сери там дето ядеш
:stooped:
Crétin ignorant

Профил

Публикувано на: 18 Авг 2009 16:59

А може би ние остаряхме, и на нашата възраст (18-19 предполагам) вече не ни е времето за пц игри...

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Авг 2009 17:17

Това е Българското скапано разбиране че ако си по голям не трябва да играеш щото детско било /дох Ми така е като всичко се сваля от нета от пишлемета а не като в Америка да кажем дето си се спазват рейтингите за годините M,T,AO и тн. :madd: Е техните пак могат да им купуват но процента 100 на 100 е по малък.

Профил

Публикувано на: 18 Авг 2009 22:38

Drovage написа:
Това е Българското скапано разбиране че ако си по голям не трябва да играеш щото детско било /дох Ми така е като всичко се сваля от нета от пишлемета а не като в Америка да кажем дето си се спазват рейтингите за годините M,T,AO и тн. :madd: Е техните пак могат да им купуват но процента 100 на 100 е по малък.

Пич грешиш.. аз съм на 19 и още играя чат-пат дота или цс, но вече не са ми така интересни и не съм зарибен като преди години...

Профил

Публикувано на: 18 Авг 2009 23:03

:D :D :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Авг 2009 23:17

Jorkataaa написа:
Drovage написа:

Пич грешиш.. аз съм на 19 и още играя чат-пат дота или цс, но вече не са ми така интересни и не съм зарибен като преди години...

Не греша,по новините по Нова го казаха даже.Най много лудите геймъри били на около 35 години.На запад естествено.

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Авг 2009 23:28

Drovage написа:

И вместо да си заведеш жената на излет или да пиеш по едно уиски с колега, ще циклиш игрички на компа. :lol: :lol: :doh:

Като си задръстеняк на 35 години, разбира се, че ще си пилееш времето бягайки от реалността. :)

--

По-горе не включвам случаите на хора, които " разцъкват просто в свободно време, от време на време ", щото... нали. :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Авг 2009 00:29

Raggnarokh написа:
И вместо да си заведеш жената на излет или да пиеш по едно уиски с колега, ще циклиш игрички на компа. :lol: :lol: :doh:

Нямам жена а и мисля че излетите са хомо.Аз на лов и риболов си ходя нооо ти така ги изкарваш тези неща че те са всеки ден по цял ден оО

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Авг 2009 00:53

Те винаги са били печалбари,просто вече пораствате и игрите ви омръзват по-бързо.Проумейте го най-сетне.Иначе за брой заглавия и то хитови,не знам кой може да се оплаче.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие: За пари- всичко
Публикувано на: 21 Авг 2009 09:48

Решиха да си доят продуктите до посиняване- за AC2 ще има 3 издания: Бяло- със статуетка и бонус ниво(50 евро), което е специално издание; Черно- със статуетка(обаче с черна качулка) и 3 бонус нива(това от Бялото издание + 2), което се води супер специално издание(60 евро); и "обикновеното" издание...
Старкрафт 2 и Близкон- Нали знаете че го направиха на 3 игри(по една за всяка кампания) а междувременно Ози Озборн ще пее на Близкон. Близард са решили да направят съпричастни в събитието и фенове, които не са могли да отидат на конвенцията.
Със няколко камери които се разхождат и предават на живо в нета, фенове няма да се наложи да чакат до след 3 седмици за да разберат какво е станало на Близкон.
Само трябва да отидете в сайта и... да си платите 30 евро...
А и май филма по PoP май ще е разочарование, защото много са се отделили от истинската идея... развалят сичко тея...
Айде сега, нищо от по-горе изброените не за кефа на фена. То е за пари, просто ако фена се кефи ще го купи. То не е целта а средство.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com