Гледам че xbox arcade се продава за 100 долара по-малко. Каква е разликата?
От къде да си го купя? МОга ли да си го свържа към LCD монитора на компа ми? Как се хаква?
Ще ви бъда много благодарен ако помогнете
Мисля, че говориш за това http://www.pcmania.bg/phpbb3/viewtopic.php?f=1&t=57862Jorix написа:Скоро,ако не се лъжа,някои беше пуснал тема във форума,че продава кутии на офертни цени
То и ти не струваш ама.....GEGATAFLL написа:xbox са БОКЛУЦИ !!!
Ако имаш гаранция го духат те,според мен да хакнеш е тъпо,защото си губиш гаранцията и трябва да го пращаш на конзоли.ком за извън гаранционен сервиз и ти взимат 100 лева.Ако още веднъж стане 200 и така..Затова зимате конзолата,после си намирате игри 2ра ръка,като искате нови ги продавате и пак 2ра ръка взимате не е сложно.Освен това конзолата не прави ррод от прегряване ако и сложите вентилатор отзад(демек риска е намален до 5 процента някъде)GEGATAFLL написа:От личен опит го знам ! Карах го 3 пъти за 1 месец на сервиз и накрая ми писна и го продадах на сервиза за части и се зарадваха.
Еми аз го карах по гаранционни сервизи 3 години... в началото беше стабилен и след 2 месеца почна да ми прай номера.DJ Cat написа:Ако имаш гаранция го духат те,според мен да хакнеш е тъпо,защото си губиш гаранцията и трябва да го пращаш на конзоли.ком за извън гаранционен сервиз и ти взимат 100 лева.Ако още веднъж стане 200 и така..Затова зимате конзолата,после си намирате игри 2ра ръка,като искате нови ги продавате и пак 2ра ръка взимате не е сложно.Освен това конзолата не прави ррод от прегряване ако и сложите вентилатор отзад(демек риска е намален до 5 процента някъде)GEGATAFLL написа:От личен опит го знам ! Карах го 3 пъти за 1 месец на сервиз и накрая ми писна и го продадах на сервиза за части и се зарадваха.
iddqd написа:Не не задължително се хаква хбокса иначе несе издържа. Ако ми се преебе най много да си зема нов от най евтините и ще си сложа харддиска от моя и ще имам 3 джойпада хем и хдми кабел. Просто представиси да имаш 10 оригинални игри за хбокса по 100 лвеа това са ти 1000 лева. По одбре да си купиш 3 хбокса за тези пари и да чакаш да ти се пребат вместо да си зимаш оригинални игри. Пък доколкото знам Фалкон и Джаспер неса се преебавали и за тва няма смисал да неси го хакваш.
GEGATAFLL трябвало е да кажежш да ти го сменят с нов. То като се пребе 3 пъти значи за нищо нестава и трябва да ти дадат нов.
И пак е у гъза защото за да се пусне играта си иска cd check всеки път.DJ Cat написа:Или ако имаш авер ти дава дисковете,да я качиш на харда
Говорим за фабричен дефект. Xbox-a ти го има, а пералнята ти - не.iddqd написа:Еми то по тая лагока дай да неси купуваме нищо защото нищо не е вечно. Ае стига тъпотия ясно е, че всичко се развали пц, Хбокс, Пс, печки, хладилници, перялни. Мен колко пц чаркове са ми се преебавали прз живота ама си имам пц нали. Чесно казано имал съм маса конзоли и доста по малак е вероятноста да ти се преебе хбокса отколкото пц то.