е, в замунда пишеше такаpcultimate написа:Само да уточня,че е lofbg ,а не WOLFBG да не се обърка някой.denik написа:някой друг бил направил WOLFBG 123456
Wolfenstein beta leaked
Re: Wolfenstein beta leaked
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- pcultimate
- В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Тя и без това е празна... аре някой да влезе...
Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Аз също съм навитак ама ме мързи сега да я тегля и инсталирам, тъй че утре 
- pcultimate
- В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Мен няма да ме има от утре до 16-ти-ще обикаляме европа с кола(джип)
Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
WidowmakeR написа:Човеко-паяк, прочети ми внимателно поста.Rend написа:Правячо на вдовици не се излагай
http://lmgtfy.com/?q=return+to+castle+wolfenstein
Return to Castle Wolfenstein is a first person shooter video game published by Activision and originally released on November 19, 2001 for Windows.
Шефе,играта е излязла през 2001 бе как ще викаш,че не е излязла
rome will burn when it's time has come
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
"Чакай, чакай! Коя година е излезла тя и коя е излезла тази? Ооо даже тя все още не е излезнала."
Под първото "тя" имам в предвид, Return to Castle Wolfenstein, защото човека, на когото пишех говореше за нея. Под "тази" имах в предвид най-новия Wolfenstein, който още не е излезнал и исках да ги сравня. Под второто "тя" отново имах в предвид новия Wolfenstein и там вече съм допълнил, че не е излезнала, от което пък се подразбира за коя игра говоря. Ебаси! Мислех, че ще сванеш за какво иде реч.
Думите в кавичките съм ги удебелил, така че да не се чудиш за какво става на въпрос
Под първото "тя" имам в предвид, Return to Castle Wolfenstein, защото човека, на когото пишех говореше за нея. Под "тази" имах в предвид най-новия Wolfenstein, който още не е излезнал и исках да ги сравня. Под второто "тя" отново имах в предвид новия Wolfenstein и там вече съм допълнил, че не е излезнала, от което пък се подразбира за коя игра говоря. Ебаси! Мислех, че ще сванеш за какво иде реч.
Думите в кавичките съм ги удебелил, така че да не се чудиш за какво става на въпрос