Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Смятам да си купувам xbox 360 и имам нужда от няколко съвета Публикувано на: 01 Авг 2009 17:01
Здравейте. Смятам да си купувам Xbox 360 и имам нужда от помощ. Може ли някой да ми разясни каква е разликата м/у Xbox 360 i xbox arcade. Гледам че xbox arcade се продава за 100 долара по-малко. Каква е разликата? От къде да си го купя? МОга ли да си го свържа към LCD монитора на компа ми? Как се хаква? Ще ви бъда много благодарен ако помогнете !
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Смятам да си купувам xbox 360 и имам нужда от няколко съвета Публикувано на: 01 Авг 2009 18:09
Идяд разбира и ще ти обясни най-добре,но и аз ще се опитам.Хбох360 аркейд е 100 лева по-евтин,но за сметка на това няма хардиск.Това е единствената по-голяма разлика,но е съществена тъй като,ако играеш много ще се повреди оптиката,а като имаш хард, записваш игрите си на него и не се занимаваш повече..Имаше още някаква разлика мисля че,но не се сещам в момента,иначе не го купувай от мултирама и плесио,най-добре изчакай ozon.bg да заредият и там има много добри оферти с премиум...Като например бокса е 500 лева + 120 соул калибър ти излиза 620,но с промоцията, ти излиза 550 лева целия бъндъл,има подобни промоций с хало 3,гиърс,фейбъл 2 и още много.Да можеш да го свържеш към компа,но в такъв случай няма да има звук и един кабел се купува отделно за 40 лева мисля.Хаква се при компетентен човек,но имай предвид,че по този начин се губи гаранцията и е малко кофти.Влез в темата в датабг,тя е важна и има дадени хора за всеки град,които хакват,процедурата отнема 20мин и струва 50-60лева.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Смятам да си купувам xbox 360 и имам нужда от няколко съвета Публикувано на: 01 Авг 2009 18:51
Скоро,ако не се лъжа,някои беше пуснал тема във форума,че продава кутии на офертни цени
|
|
|
|
|
Manowarrior
|
|
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
|
|
Заглавие: Re: Смятам да си купувам xbox 360 и имам нужда от няколко съвета Публикувано на: 01 Авг 2009 19:04
Jorix написа: Скоро,ако не се лъжа,някои беше пуснал тема във форума,че продава кутии на офертни цени Мисля, че говориш за това http://www.pcmania.bg/phpbb3/viewtopic.php?f=1&t=57862
___________________________________ И сам да съм у трамваю, па че се бутам.
|
|
|
|
|
R7KWHR3k
|
|
Мнения: 400 Местоположение: Страната на неограничените възможности...
В момента играе: всичко
|
|
Заглавие: Re: Смятам да си купувам xbox 360 и имам нужда от няколко съвета Публикувано на: 10 Авг 2009 12:04
Купи си геймърско РС!
|
|
|
|
|
GEGATAFLL
|
|
В момента играе: Fallout 3, Burnout Paradice, NFS U2, Call Of Duty 4: Modern Warfare Чакам да излезнат : Diablo 3 и Call Of Duty 4: Modern Warfare 2
|
|
Заглавие: Re: Смятам да си купувам xbox 360 и имам нужда от няколко съвета Публикувано на: 10 Авг 2009 12:15
xbox са БОКЛУЦИ !!!
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Смятам да си купувам xbox 360 и имам нужда от няколко съвета Публикувано на: 10 Авг 2009 12:24
GEGATAFLL написа: xbox са БОКЛУЦИ !!! То и ти не струваш ама.....
|
|
|
|
|
GEGATAFLL
|
|
В момента играе: Fallout 3, Burnout Paradice, NFS U2, Call Of Duty 4: Modern Warfare Чакам да излезнат : Diablo 3 и Call Of Duty 4: Modern Warfare 2
|
|
Заглавие: Re: Смятам да си купувам xbox 360 и имам нужда от няколко съвета Публикувано на: 10 Авг 2009 12:38
От личен опит го знам ! Карах го 3 пъти за 1 месец на сервиз и накрая ми писна и го продадах на сервиза за части и се зарадваха.
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Смятам да си купувам xbox 360 и имам нужда от няколко съвета Публикувано на: 10 Авг 2009 12:41
Значи аз съм си взел Хбокс елит версията по нова година някаде. Та той беше малко по скъп мисля, че за 550 кинта, но за сметка на това е с 120 гб харддиск и има хдми кабел в кутията. Хдми кабела трябва ако го играеш на тфт телевизор, а споредмен така трябва да се игаре конзола на голямо да ти е яко, иначе кабела вкарва и образ и звук. Та ако си купиш отделно кабел 40 лева и хард диск много струва. Задължително ти трябва хард за да можеш да си теглиш неща от хбокс лайв и да инсталираш игрите на харда както каза DJ Cat ако ги играеш без да ги инсталираш е кофти може да стопиш оптиката за около година, а също така когато диска се върти без да спира самата машина заграва повече и през лятото по старите модели даваха червени кръгчета на смъртта. Номера на тези кръгчета е, че веднуж излезат ли ако нямаш гаранция го духаш. Двата посленди модела Фалкон и Джаспър май, че нямат такива проблеми. Ако хакваш Хбокса гаранциата отпада. Самото хакване мисля че струва към 50 кинта и ще ти дам адрес ако си от софия. Игрите ги записвам на носители от по лев и 60 и ги тегла преидмно от арена, а ако искам нещо по спецялно си го намирам от пират бей или някой друг тракер.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Смятам да си купувам xbox 360 и имам нужда от няколко съвета Публикувано на: 10 Авг 2009 12:48
GEGATAFLL написа: От личен опит го знам ! Карах го 3 пъти за 1 месец на сервиз и накрая ми писна и го продадах на сервиза за части и се зарадваха. Ако имаш гаранция го духат те,според мен да хакнеш е тъпо,защото си губиш гаранцията и трябва да го пращаш на конзоли.ком за извън гаранционен сервиз и ти взимат 100 лева.Ако още веднъж стане 200 и така..Затова зимате конзолата,после си намирате игри 2ра ръка,като искате нови ги продавате и пак 2ра ръка взимате не е сложно.Освен това конзолата не прави ррод от прегряване ако и сложите вентилатор отзад(демек риска е намален до 5 процента някъде)
|
|
|
|
|
GEGATAFLL
|
|
|
|
Заглавие: Re: Смятам да си купувам xbox 360 и имам нужда от няколко съвета Публикувано на: 10 Авг 2009 12:52
DJ Cat написа: GEGATAFLL написа: От личен опит го знам ! Карах го 3 пъти за 1 месец на сервиз и накрая ми писна и го продадах на сервиза за части и се зарадваха. Ако имаш гаранция го духат те,според мен да хакнеш е тъпо,защото си губиш гаранцията и трябва да го пращаш на конзоли.ком за извън гаранционен сервиз и ти взимат 100 лева.Ако още веднъж стане 200 и така..Затова зимате конзолата,после си намирате игри 2ра ръка,като искате нови ги продавате и пак 2ра ръка взимате не е сложно.Освен това конзолата не прави ррод от прегряване ако и сложите вентилатор отзад(демек риска е намален до 5 процента някъде) Еми аз го карах по гаранционни сервизи 3 години... в началото беше стабилен и след 2 месеца почна да ми прай номера.
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Смятам да си купувам xbox 360 и имам нужда от няколко съвета Публикувано на: 10 Авг 2009 12:56
Не не задължително се хаква хбокса иначе несе издържа. Ако ми се преебе най много да си зема нов от най евтините и ще си сложа харддиска от моя и ще имам 3 джойпада хем и хдми кабел. Просто представиси да имаш 10 оригинални игри за хбокса по 100 лвеа това са ти 1000 лева. По одбре да си купиш 3 хбокса за тези пари и да чакаш да ти се пребат вместо да си зимаш оригинални игри. Пък доколкото знам Фалкон и Джаспер неса се преебавали и за тва няма смисал да неси го хакваш. GEGATAFLL трябвало е да кажежш да ти го сменят с нов. То като се пребе 3 пъти значи за нищо нестава и трябва да ти дадат нов.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Смятам да си купувам xbox 360 и имам нужда от няколко съвета Публикувано на: 10 Авг 2009 13:24
iddqd написа: Не не задължително се хаква хбокса иначе несе издържа. Ако ми се преебе най много да си зема нов от най евтините и ще си сложа харддиска от моя и ще имам 3 джойпада хем и хдми кабел. Просто представиси да имаш 10 оригинални игри за хбокса по 100 лвеа това са ти 1000 лева. По одбре да си купиш 3 хбокса за тези пари и да чакаш да ти се пребат вместо да си зимаш оригинални игри. Пък доколкото знам Фалкон и Джаспер неса се преебавали и за тва няма смисал да неси го хакваш. GEGATAFLL трябвало е да кажежш да ти го сменят с нов. То като се пребе 3 пъти значи за нищо нестава и трябва да ти дадат нов. Не става въпрос зимаш игра, играеш ,продаваш оригиналната си играза 50-60 лева ако ти писне ,ако не зимаш 2ра ръка за 40 лева, даваш я за 20,зимаш друга за 40 и така.Или ако имаш авер ти дава дисковете,да я качиш на харда Не да кихаш 100 лева като ти се доиграе игра...
|
|
|
|
|
Napster
|
|
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
|
|
Заглавие: Re: Смятам да си купувам xbox 360 и имам нужда от няколко съвета Публикувано на: 10 Авг 2009 13:28
@iddqd всичките Xbox 360 конзоли имат тези дефекти. Просто при новите партиди някои неща са пооправени малко и вероятността да ти се развали се намаля. Но шанса пак го има.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Смятам да си купувам xbox 360 и имам нужда от няколко съвета Публикувано на: 10 Авг 2009 13:40
Еми то по тая лагока дай да неси купуваме нищо защото нищо не е вечно. Ае стига тъпотия ясно е, че всичко се развали пц, Хбокс, Пс, печки, хладилници, перялни. Мен колко пц чаркове са ми се преебавали прз живота ама си имам пц нали. Чесно казано имал съм маса конзоли и доста по малак е вероятноста да ти се преебе хбокса отколкото пц то.
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Смятам да си купувам xbox 360 и имам нужда от няколко съвета Публикувано на: 10 Авг 2009 14:35
аз само така, да постна в новия раздел ...
иначе мн добре знаете какво ще кажа и как ще се обоснова имо към 5000 такива теми
карай
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Смятам да си купувам xbox 360 и имам нужда от няколко съвета Публикувано на: 11 Авг 2009 11:33
DJ Cat написа: Или ако имаш авер ти дава дисковете,да я качиш на харда И пак е у гъза защото за да се пусне играта си иска cd check всеки път.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
Napster
|
|
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
|
|
Заглавие: Re: Смятам да си купувам xbox 360 и имам нужда от няколко съвета Публикувано на: 11 Авг 2009 21:32
iddqd написа: Еми то по тая лагока дай да неси купуваме нищо защото нищо не е вечно. Ае стига тъпотия ясно е, че всичко се развали пц, Хбокс, Пс, печки, хладилници, перялни. Мен колко пц чаркове са ми се преебавали прз живота ама си имам пц нали. Чесно казано имал съм маса конзоли и доста по малак е вероятноста да ти се преебе хбокса отколкото пц то. Говорим за фабричен дефект. Xbox-a ти го има, а пералнята ти - не. От Майкрософт даже са си признали, недей да спориш
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Смятам да си купувам xbox 360 и имам нужда от няколко съвета Публикувано на: 12 Авг 2009 23:06
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Смятам да си купувам xbox 360 и имам нужда от няколко съвета Публикувано на: 23 Авг 2009 10:17
И какъв му е фабричния дефект? че немоа го усета.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|