бе къде е оная дето 1 размазва друго и се изписва Fuck off на стената? Много искам да си я сваля от някъде?
___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
БИЛИслав
16 Мар 2008 11:50 Мнения: 907 Местоположение: на изток
Заглавие: Re: НАЙ ВЕЛИКАТА ЕМОТИКОНКА ЕВЪР
Публикувано на: 29 Юли 2009 11:58
denik написа:
:binladen:
измамен евреин?
23 Авг 2004 17:59 Мнения: 603 Местоположение: Kingdom of Heaven; Метростанция "Интерпред"
В момента играе: На борсата!
Публикувано на: 29 Юли 2009 12:22
И преди, и сега.. дори ми беше в подписа доста време (ще я върна там, принадлежи й това място), чак даже ме цитираха когато беше пускана - Behold the emoticon. Изразява всичко.
An emoticon is worth a thousand words.
___________________________________ Tip: Never surrender
KaLi_BoGa
В момента играе: RoN
Публикувано на: 29 Юли 2009 20:14
___________________________________ Що ми е некво тъпо, копеле ? Щото си тъпо копеле.
Admiral General Hurf
15 Ное 2007 18:16 Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Публикувано на: 29 Юли 2009 20:18
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:
и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Wanted
08 Юли 2004 10:22 Мнения: 1486 Местоположение: На изток от рая
Публикувано на: 29 Юли 2009 20:23
___________________________________ Живота е като Киното: Не е важна бройката на филмите в който си играл, а качеството на ролите които си направил!
"Виждаме на другите треска в окото, но не виждаме гредата в своето"
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения