Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Телефони
Публикувано на: 28 Юли 2009 22:56

Wanted... написа:
Aмора написа:

Първо ще кажа, че на никого не съм обяснявала, че няма нужда от OS.

Второ (и последно) ще кажа, че, когато аз е трябвало да кисна в тийнпроблем, ти все още си бягал патешката след майка си, молейки я за цицка :wink:

Няма да говориш така на момичето, че като ти гледам начина на изказване и нервно селската ти реакция на просто едно чуждо мнение ми е ясно, че или си девствен или си някой дедорасал малък педерас!

Амореки не им се връзвай на тия келеши, дето само чрез нета може да си дигне егото, а като в реалня жиовот не може и копче да кажа на някой и го праят на гъз!
Ахах некой май е на сухо

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 29 Юли 2009 00:08

Stan40_San...
1-во ние с нея може и да сме ебали, но е нужно да знае целия форум и 2-ро ... повярвай наистина не ти трябва да се ебаваш с мен пич ;)
...айде със здраве!

П.П. Извинявам се на постителите на тази тема разсикващи "телефони" и админа за оффтопика ми и флууда.

"Виждаме на другите треска в окото, но не виждаме гредата в своето"

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 29 Юли 2009 00:09

Днеска имах възможността да пипна 5800 оказа се, че е много приятен телефон. Наистина Nokia са се постарали и са направили удивителна машинка. Бе то да ти е приятно само из менютата да си прескачаш. Лично ако имах парите нямаше да се колебая :)

Едит : де*а много е шибано сички да се заяждат да спамят, а само аз да се бутам да пиша по темата. :D

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 29 Юли 2009 00:10

-

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 29 Юли 2009 02:15

Абе нокията си е пълно дръвце на фона и на андроида, и на iPhone и на беритата. Но е Нокия, което я харчи доста добре.

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Публикувано на: 29 Юли 2009 10:12

Stan40_San, 99% от темите в тоя форум са "за фън", що точно 1та полезна за автора реши да осереш? Тфа само не можах да разбера...

Sentry, по принцип си прав, ама примерно Wi-fi-то в телефон аз го приемам по-скоро ако нещо спешно ти се наложи да провериш в нета и нямаш възможност...Иначе не бих седнал да браузувам през телефон. Нещо gsm-ите залитнаха от предназначението си и все повече заприличват на PDA, което...е хубаво за тези, които си човъркат gsm-ите и нямат работа, но реално погледнато, всеки, който наистина има нужда от Wi-fi на много места има ноутбук, който има нужда от гпс в повечето случаи си има в колата...В GSM-ите всичко е just for fun, но от тоя фън страдат дизайна, размерите, батерията...Не ми харесва.

За мен класически пример за това как трябва да изглеждат GSM-те и общо казано идеал е Nokia 8-Series.Най-красива ми е 8910i, но е бая стар модел, и дори няма мр3 ( а да звъни с midi мелоди...айде не )...За това 8800 ми е идеал ( без scirocco-то, не ми харесва )

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 29 Юли 2009 15:37

GPS-ът, всъщност, е страшно функционална екстра и извън колата. Например, когато си в планината и се чудиш "от къде, подяволите, дойдохме и накъде, подяволите отиваме?!"
За вифи-то доста зависи. Понякога не е удобно/практично да мъкнеш 12"/15" машина със себе си.

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 29 Юли 2009 16:09

Подкрепям с 2 ръце преждеписалият Морт.

Не съм следил задълбочено темата,
но държах да изтъкна, че GPS на телефона си е супер екстра, която облекчава бита неподражаемо.

++++++++

Сега.
Искам да се извиня на всички, които са били обидени от грандоманските ми изказвания, относно джаджите, в частност - телефоните.
Само до преди 2 седмици твърдях, че няма полезен телефон, под 1000 лева. :oops:

Уви, битът ми ме опроверга непоколебимо!

Дълго е и не е за пред секи,
но наскоро изпаднах в територия,
дето парите са безполезни. :roll: :oops:

Накратко.

Трябваше ми телефон спешно.

Дадоха ми стара, използвана няколко години Нокия 6230.

Трябва да ви реда, че това чудо ми спаси задника :!:

Не съм допускал за наличието на подобен модел.

Вие справедливо ще речете,
копеле, фен си на Нокиа, и дириш повод да ги въздигнеш.

Но не е съвсем така,
щото,
кой тук от нас е в състояние да въздигне Недостижимото?

++++++++

Истина ви казвам,
поставих машинката в кристална кутия, щото съм възхитен.

Говорих повече от 3 часа и половина, на 2 пъти,
без да прекъсне, без да задере,
а бех на чужд оператор, ако това е от значение де.

++++++

MIR :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юли 2009 16:30

Зависи колко ходиш по горите, ама повечето отявлени планинари си имат специални gps-и, не тези в телефона.Сега пишман турист като се изгуби е полезно е, но ако ти стане хоби...

За вифито, точно както аз и ти го обесняваме.Човек, на който наистина му трябва интернет обикновено носи лаптопа си ако не на съседната седалка, то поне в багажника на колата.Все пак, не е особено удобно, когато наистина ти се налага да свършиш нещо в нета да го вършиш от телефон( личен опит с приятелски N95 8G и N86)...Аз за това имам един ASUS eee PC ( розов, известен като гей-топ :lol: ) с качен Win ХР, размер на тетрадка малък формат.Побира се във всяка жабка на кола, и почти всяка чанта за през рамо.В пъти по-удобен от кой да е телефон, нося го всеки път когато знам, че ще ми потрябва нет.С него намерихме квартира за морето - седнахме в едно кафе в Wi-fi, пихме едно студено чайче, и вече бяхме уредени.С телефон щеше да е ходене по мъките.
Всеки си избира, де.Това е моето мнение, и просто го подкрепям с доводи, пък нека всеки си прецени от какво има нужда.
За мен един телефон трябва да има красив дизайн, удобно меню, възможност за персонализиране на указателя ( няколко номера на име, отделна мелодия ), мр3 мелодий и фенерче ( на моя к750 му ползвам светкавицата към камерата за такова ) и това е.Ако може да се ползва като мр3 плеър също е голям плюс.А да, и Bluetooth.

И най-важното обаче остава номера на готини хора вътре и платена сметка.Нищо по-приятно от това да звъннеш, да кажеш "аре за по бира" и само да те питат кога и къде :)

ТРУПО, така е.Всеки телефон е телефон, пък после друго.

Поздрав за всички - по темата :!:

http://vbox7.com/play:f793c4c2 :!:

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 29 Юли 2009 17:52

Тил ти си пълен кретен.Как може да ти препоръчаме телефон без да знаем за какво ти е.Ако търсиш издръжливост си има определени модели , ако търсиш музика има други , ако търсиш за браузване си има трети ... Няма "най-добър" телефон.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 29 Юли 2009 17:56

ТРУПОНАРЕЗЕНинс написа:
Подкрепям с 2 ръце преждеписалият Морт.

Не съм следил задълбочено темата,
но държах да изтъкна, че GPS на телефона си е супер екстра, която облекчава бита неподражаемо.

++++++++

Сега.
Искам да се извиня на всички, които са били обидени от грандоманските ми изказвания, относно джаджите, в частност - телефоните.
Само до преди 2 седмици твърдях, че няма полезен телефон, под 1000 лева. :oops:

Уви, битът ми ме опроверга непоколебимо!

Дълго е и не е за пред секи,
но наскоро изпаднах в територия,
дето парите са безполезни. :roll: :oops:

Накратко.

Трябваше ми телефон спешно.

Дадоха ми стара, използвана няколко години Нокия 6230.

Трябва да ви реда, че това чудо ми спаси задника :!:

Не съм допускал за наличието на подобен модел.

Вие справедливо ще речете,
копеле, фен си на Нокиа, и дириш повод да ги въздигнеш.

Но не е съвсем така,
щото,
кой тук от нас е в състояние да въздигне Недостижимото?

++++++++

Истина ви казвам,
поставих машинката в кристална кутия, щото съм възхитен.

Говорих повече от 3 часа и половина, на 2 пъти,
без да прекъсне, без да задере,
а бех на чужд оператор, ако това е от значение де.

++++++

MIR :D

ти па ако не се молиш с смс-и, не знам

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юли 2009 21:45

Тил почти няма човек,който да си е взел тъч скрийн кирийка и да не е доволен...От тези,които си посочил в първия пост ти препоръчвам самсунга,а най-добре е, аз си намерих 2 Apple iphone-a за 1000 лева преди доста време и сега единия е в мен,като не ми прави никакви проблеми,освен че веднъж носих едни неща и го изпуснах челно и му счупих леко дисплея :) Мисълта ми е ако можеш да си намериш Apple на по- ниска цена, най-добре !

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Юли 2009 01:04

ааааабе
не съм правил нищо по телефонния въпрос обаче днеска с авери бяхме на леена епоха 3д и за да не заспя си поиграх с най новия айфон
.....
еееми
смс нема как да се пиша, аже писалка няма, звука не е мн силен(или така ми се стори), няма светкавица...м не ми го вдигна нещо.....
верно мапса е як, ютуб през телефона също, ама не ме изкуфи като цяло...гъзария да, ама иначе не ме изкефи

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Юли 2009 02:38

Squiz написа:
всеки, който наистина има нужда от Wi-fi на много места има ноутбук, който има нужда от гпс в повечето случаи си има в колата...

Както и преди всеки, който имаше нужда да снима си имаше фотоапарат и който имаше нужда да играе си имаше handheld, но времената се променят :) Човекът явно иска да си вземе мултифункционален телефон с ОС, като гледам избора му. На нас се пада само да го насочим кой според нас е най-добрият.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Юли 2009 03:31

Дам...Прав си, просто изложих моята гледна точка.

И въпреки всичко, хората продължават да снимат с фотоапарати, и да играят на PSP... :)

Иначе, Тил, и на мен не ми харесва IРhone.

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 30 Юли 2009 04:04

Телефоните нямат игри и камери, за да изместят PSP-тата и фотоапаратите, а за да не носиш 45625 неща със себе си.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 31 Юли 2009 19:21

бахти колко глупости сте изписали ...
и все пак-спирам се на нокиа 5800, хареса ми просто, най хубавия от всичките и.....чета само хубави неща за него, като оставим настрани и че дизайна и супер...сега го поръчваме, мисля че в понеделник ще мога да кажа впечатления :wink: :wink:

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Авг 2009 23:37

DJ Cat написа:
Тил почти няма човек,който да си е взел тъч скрийн кирийка и да не е доволен...От тези,които си посочил в първия пост ти препоръчвам самсунга,а най-добре е, аз си намерих 2 Apple iphone-a за 1000 лева преди доста време и сега единия е в мен,като не ми прави никакви проблеми,освен че веднъж носих едни неща и го изпуснах челно и му счупих леко дисплея :) Мисълта ми е ако можеш да си намериш Apple на по- ниска цена, най-добре !

Поне обоснови отговора си като го караш да даде цифрата пари за Shiny Армани. С нищо повече не е от останлите телефони, да не кажа , че им лиже прахта big time.
Иначе за iPhone 8) стига да може човек да си го позволи е добре и да се поглези :)

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 02 Авг 2009 00:35

абе верно защо всички са се зарибили по тоя iPhone, не мога да разбера

Да го почна от дизайна-не ме кефи, твърде плосък и широк е, телефона трябва да има някакво присъствие все пак, не да се чудя откъде да го хвана за по-здраво.Като цяло не ми харесва как изглежда, чел съм и съм гледал много мнения как този дизайн бил абсолютен унисекс, ама каквото и да е, мене ми изглежда доста женски.Лично мнение.
Като цяло идеята му също ме дразни.Една приятелка ми даде да си поиграя с нейния и самото отключване на дисплея, което представлява постепенно движение на пръста но една линия с определено темпо, ми коства поне 1 минута, защото имам големи пръсти и се извервям бързо, почвам да движа пръста неравномерно, и така линията, която трябваше да следвам, се връщаше пак отначало.Сега, не е ничия работа, че се изнервям лесно, ама 1 мин да си отключиш телефона...баси...макар, че после се свиквало.
Идеята с този Home бутон също ме дразни, се 1 изход от вс, reset буон някъв, дразни ме функцията му, самия начин по който са го направили.
Менюто се разцъква лесно и удобно, тва е ок, обаче опреш ли до писане на смс...много малки буквички, трудно се пише по тях, а и Send бутонът е на тъпо място.Тия неща биха били много лесни с писалка, мисля, обаче такава няма.Като даваш на изпращане на смс, то се праща веднага, а не те пита дали да го изпратиш.А би трябвало, щото ако натиснеш Send погрешка, пращаш...нищо.
Готино е, че има нещо като хронология на чата.Ако си писал смс само с един човек се запазва нещо като диалог на скайп.Приятно изглежда, ако няма друг смисъл.
Евала, интернет браузъра е добре направен, тоест хареса ми, а ютуб през телефона изглежда много добре.
Телефонът е тих.Пробвахме с различни песни, звуци, на максимум пак е тихо според мен.
Добре, че са направили хубава камера, ама да бяха сложили светкавица.Хубави стават снимките, ама светкавицата е хубаво нещо.
Какво друго не ми хареса?Тъч скрийн, обаче като дадеш на клавиатура за писане на номер и др, остава реално мн малко място да писане.Не че ти трябва кой знае колко, ама така все 1 си имаш нормален телефон с голяме бутони и никъв дисплей.Ама тва си и минус за вс телефони с тъчскрийн като цяло.
Не ми харесва и как са пръснати нещата из менюто.Верно си има настройки, ама на едно място видео, на друго музика, на трето iTunes, на четвърто снимките...пръснато ми е менюто . . .

Казвам какво не ми харесва в iPhone.Знам, че е невероятен телефон, хит, всички звезди имат такива, купуват ги като невидели телефон досега...да да да, iPhone си стана хит, обаче на мене не ми харесва.Все пак, всеки си има мнение.И не пускайте това за киселото грозде, просто съм обективен :wink:

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Авг 2009 23:43

Момчета, да се похваля, днеска ми донесоха Нокиа 5800 :) . Мн ми харесва от това, което съм видял досега, страхотен дизайн, пълен с екстри, чува се мн силно, мн добра камера, светкавиците са бахти лампите :lol: .Единствено, малко лек ми идва, щото като цяло съм свикнал с по тежки пaрчета и сега почти нищо не усещам в ръцете си, ама ще свикна :) .

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com