Телефони
Re: Телефони
С Arena съм от 3 седмици и за момента мога да кажа, че съм много доволна. А за OS си имам лаптоп 
- Wanted
- Обратна връзка:
The Forum Bitch is back! 
Живота е като Киното: Не е важна бройката на филмите в който си играл, а качеството на ролите които си направил!
"Виждаме на другите треска в окото, но не виждаме гредата в своето"
Аз си карам с 6230,която е преживяла почти всичко, което може да се случи на един телефон 
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
- Mad Hatter
- Обратна връзка:
В това отношение LG и Samsung ме дразнят. Няма какво иновативно да предложат и хайде да видим от iPhone щото е по-лесно. Почти всеки нов техен телефон е тъч-скрийн и меню ала iPhone.
П.П В крайна сметка, колега, какво си взе ??
П.П В крайна сметка, колега, какво си взе ??
http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
A.k.A PROTOSOON
абе вие луди ли сте бе кви телефони
Млъкни ма ПАЧА! Айде ходи си в тийнпроблем и като ти дойде акъла, чак тогава се опитвай да ни обясниш че нямаме нужда от ОС... Човек винаги има нужда от ОС!!!Aмора написа:С Arena съм от 3 седмици и за момента мога да кажа, че съм много доволна. А за OS си имам лаптоп
онтопик: не зимай иФон, щото имах такъв и за няколко месеца му ибах маматЪ, а и вече всички имат такива и некво лейм да си с иФон...
I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
а.к.а. Багериста
eпа като ти трее таа ос па наври си я у гъза да те еба у изцъкления тапанар да те еба
- shub niggurat
- Обратна връзка:
абе да си завърти гъза около оста си като е толко отворен
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Как е изцъкелн вече е наосен 
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
он затва е такъв изцъклен - много си е наврял оста, и кат се върти гъзо му около нея му излизат зъркелите навънкя 
- Mad Hatter
- Обратна връзка:
Това говори само и единствено как си се отнасял към устройството. От 2 години брат ми е с "ифон" най-първия и не е мръднал, а не е да кажеш, че си го държи в стъклена рамка на стената.Stan40_San написа:
Млъкни ма ПАЧА! Айде ходи си в тийнпроблем и като ти дойде акъла, чак тогава се опитвай да ни обясниш че нямаме нужда от ОС... Човек винаги има нужда от ОС!!!
онтопик: не зимай иФон, щото имах такъв и за няколко месеца му ибах маматЪ, а и вече всички имат такива и некво лейм да си с иФон...
На човечецу му наспамихме темата
http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
A.k.A PROTOSOON
- Till.Lindemann
значи
днеска се видях с един приятел с 5800, че да си поиграем по-подробно
първото ми впечатление беше, че телефонът е доста голям ...
после-всяко действие, което правеше тоя авер мина през писалката, което си е някъв минус, макар че каза че с пръст става(имах си аз), ама му бил нов и му се свидел още
иначе ок, влязохме в гугъл, разцъкахме, не беше лошо, каза ми, че батерията била добра, звукът не ми се видя много силен, може да не е бил на максимум, пък и от СЕ идвам все пак ... снимките не бяха лоши от това което видях на дисплея, в добра резолюция били обаче...
хареса ми дизайна обаче...хем не много функционално ама пък мн ефектно...
и, писането на смс-уж ти излиза там клавиатура дето чукаш с писалката по нея, абе мене трудно ми се вижда, ама като гледах пича как пише, явно се свиква...
утре ще ида до мола да видя другите модели, ама първо ще видя някой фр дали няма някой от тия, щото тъй по спокойно, музика да си пуснем, някой смс да пуснем, някоя снимка да направим ...
едит: нп за спама, ама аз още не разбрах тая кво ще я прави тая ос?
днеска се видях с един приятел с 5800, че да си поиграем по-подробно
първото ми впечатление беше, че телефонът е доста голям ...
после-всяко действие, което правеше тоя авер мина през писалката, което си е някъв минус, макар че каза че с пръст става(имах си аз), ама му бил нов и му се свидел още
иначе ок, влязохме в гугъл, разцъкахме, не беше лошо, каза ми, че батерията била добра, звукът не ми се видя много силен, може да не е бил на максимум, пък и от СЕ идвам все пак ... снимките не бяха лоши от това което видях на дисплея, в добра резолюция били обаче...
и, писането на смс-уж ти излиза там клавиатура дето чукаш с писалката по нея, абе мене трудно ми се вижда, ама като гледах пича как пише, явно се свиква...
едит: нп за спама, ама аз още не разбрах тая кво ще я прави тая ос?
Първо ще кажа, че на никого не съм обяснявала, че няма нужда от OS.Stan40_San написа:Млъкни ма ПАЧА! Айде ходи си в тийнпроблем и като ти дойде акъла, чак тогава се опитвай да ни обясниш че нямаме нужда от ОС... Човек винаги има нужда от ОС!!!
Второ (и последно) ще кажа, че, когато аз е трябвало да кисна в тийнпроблем, ти все още си бягал патешката след майка си, молейки я за цицка
- Wanted
- Обратна връзка:
Няма да говориш така на момичето, че като ти гледам начина на изказване и нервно селската ти реакция на просто едно чуждо мнение ми е ясно, че или си девствен или си някой дедорасал малък педерас!Aмора написа:Първо ще кажа, че на никого не съм обяснявала, че няма нужда от OS.Stan40_San написа:Млъкни ма ПАЧА! Айде ходи си в тийнпроблем и като ти дойде акъла, чак тогава се опитвай да ни обясниш че нямаме нужда от ОС... Човек винаги има нужда от ОС!!!
Второ (и последно) ще кажа, че, когато аз е трябвало да кисна в тийнпроблем, ти все още си бягал патешката след майка си, молейки я за цицка
Амореки не им се връзвай на тия келеши, дето само чрез нета може да си дигне егото, а като в реалня жиовот не може и копче да кажа на някой и го праят на гъз!
Живота е като Киното: Не е важна бройката на филмите в който си играл, а качеството на ролите които си направил!
-
Loopmaster
Съгласен съм с твоето мнениеAмора написа:С Arena съм от 3 седмици и за момента мога да кажа, че съм много доволна. А за OS си имам лаптоп
Няма голям смисъл от Ос-а. Само хаби батерията. Ако искаш да браузваш в нета навън, по-добре да си с лаптоп. С тая Nokia 5800 яко скролване на форумово ще падне. А пък писането на това дисплейче....
Сони ериксоните са добри за смс-и, музика и за някоя снимчица. Тези от W серията са много добре за музика, а и батериите са им ок. Освен това са по-леки и по-малки от тези тухларки.
От тези дето си дал аз бих си взел Nokia 6600i Slide.
За долу-горе тези пари аз бих си купил Sony Ericsson W980
http://get.bg/catalog/product_info.php? ... s_id=31413
Don't be a prisoner of your own style!
Бла Бла Бла!
В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат![]()
Loopmaster, по същата логика слушането на музика, гледането на филмчета, камерата и дори цветния дисплей са излишни, което ни връща на избора на siemens a50 - телефонът, с който можеш да убиеш вол като го удариш по главата с него.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Батенце, айде не ми се прави на мъжленце... Цензура недопечена! Като си се защитавате един друг, кво правите в тоя форум... ЕБЕТЕ СЕ! И го оставетена "келешите", защото като сте некви сериозни и ми се драйфа... Ако искам сериозен форум, ходя нейде другаде... Ама тука е за фън, а вие го развалихте... Ноктурно, Морт и Кирето ми напълниха душицата. ЕВАЛА ДЕЦА!Wanted... написа:Няма да говориш така на момичето, че като ти гледам начина на изказване и нервно селската ти реакция на просто едно чуждо мнение ми е ясно, че или си девствен или си някой дедорасал малък педерас!Aмора написа:
Първо ще кажа, че на никого не съм обяснявала, че няма нужда от OS.
Амореки не им се връзвай на тия келеши, дето само чрез нета може да си дигне егото, а като в реалня жиовот не може и копче да кажа на някой и го праят на гъз!
п.с. Нахранете Трола... И той е човек, и той има нужда от храна
П.П.С. Верно искам и аз да се извиня на Тилл, че му наспамих темата, ама неква жена като се опита да "мисли" и винаги ме напушва смех!
I'm far too busy... being delicious.
а.к.а. Багериста
а.к.а. Багериста