Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Вземи Си Изпитите Арена!
Заглавие: За KOTOR2 и OpenGL-a
Публикувано на: 26 Юли 2009 01:36

Някой разбира ли от тези работи, момци? Опитвам се да подкарам Котор 2 на лаптопа, но нали лаптоп и игра са две несъвместими неща... Успях, след дълго ровене в нета, ъпдейтване на драйверите, и масова бъзикня в OpenGL настройките да подкарам играта до момента, в който съм си направил герой и пускам да играя. Там, обаче неизменно крашва, а доста от опитите ми завършват с краш, веднага след като цъкна на ланчъра. Видеото ми (така нареченото) е Mobile Intel(R) 945 Express Chipset Family. Мисля, че не поддържа OpenGL 1.4, а 1.1 и проблема идва от това, но в такъв случай не трябва ли изобщо да не успявам да подкарвам играта? :roll:

ЕДИТ: Още нещо, ако проблема наистина е тоя с версиите на OpenGL, има ли начин за ъпдейт, който не включва нова машина?

Профил

Аватар
Заглавие: Re: За KOTOR2 и OpenGL-a
Публикувано на: 26 Юли 2009 02:19

Версияна на Опенгл зависи от драйверите на видето ти. Тази версия кадето ти казваш 1.4 е няква супер ретро и нензам как може да нея поддържа.

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Юли 2009 10:54

Видео картата ти подържа OpenGL 1.4, но това е само на хартия. За да подкараш някоя игра на интелска видео карта ти трябва поне x3100 (GMA 965) или по-нова... Просто по-старите модели за нищичко не стават. Дори и с 3100 някои неща просто отказват да вървят...

Pleasure your torture, I will endure

Профил

Аватар
В момента играе: Вземи Си Изпитите Арена!
Публикувано на: 26 Юли 2009 16:37

Значи, да разбирам че никакви драйвери няма да ми помогнат? :( Деба, един авер има лаптоп с почти същите параметри, но си има нормална видеокарта. Там нямаше да го има тоя проблем... :roll: Сега трябва да изровя старата щайга от кашоните, за да цъкам, на нея поне игрите вървяха. Разбирам, да се опитвах да подкарам Far Cry 2 ама то...

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com