В момента играе: Many Games ! Чакам да излезнат : Crysis 2 , Diablo 3 , Starcraft 2 , AvsP
Заглавие: Re: PCто ми умира
Публикувано на: 21 Юли 2009 12:59
Кога е погребението ?
___________________________________ Za pove4e info za Disciples online pi6ete mi na skype - Punisher_Gada
elianbg
Публикувано на: 21 Юли 2009 16:24
супер само 5 лева ми костваше изглежда вентилатора на видео картата ми се е пре е$ал много прах много нещо смених го сега компа варви като хамър през пустинята много благодаря за помоща ако не бяхте ми казали че е от видеото никога немаше да се сетя
MetalGearRex
30 Ное 2003 00:24 Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Публикувано на: 21 Юли 2009 18:11
elianbg написа:
супер само 5 лева ми костваше изглежда вентилатора на видео картата ми се е пре е$ал много прах много нещо смених го сега компа варви като хамър през пустинята много благодаря за помоща ако не бяхте ми казали че е от видеото никога немаше да се сетя
Е, на поне един да му се е оправил компа и по-специално видео картата. Аз вчера ходих у един приятел да я тествам на неговия компютър. Учуди ме, че пусна картина - отново с артефакти и само до момента на зареждане на уиндоуса, но все пак пусна картина. Ако не се лъжа, при втори опит изквича. Общо взето си мисля, че дори и да я подкарам отново, няма да е за дълго и само ще отлагам неизбежното. Все пак може да я пробвам сега на компа, и бездруго няма да имам какво да правя като се върне съквартиранта и си седне на компа.
___________________________________ Never save anything for the swim back!
elianbg
Публикувано на: 21 Юли 2009 21:37
еми пробваи да направиш като мен почисти я смени вентилатора тва онова
bat vanio
Публикувано на: 23 Юли 2009 15:37
Може да е и от претоварване на компа в смисъл надвишил си възможностите му и за това, аз имах същия проблем с фифа 2007 след преинсталация на компа понеже се скапа системата слагам фифата с надеждата да играя обаче хоп и син екран веднага, тежичка си е фифата а и на мен компа не е кой знае кво 1,5 Ghz процесор 256MB видеокарта и 2GB рам и фифата за много малко не ги покрива и компа не издържа и показва синия екран, и аз не знам още защо така при положение че играех на фифа верно малко повече се напрягаше компа ама не забиваше трябва да видя и аз как стоят нещата с видеокартата ми както казва един пичага по горе да не е изгоряла. За всеки случай и това провери няма да е грешка,
Забравих да кажа за охлаждането, При по висока стайна температура е нормално да загрява повечко компа приятел, при мен почти всеки ден температурата е над 25 градуса, по принцип трябва да е 18-22 за да не прегрява много, за вентилатора вече незнам ама няма нужда от нов
The.Rampage.Rado
14 Мар 2004 12:08 Мнения: 1024 Местоположение: sf m1 Професия: гийк
Публикувано на: 23 Юли 2009 19:18
bat vanio написа:
Може да е и от претоварване на компа в смисъл надвишил си възможностите му и за това, аз имах същия проблем с фифа 2007 след преинсталация на компа понеже се скапа системата слагам фифата с надеждата да играя обаче хоп и син екран веднага, тежичка си е фифата а и на мен компа не е кой знае кво 1,5 Ghz процесор 256MB видеокарта и 2GB рам и фифата за много малко не ги покрива и компа не издържа и показва синия екран, и аз не знам още защо така при положение че играех на фифа верно малко повече се напрягаше компа ама не забиваше трябва да видя и аз как стоят нещата с видеокартата ми както казва един пичага по горе да не е изгоряла. За всеки случай и това провери няма да е грешка,
Забравих да кажа за охлаждането, При по висока стайна температура е нормално да загрява повечко компа приятел, при мен почти всеки ден температурата е над 25 градуса, по принцип трябва да е 18-22 за да не прегрява много, за вентилатора вече незнам ама няма нужда от нов
18-22 градуса ще ти е като е изключен само... Тва само с чилър или по-слаб фреон ще го държиш на подобна температура...
Иначе добре, че тея дето рендят 3д модели и разни други графики имат ЦИФРА яки компоти, че като се натовари на 101% и оп БСОД.... Нема такива изродщини... лелелле...
___________________________________ KusLink.com - скъси си... линка! www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения