Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Коя Комп. фирма предпочитате Публикувано на: 20 Юли 2009 12:56
Темата е ясна.Обосновете гласа си(коя предпочитате като цена/качество/отговорност и обслужване)
___________________________________ Asus X58 Rampage 2 GENE, HD4770 512MB DDR5, Core i7 920 @ 2.6GHZ, 500GB, 32MB buff, 3x1 GB Corsair Dominator, 750w PS
|
|
|
|
|
The.Rampage.Rado
|
|
|
|
Заглавие: Re: Коя Комп. фирма предпочитате Публикувано на: 20 Юли 2009 16:26
Първата, защото знам, че като ида и им обясня те ще ми препоръчат нещо свестно, а не да ми пробутват залежали 6300 процове по 140 лева или пък да се келешят за гаранции като Мулт......
От Плесио съм доволен - сменяха ми памети 3 пъти докато накрая не си взех други и не ги смених за хард. Имат екзотики където другаде ги няма, т.е. не че не могат другите фирми да ги поръчат от Плесио, но те ги внасят...
Бурканите са мам си джеис... Мост не са за нас, там отивам ако ще купувам компютърна зала...
___________________________________ KusLink.com - скъси си... линка! www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Коя Комп. фирма предпочитате Публикувано на: 20 Юли 2009 16:59
Благодаря за мнението.Аз мислих от Жар да си купя почти ЦЯЛАТА конфигурация , а само видеото от плесио, но така докато не прочтох някои неща за Жар: 1-Неприветливи служители 2-Получаваш гаранция на компонентите САМО АКО ТЕ ТИ СГЛОБЯТ КОМПА 3-Закъснения с доставки А от хардуер бг нещо не мога да им намеря ценовата листа.Само онлайн стора, но там мисля че цените не съвпадат с каталожните, поне при Плесио е така.
___________________________________ Asus X58 Rampage 2 GENE, HD4770 512MB DDR5, Core i7 920 @ 2.6GHZ, 500GB, 32MB buff, 3x1 GB Corsair Dominator, 750w PS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Коя Комп. фирма предпочитате Публикувано на: 20 Юли 2009 22:37
Плесио
|
|
|
|
|
The.Rampage.Rado
|
|
|
|
Заглавие: Re: Коя Комп. фирма предпочитате Публикувано на: 20 Юли 2009 23:15
Отиди си в офисчето на ХБГ и ще ти изготвят оферта и ще ти препоръчат нещо готино...
Няма проблеми с гаранции и др. глупости... Жар ще ти извадят душата...
___________________________________ KusLink.com - скъси си... линка! www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
|
|
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Коя Комп. фирма предпочитате Публикувано на: 21 Юли 2009 02:12
Мост предимно, защото не знам защо. Преди време взимах видео от Джар, смених го на следващия ден и после пак след месец. Едва на третя път след солидно каране успях да се сдобия с неотворена кутийка, книжлета вътре, екстри, а не като предните два пъти просто кесе с платка в него.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Коя Комп. фирма предпочитате Публикувано на: 21 Юли 2009 03:00
Купувал съм от Мост от доста отдавна и никога не съм имал проблеми, но и аз чувам напоследък добри отзиви за ХБГ.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Коя Комп. фирма предпочитате Публикувано на: 21 Юли 2009 04:18
Доста "много" фирми изброени. На какво се базират те ? Че са разположени във Великата Столица ? А от провинцията пасем трева ? Твърде "дискриминационно" се е отнесъл авторът на темата, а предвид "стажът" му във форума... не се и учудвам.
PC фирма, която дава крайният продукт на най-добра ( ниска ) цена с ДДС и най-висока ( стабилна ) гаранция естествено, а рекламацията и поддръжката са на доста сериозно ниво.
От изброените или коя да е друга ваша си, в родният град, ИМА ли такава, която да ви предложи оферта "Шерифе, намираш ми къде в България се продава еди си кой чаркалак на по-ниска цена, която аз я предлагам, и ти го давам на същата цена. ? Изречението ми е съвсем сериозно И реално.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Коя Комп. фирма предпочитате Публикувано на: 21 Юли 2009 08:05
Шерифе, не си прав.Изобщо си нямам за цел да дискриминирам хората отвъд "великата столица".И не си прав, поне 3 от изброените фирми имат и офиси в други градове(за които знам).И се оплакваш от липсата на достатъчно фирми-аз откъде да знам кои фирми са в "провинцията".Няма лошо, добави още фирми към темата, в крйна сметка целта е да се помогне. И аз клоня към хардуера, мост не са лоши, правих си Ъпгрейд от тях преди година, нямам проблеми.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Коя Комп. фирма предпочитате Публикувано на: 21 Юли 2009 08:25
¦•••SHERIFA•••¦ написа: Доста "много" фирми изброени. На какво се базират те ? Че са разположени във Великата Столица ? А от провинцията пасем трева ? Твърде "дискриминационно" се е отнесъл авторът на темата, а предвид "стажът" му във форума... не се и учудвам.
PC фирма, която дава крайният продукт на най-добра ( ниска ) цена с ДДС и най-висока ( стабилна ) гаранция естествено, а рекламацията и поддръжката са на доста сериозно ниво.
От изброените или коя да е друга ваша си, в родният град, ИМА ли такава, която да ви предложи оферта "Шерифе, намираш ми къде в България се продава еди си кой чаркалак на по-ниска цена, която аз я предлагам, и ти го давам на същата цена. ? Изречението ми е съвсем сериозно И реално. еликом предлагат целият каталог на мост (а и не само), доставката не трае повече от 2 дни и слагат минимална надценка.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Коя Комп. фирма предпочитате Публикувано на: 21 Юли 2009 09:05
Ама то дори да броим само тези в София има поне още 3-4 фирми, които заслужават внимание...Няма да ги изброявам, защото няма кой да ми плати за рекламата...
Класацията е смешна...абсолютно всяка фирма може да те набута, ако не си отваряш очите и не си гониш правата до дупка.
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Коя Комп. фирма предпочитате Публикувано на: 21 Юли 2009 09:35
Най ме кефи мнението на Алшу, защото всъщност това е самата реалност за съжаление
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Коя Комп. фирма предпочитате Публикувано на: 21 Юли 2009 09:51
Jar е последното място, от където трябва да си вземете компа.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Коя Комп. фирма предпочитате Публикувано на: 21 Юли 2009 16:51
Ъ-ъ-ъ... правете разлика между ЦЕНТРАЛНИ ГЛАВНИ офиси и... дилърски офиси в страната. Централите винаги са в София. Колкото за "пътуването" - до 13:00ч. поръча ли се на деня, утре ще е доставено вече, стига да е business day. Ако се поръча СЛЕД 13:00ч. ( a.k.a. дилъра свънне на шефовете в централата след като е взел вече поръчката на клиента ), то НЕ на другият ден, а на по-другият идат чаркалаците. Колкото до анкетата - редно беше ИЛИ да бъде споменат целият списък с всички PC фирми в страната, ИЛИ нито една, а потребителите чрез постове да напишат коя точно фирма, а създателят на темата да обновява периодично първият си пост със списък с "user choices" .
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Коя Комп. фирма предпочитате Публикувано на: 21 Юли 2009 17:57
Дъглас определено не я предпочитам
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
StubbsZombie
|
|
|
|
Заглавие: Re: Коя Комп. фирма предпочитате Публикувано на: 21 Юли 2009 20:56
Поръчвам често от Jar и съм доволен. С Voodoo също не съм имал никакви проблеми.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|