Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
Заглавие: Скромно предложение
Публикувано на: 20 Юли 2009 15:28

Надявам се че това предложение ще ви заинтересува.Също така искам да се извиня ако действията ми по някакъв начин нарушават правилата на форума и да помоля админа за едно дребно изключение...
С едни мои познати имаме възможността да ви предложим конзоли и консумативи за тях от чуждестранни дистрибутори на далеч по-евтина цена от всичко, което до сега може да се намери при българските разпространители.
Идеята е да създадем система лишена от ужасяващите надценки на големите вериги и в същото време по-надеждна за България отколкото поръчката през други сайтове.
Плюсовете, които предлагаме са, че ще заплатите поръчката не предварително а директно при получаване и че поръчката ви ще се изпълни от хора активно интересуващи се от конзоли, които знаят за какво става дума, и ще могат да ви консултират.
Системата е крайно елементарна – ако сте заинтересувани от офертата или просто желаете още информация , се свържете чрез лично във форум, в Skype с потребител 'sakagamit' или на email sakagami_t@abv.bg. След това може да започнете уговарянето на детайлите .Съответните включват на първо място избрания от вас продукт, мобилен за връзка и адрес за поръчка.
ПЛАЩАНЕТО СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА, КОЯТО ЩЕ ВИ СЕ ДОСТАВИ НА АДРЕС. Без капариране.

За да се изпълни поръчката ви ще са необходими до 20 дникато в рамките на този период ще се свържем с вас за да потвърдите желанието си – след това потвърдително обаждане вече няма да имате възможноста да се откажете, тъй като продукта ще е маркиран като закупен.Два дена преди доставката ще ви се обадим отново за уточняване на удобен за вас час
При доставяне на продукта в София имате възможноста да го тествате и при установяване на проблем от техническо естество да получите парите си обратно веднага. Ако не сте в софия, може да се уреди доставка.
Естествено, тъй като продуктите са от чужд дистрибутор изпълнението на гаранция може да бъде затруднено.
Кратък ориентировачен списък с продукти и цени:

Xbox 360:
Arcade Ed – 250 лв.
Elite Ed – 330лв.
Premium Ed 20/60GB - 280/300лв.

PS3:
40GB – 550лв.
80GB – 630лв.

PSP Slim & Lite Ed – 260лв.

ПС: За тези от заинтересуваните, с които съм пил бира поне веднъж в живота си или сме водили форумни диспути по различни трансцедентални и метафизични теми(като например ако едно емо има талпа, но няма свидетели, има ли престъпение?) има 20% отстъпка от цената...

I see the stars come out tonight
I see the bright and hollow sky
Over the city's ripped backsides

I look to you
How you carry on
When all hope is gone
Can't you see

PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Скромно предложение
Публикувано на: 20 Юли 2009 17:05

Това всичко изглежда страхотно,моите поздравления за начинанието :) Единственото нещо,което ме отблъсква е липсата на гаранция,което за хбох360 би било голям проблем,заради РРОД,Е74 и другите там всевъзможни ерори.Иначе браво,страхотна идея,дано се реализира успешно,защото цените са невероятни :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Юли 2009 17:43

Колко време трябва да общуваме, за да ми врътнеш пспто на по-ниската цена? :lol:

Профил

Аватар
Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
Публикувано на: 20 Юли 2009 18:07

DJ Cat - Продуктите имат гаранция.Просто при евентуален дефект ще отнеме малко с около седмица повече отколкото при нормални обстоятелства.А за RROD и E74 грешките, няма да тръгна да лъжа тези които имат желание да си купят X-360 че вече не са проблем - но със всяка следваща ревизия охлаждането и идзайна стават все по-добри и съответно конзолите по-издържливи. При настоящата ревизия - Jasper - шанса за RROD е сведен до 8 процента, а и вече са открити достатъчно начини съответния да бъде оправен(стига собственика да го даде на сервиз веднага).
Това е така наречения X-clamp fix ,който е буквално презапояване на охлаждащите компоненти с по-качествена спойка. За E74 - така наречения RROD 2.0 за сега случаите са далеч по-малко отколкото медиината паника създаде впечатление че са...

Човек - Хамелеона гарантира за теб...
Ако имаш желание просто се свържи с sakagamit и му кажи че те праща Разколников

20 % = 52 лв
260 - 52 = 208

I see the stars come out tonight
I see the bright and hollow sky
Over the city's ripped backsides

I look to you
How you carry on
When all hope is gone
Can't you see

PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!

Профил

Аватар
В момента играе: народна топка
Публикувано на: 20 Юли 2009 18:14

хмм... подмажи се на рас човек... и ми досаждаи малко... ще видим ^^

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 20 Юли 2009 18:18

аве знаете ли кво... този форум винаги ме е кефил - ако поискате, ви давам безплатен xclamp repair kit...комплект за поправяне на вашия живот....... т.е xbox... ^^

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 20 Юли 2009 23:07

Разколников,сега както ми се спи,прегледах първия ти пост и не открих потвърждение за типа на конзолата,ако има информация съжелявам...конзолите джаспър ли са ? Също така как се осъществява всичко относно гаранцията ? И един отделен въпрос,надявам се да ми отговориш,при различните видове ерори за хбох360,за тяхното отстраняване как варират цените,защото познавам много надежден човек във Варна,но не съм го попитал тъй като тепърва ще закупувам бокс...

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Юли 2009 03:58

тои сега лежи болен... но ще предложа моите отговори -

- за дънна платка, имам и falcon и jasper (но малко такива), с по стари не се занимавам... щот имат нещо от вида на 20% шанс на RRoD... вече имам кам 5 поръчки, което като за начало ме настроива, кам 3 от тях са за jasper дъно, а броя които ще успея да намеря не е сигурен... такаче ще пробвам - но не обещавам, иначе взимам от няколко места, и мисля че ще се намерят ако настоявате на jasper (може да отнеме по малко по дълго), за falcon е сравнително лесно

- за гаранционни... за сега не гарантирам нищо освен че ви нося работещ, чисто нов xbox - в оригинална опаковка и т.н, ще го пробвам с вас даже... в бъдеще, ако искочи вариант които да е сигурен и то4ен, може и да разработя някаква форма помощ при повреда - но засега, предлагам просто супер евтини неща с същото качество като мултирама или озон... ако ви се плащат още 150 някаде лева за гаранция... с приятните, и зарадвани от вашите искания за 'givez free stuff cos mine blew up wolololo' продавачи в мултирама, купете си от там ^^

ако като малък сте искали да бъдете каубой и обичате да рискувате в интереса на печалба... няма проблем, пуснете маил или skype - и от там ще видим :)

а, и да добавя, всеки xbox има 3 години гаранция за 3 RRoD от микро-Бил лично - СТИГА ДА НЕ Я ОТВАРЯТЕ... макар че сам почти 90% сигурен че ще го направите...хаха

извинявам се за правописни грешки, научих се да пиша на БГ преди година хехе ^^

Профил Skype

Публикувано на: 21 Юли 2009 04:25

не мога да ти имам доверие кръстил си се сакагами , какво по-дяволите би трябвало да означава това , да не би да си от смесен брак с баща японец.И най-вече защо имаш аватар с русокосо невинно изглеждащо девствено момиченце (pedophile) , никак не ми харесва това съпоставено с факта , че продавате пиратска техника.Добавям и това , че автора на темата има руски псевдоним също лош знак при при факта който бях заявил по-горе , а отностно до аватара му сложил е снимка от филма requiem for a dream , както знаем той се разправя за няколко наркомана които искаха да станат пласьори , но уви не стана така черния тип влезе в панделата майката на бялото момче влезе в болница и получи психично разстройство , а неговата приятелка стана проститукта и то не елитна...Не ми създадахте добро впечетление и май ще лягам да спя.Да това ще направя

Профил

Публикувано на: 21 Юли 2009 04:44

EcTeTa написа:
не мога да ти имам доверие кръстил си се сакагами , какво по-дяволите би трябвало да означава това , да не би да си от смесен брак с баща японец.И най-вече защо имаш аватар с русокосо невинно изглеждащо девствено момиченце (pedophile) , никак не ми харесва това съпоставено с факта , че продавате пиратска техника.Добавям и това , че автора на темата има руски псевдоним също лош знак при при факта който бях заявил по-горе , а отностно до аватара му сложил е снимка от филма requiem for a dream , както знаем той се разправя за няколко наркомана които искаха да станат пласьори , но уви не стана така черния тип влезе в панделата майката на бялото момче влезе в болница и получи психично разстройство , а неговата приятелка стана проститукта и то не елитна...Не ми създадахте добро впечетление и май ще лягам да спя.Да това ще направя

Ало, Jack Bower, той ( Вие ) не спи, 24/7 online. Такива доводи и "записки" имате и знаете, че и Sherlock Holmes ще Ви завиди...

Кофти че не съм чак толкова "върл" фен на consoles + нямам излични кинти, независимо дали стават за тези по-евтини, описани тук, или ozone/pulsar/multirama/metro/technopolis/technomarket/doma/etc. Иначе направих comparison все пак на цените. С 200-300 лв. са по-"на далавера" тук ( -20% за "Premium" users, вече изброени по какви критерии ). В Ebay не съм гледал още.

Аватар
Публикувано на: 21 Юли 2009 04:53

съгласен сам!... рас, има6 тъп аватар...
и независимо колко студентки от натфиз да ми кажат че е наи добрия филм някога... мисля че Frankenhood си е по добър в всеки смисъл ^^

играи това http://en.wikipedia.org/wiki/Tomoyo_Aft ... erful_Life

nuff said

- за ebay

от америка има по далавера, ама ще ви струва мн да го докарате, от там е само кяр да се вкарват неща които тежат по малко от 2кг...

спи ми се... но триябва да събера поръчки... за да си платя билета натам и назад хаха... ако някои ми достави кола, махам 5%... хората от пица XL спряха да ми вдигат (*.*)

Профил Skype

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 21 Юли 2009 14:58

Работил съм със Сакагами. Всичко при него е на 6 и няма нужда от притеснения, така че спокойно. Щом казва, че ви докара боксове с еди кво си дъно, начи ще го направи.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Юли 2009 15:47

неска ми отиде последния jasper! ... от сега мога само falcon, до средата на август някъде, тогава чакам нова стока да се появи, може пак да имам няколко :)

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Minecraft, Mass Effect 2, Saints Row The Third
Публикувано на: 26 Юли 2009 21:16

Тъкмо исках да си купя jasper ама...

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 26 Юли 2009 22:49

споко, ако искаш - кажи от сега, аз ще ти викна по skype или mail като мога да ти предложа нещо - като няма капариране или договор, няма особено много ангажимент да купиш, ако се откажеш - все някои ще го купи на моите цени ^^

ако някои си го е мислил, или просто искате да видите за колко пари може да се вземе - викнете по skype (^_^)

вече предлагам - Хакнати Xbox 360 - Jasper/Falcon - 280 Лева

и, ако някои се интересува имам вече и Nintendo Wii - 330 Лева

само да отбележа - за разлика от всички други неща които предлагам, ако нещо е хакнато, много ясно че няма как да е чисто ново :P - наи малко е отворено за да се флашне и т.н... повечето пъти признавам че отварям нешто за да го пробвам, и това 'пробване' обикновенно продължава час/два - но сам много внимателен, и ако видя проблеми няма да ви предложа продукта :)

Профил Skype

Публикувано на: 28 Юли 2009 14:19

Успех с бизнеса!

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 28 Юли 2009 14:28

Абе хакнат си е рисковано да се купи. Несе знае какво и как е пуснано на него и нищо чудно да те баннат от лайв.

Профил

Цар
Аватар
В момента играе: с чурка
Публикувано на: 01 Авг 2009 14:16

Хакнат е още по-добре бе :roll:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение