Кандидат-студенти, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНИЯ, етц. !!!
Re: Кандидат-студенти, ИЗПИТИ!!!
кофти ми е дипломата за там, а и другите 2 специалности, които съм си избрал в СУ ме удовлетворяват напълно 
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Той не мисли - идиот е.Аз написа:Защо мислиш така
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Бате хои лъскай на картинки на момиченца с големи очи и не ме занимавай.The Chameleon написа:Той не мисли - идиот е.Аз написа:Защо мислиш така
Иначе с англииска филология ставаш учител или в най-добрия случай преводач.Нещо което спокоино могат да те вземат и със едно профишънси примерно
Най ги обичам тея, дето мислят как всички искат да са икономисти или адвокати и ако не си такъв - значи си загубеняк.
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Чувствам се затапен.Jorix написа: Бате хои лъскай на картинки на момиченца с големи очи и не ме занимавай.
Иначе с англииска филология ставаш учител или в най-добрия случай преводач.Нещо което спокоино могат да те вземат и със едно профишънси примерно
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Айде пак мерене на пишки ;p Нямате ли си друга работа бе?
Иначе, моя мислост кандидатства Египтоплогия в НБУ и смята да бъде приета там :>
Иначе, моя мислост кандидатства Египтоплогия в НБУ и смята да бъде приета там :>
Ем ако говориш за мене няма нито икономист нито адвокат да бъдаindigo написа:Най ги обичам тея, дето мислят как всички искат да са икономисти или адвокати и ако не си такъв - значи си загубеняк.
-
Steel
- Обратна връзка:
Я се в гъзJorix написа:Ем ако говориш за мене няма нито икономист нито адвокат да бъдаindigo написа:Най ги обичам тея, дето мислят как всички искат да са икономисти или адвокати и ако не си такъв - значи си загубеняк.Просто филологиите (особено англииска) са сред най-закъсалите спецялности и тва всеки го знае
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Абе тъпанари учете си квото си искате казвам ви,че е безмислено,а вие ме псувате.То си личи що ше го учите тва
Айде сега да не се засягаме ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
А ти какво следваш/ще следваш, би ли споделил??Jorix написа:Абе тъпанари учете си квото си искате казвам ви,че е безмислено,а вие ме псувате.То си личи що ше го учите тва
Или пък бачкаш засега?
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
Компютърно инженерство.И в момента бачкам,да.
Майка ми е завършила това нещо
Доста тъпи неща съм чувал за това. Аз ще пиша явно нещо с икономика ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
Аз написа:Доста тъпи неща съм чувал за това. Аз ще пиша явно нещо с икономика
Хванала ме е треската вече... по география ми трябва поне 4-ка (както и по английски), за да се поздравя като приет студент в РРП или туризъм...
а тея теми са такава каша
а тея теми са такава каша
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Утре е изпита по история...Палцайте стиски!
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
Re: Кандидат-студенти, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНИЯ, етц. !!!
В СУ по Инглеш имам 4,56
Обаче по-странното е, че за балообразуването са ми взели оценките от матурите (по бг и англ), а не тези от дипломата... Това дали е грешка в системата или си е така?
С това бала ми за Англ. филология става 24,35, което ме вкарва, имайки предвид миналите няколко години.
Сега чакам географията, да видим ще го бъде ли РРП-то
Обаче по-странното е, че за балообразуването са ми взели оценките от матурите (по бг и англ), а не тези от дипломата... Това дали е грешка в системата или си е така?
С това бала ми за Англ. филология става 24,35, което ме вкарва, имайки предвид миналите няколко години.
Сега чакам географията, да видим ще го бъде ли РРП-то
аз барам меча
По английски в УНСС изкарах 5.46, което много ме радва, при положение че над 5.50 имат само 5 момчета...
Във Варна имам 6.00 и според днешното класиране съм приет първо желание МИО!
Във Варна имам 6.00 и според днешното класиране съм приет първо желание МИО!
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...