Multiplayer problem...

Игри за PC
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Multiplayer problem...

Мнение от The Chameleon »

С Вермик се опитваме да направим мулти, но не става! :@ .. Смисъл дори през Гарената не се получава ?! .. просто не открива игрите на никой от двама ми... на един и същи доставчик сме, в съседни квартали. :? А вчера цъкахме заедно като някой друг направи игра...
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Re: Multiplayer problem...

Мнение от Omega-x »

да беше казъл играта :Д
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Аватар
the_presator
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Обратна връзка:

Мнение от the_presator »

за коя игра става въпрос?
сигурни ли сте че сте с еднакви пачове и не ползвате кракнати гарени?
"тунелнахте" ли се?
TheChosen1 написа:даджайците
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Warcraft III

--

Ползваме си нормалната гарена, с еднакви пачове на играта сме, влязохме в хостната от 3-ти човек игра и играхме, но самите ние не си виждаме картите...

Дадох му тънъл, нямаше разлика...
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

В Garena, а :)

Проблемът ви е, че сте с едно и също външно IP и Garena-та не ви разпознава като различни хора. Решението е просто - играйте през локалните си IPта или през hamachi.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
indigo
В момента играе: RL - worst game ever.

Мнение от indigo »

Там пък (хамачи) трябва да внимавате за еднакви cd-keys :D Труден е пиратския живот ;р
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

С различни cd key-oве сме, но и през хамачи не ни открива игрите.. :(
天皇陛下万歳。。!
¦•••SHERIFA•••¦

Мнение от ¦•••SHERIFA•••¦ »

Не сте с реални IPs + имате Firewalls ( вграден и/или 3rd party software такъв, който да блокира нужните host ports, чрез които да се "вижда" join game на еди си кой от 2-мата ) + сте с routers ?
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Ммм само за 1-вото си прав.. :roll: С кабели сме и сме изключили Firewall-oвете винаги.. >.<
天皇陛下万歳。。!
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

¦•••SHERIFA•••¦ написа:Не сте с реални IPs + имате Firewalls ( вграден и/или 3rd party software такъв, който да блокира нужните host ports, чрез които да се "вижда" join game на еди си кой от 2-мата ) + сте с routers ?

на Networx сме бе :lol:
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
¦•••SHERIFA•••¦

Мнение от ¦•••SHERIFA•••¦ »

О, тогава какъв е проблемът направо по локалните IPs да си играете чрез LanCraft ( също и най-добрият на WC3 за Русе, Джоргата, също ми я е препоръчвал навремето ) ? Пробвал съм, ИГРАЛ съм, ставало е. Сега по-нова версия може да има, не съм гледал. Ако И с нея не става, значи наистина имате някаква "стена" - било то блокиран port от защитна стена някаква ( нищо, че е изключена ), било то от router, било то от това, че не сте с реално IP ( но по Intranet IPs би трябвало да може и става ) или нещо друго.
The.Rampage.Rado

Мнение от The.Rampage.Rado »

¦•••SHERIFA•••¦ написа:Не сте с реални IPs + имате Firewalls ( вграден и/или 3rd party software такъв, който да блокира нужните host ports, чрез които да се "вижда" join game на еди си кой от 2-мата ) + сте с routers ?
Боже... боже...ем сте с рутер, ем сте зад стена, ем сте с нещо дето блокира хост портовете.... важното е, че виждате joint game-a.... :rockon:

А иначе трябва редко да е просто ИСП-то да са в 2 различни квартала и да са в една мрежа... :RTFingM:
KusLink.com - скъси си... линка! :) www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
Публикувай отговор