http://uk.gamespot.com/pc/strategy/comm ... e=previews
Какво да кажа ще се копува като предишите части фен съм си и това е.

TheChosen1 написа:даджайците

Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
Не че нещо, ама Близ имат много малък шанс да се издънят. Но гледайки шотовете и новата дебилна шаренийка не мога да се отърва от чувството че това няма да е продължението което хардкор-феновете на Стареца ще харесат.Telba написа:Да отида по-далеч, ако двете фирми не се издънят, това ще е sci-fi RTS сблъсъка на десетилетието.
Цъкал си Тибериъм Уорс, тоест С&С 3, но той не е на нивото на Тибериъм Уорс?Stan40_San написа:
Цъках и тройката и ред алерт 3ката и бих казал че и двете не са на култовото ниво на Тибериум Ворс и РА2... "Поживьом и увидем" както са казали руснаците...
п.с. Старкрафт 1 фен до гроб!
Не че нещо, ама Близ имат много малък шанс да се издънят.[/quote0
Почти толкова малък,колкото се издъниха с УоУ: Лич Кинг-а. Хехе.МХМММ близзтардс никога не се дънят. Напоследък фирмата не и пука за баш феновете,а за парите от по-големите маси хора.
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
Telba написа:Стига ми само да чуя "MAMMOTH ADVANCING" и спирам да мисля за друго.