___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
човек
Заглавие: Re: Дуарфите са мощни
Публикувано на: 08 Юли 2009 14:09
Яко.
Gipo
21 Мар 2002 19:51 Мнения: 10955 Местоположение: София
Публикувано на: 08 Юли 2009 14:19
Ултра тъпотия
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
ManicSubsidal
Публикувано на: 08 Юли 2009 14:23
Gipo написа:
Ултра тъпотия
Абсолютно! Очаква се муай-тай боевете да са бързи, брутални яки, а пък тия 5мин се бият по един и същи начин...
Steel
Публикувано на: 08 Юли 2009 14:24
Това само дръпнатите идиоти могат да му се кефят.
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Gipo
21 Мар 2002 19:51 Мнения: 10955 Местоположение: София
Публикувано на: 08 Юли 2009 14:34
В общи линии все едно някой ги управляваше с джойстик, който има 1 копче за удър и ръчка за движение
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
iddqd
Публикувано на: 08 Юли 2009 14:41
Малкич 2 пъти вкара някво предно салта с 2 крака в брадата на големия. Когато ти го направиш тва по време на бои тогава може да се правиш на арзбирач, ама за сега не вървиш
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
zonda
Публикувано на: 08 Юли 2009 15:19
iddqd
Публикувано на: 08 Юли 2009 15:26
Гледаи само последната тупаница беше без ръкавица. На малкия му изфърча ръкавицата и го удари с ръка и го нокаутира ахаха. А тиа колко държът на бои не е истина като на балдурсгеита дуарфите нямат много декстирити ама имат яко конститюшън ахахах
Spiridon
Публикувано на: 08 Юли 2009 15:31
Тъпо е верно.
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
30 Ное 2003 14:14 Мнения: 7917 Местоположение: Троянски манастир
В момента играе: на троянска чушка
Еми много му е нисак и му минава отдоло удара, а чесно да ти кажа след като изядеш 2 3 такива удара ти е трудно да мислисш
Draksis
Публикувано на: 08 Юли 2009 15:55
Братле, що за евтин опит да ме обидиш беше това?
И изобщо защо намесваш вкусовете за игри в тема като тази, направо не схващам. Аз се опитвам да разбера как изобщо може да те радва бой между джуджета, който, ако трябва да съм честен, дори не беше добър, а ти, понеже не знаеш с какво друго да ми отвърнеш, засягаш личните ми предпочитания за - подчертавам - някаква си видеоигра.
Следващия път засегни аватара ми, що не съм го сменил от три години, може и да се обидя...
Е ти луд ли си бе? Това беше реторичен въпрос моито ама ти и тва неможе да схванеш. Ок ще ти го поясна. Та занчи както теб те кефи Сакред 2, а мен не. Така мен ме кефи този бои между джуджета, а теб не. Ако се обиждаш тва си е твои проблем лично аз се опитах да ти обясна как е възможно аз да го ахресвам а ти не.
zonda
Публикувано на: 08 Юли 2009 16:17
Liberty
01 Окт 2005 20:03 Мнения: 6143 Местоположение: Sofia/Bulgaria/EU
В момента играе: League of Legends
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения