Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

За кои сте от тези:
Анкетата свършва на 04 Юли 2009 12:11

БСП    7%  7%  [ 3 ]
 ДПС    4%  4%  [ 2 ]
 НДСВ    2%  2%  [ 1 ]
 Атака    17%  17%  [ 8 ]
 Синята коалиция    37%  37%  [ 17 ]
 Герб    17%  17%  [ 8 ]
 Ред Законност и Справедливост    2%  2%  [ 1 ]
 Лидер    7%  7%  [ 3 ]
 Друг    4%  4%  [ 2 ]
 Аз съм гей (за къде без това)    2%  2%  [ 1 ]
Общо гласове : 46
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Парламентарни избори 2009, 5 юли
Публикувано на: 07 Юли 2009 08:01

Рамбо, по случайност и аз също имам роднини в армията и имам чувството, че това, което си чувал са просто злословия по адрес на Цонев ми както и да е.
Пиша само, защото Деник написа нещо, което ме учуди-ти написа
"Казах че познаваме ББ, а не ГЕРБ. Пределно ясно ми е кога бе създадена ГЕРБ. Но Борисов е неизменна част от медийното пространство вече десетина години (или малко по-малко) - хората отдавна са си извадили изводи относно него, характера му, начина му на мислене и всичките му качества като цяло" Това са, извинявай, ама глупости-ако хората знаеха какъв е Борисов, просто нямаше да гласуват!!! А сега масово и студентите гласуват заедно и с вече "улегналите" хора за тъпите гербери.Според мен е очевидно, че хората представа си нямат кой и какъв е кмета...Това беше, което исках да кажа-да продължаваме!

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Юли 2009 09:08

Дай предложение ако обичаш, за коя партия трябваше да се гласува , и за кой мажоритарен кандидат, че като гледам си изключително компетентен.

п.п И имам чуствтото , че точно ТИ нямаш представа кой и какъв е кмета на София. За другите градове, чиито управници са от ГЕРБ не мога да кажа нищо, но конкретно за столичния мога да кажа няколко неща ;) Това, че твой роднина имал вземане даване и проблеми не значи , че целия народ трябва да се доверява на тези "истории", които винаги потърпевшия подсилва в полза на себе си.

И все пак , за кого трябваше да гласува България според теб ? :)

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 07 Юли 2009 10:33

За Зелените :lol:
Или в краен случай за Атака-пак е по-добре от Герб.Но виждам, че и ти си една от заблудените души, които си въобразяват, че Борисов е най-неотразимата и най-чистата личност в България...
И освен това, за случая, който разправих, Борисов е обикалял цяла България представяйки се за герой-хич не е само един човек, който си измисля! Бойко въобще не е толкова страхотен човек, да не говорим, че цяла Б-я гледа и слуша САМО за него.
А за кандитатите в други градове...то по-добре без коментар...

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Юли 2009 11:34

Аз не съм твърдял, че Борисов е олицетворение на абсолютно чистата, безгрешна , желаеща всичко за народа и НЕкрадяща, личност. Както казах, нека граби, но да мисли и за държавата, както е навсякъде по света. И щом на първо четене ще преогранизират закона за изборите т.е да забранят изборния туризъм (ала ДПС) Да ще гласувам за него ;) а не за патриотичните думи въздух под налягане тип Волен Сидеров. Добре нека да съм заблуден, но поне не толкова колкото ти, че смяташ в краен случай да се гласува за човек , който е сложил близки приятели и роднини на важни места в партията си и го е превърнал в "семеен бизнес". Като по между другото подхвърля някоя друга лъскава дума тип : да си върнем България. Да не говорим, че негови протежета ни правят за смях в Брюксел с изказванията и действията си.

Елемента на по-малкото зло, за което се говореше май някъде си го пропуснал по трасето.

Ако говориш сериозно за Зелените, значи какъвто и да е диалог по-нататък е повече от излишен.

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 07 Юли 2009 11:55

Aбе за сините трябваше да се гласува бе, какъв Бойко, каква Атака. Според мен с този си вот Българския народ не показа повече политическа зрелост в сравнение с изборите когато избраха царя. Самия факт, че Борисов е напомпан от медийте балон, и то в условия на контролирани от политическата вършхушка около БСП медии, говори само по себе си достатъчно. Срамно е че хората които спасиха България и са в състояние да я спасят повторно, взеха само 8% от гласовете.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 07 Юли 2009 12:15

Бойко би постъпил доста разумно ако се възползва от опита на Костов и се коалира с него.То просто си личи ,че Герб нямат специалисти на нивото на Синята коалиция.При положение ,че му предлагат помощтта си по такъв начин и той да не приеме би било глупост...

Профил Skype

Аватар
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Публикувано на: 07 Юли 2009 12:41

ГЕРБ ще се коалират със сините, естествено ;)

@Enemy
Момче, ти плещиш пълни простотии. Как ше гласуваме за зелените бе? Те са шайка активисти, които от политика разбират не повече от мен. Те изобщо не трябва да се допускат и до избори.

Иначе не виждам какво толкова спорите. Изгонихме турците, БСП получиха звучен шамар, ГЕРБ ще се коалира със сините... Бойко колкото и да е една тъпа мутра, неговите съветници са кадърни хора. Така че, споко, едва ли ще му се позволи да прави много грешки, той все пак е едно чучело, по което кацат медиините гарги ;)

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Юли 2009 13:03

Warbringer написа:
ГЕРБ ще се коалират със сините, естествено ;)

@Enemy
Момче, ти плещиш пълни простотии. Как ше гласуваме за зелените бе? Те са шайка активисти, които от политика разбират не повече от мен. Те изобщо не трябва да се допускат и до избори.

Иначе не виждам какво толкова спорите. Изгонихме турците, БСП получиха звучен шамар, ГЕРБ ще се коалира със сините... Бойко колкото и да е една тъпа мутра, неговите съветници са кадърни хора. Така че, споко, едва ли ще му се позволи да прави много грешки, той все пак е едно чучело, по което кацат медиините гарги ;)

На абсолютно същото мнение съм. В Капитал пишеше за лицата от ГЕРБ, имаше доста обещаващи, особенно евентуалният нов министър на финансите.

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Юли 2009 13:32

Mad Hatter написа:
Аз не съм твърдял, че Борисов е олицетворение на абсолютно чистата, безгрешна , желаеща всичко за народа и НЕкрадяща, личност. Както казах, нека граби, но да мисли и за държавата, както е навсякъде по света. И щом на първо четене ще преогранизират закона за изборите т.е да забранят изборния туризъм (ала ДПС) Да ще гласувам за него ;) а не за патриотичните думи въздух под налягане тип Волен Сидеров. Добре нека да съм заблуден, но поне не толкова колкото ти, че смяташ в краен случай да се гласува за човек , който е сложил близки приятели и роднини на важни места в партията си и го е превърнал в "семеен бизнес". Като по между другото подхвърля някоя друга лъскава дума тип : да си върнем България. Да не говорим, че негови протежета ни правят за смях в Брюксел с изказванията и действията си.

Елемента на по-малкото зло, за което се говореше май някъде си го пропуснал по трасето.

Ако говориш сериозно за Зелените, значи какъвто и да е диалог по-нататък е повече от излишен.

Абе, според мен, в България има ли някой свестен? Вземаш едни кретени и гласуваш за тях и толкоз!
За Атака знам че Сидеров се е обкръжил с "познати", но какво значение има? Все на някого трябва да разчита нали? Аз неговите възгледи относно турците не ги поддържам, но ако направи дори 10% от написаното по листовките, то ще бъде постижение!
Обаче днес като четох Стандарт се пукнах от смях-предполагам знаете коя е Калина Крумова? За незнаещите-може би най-некадърната водеща съществувала някога-нямаше сутрешен блок на който тя да не обърка поне пет пъти...а стигна до депутатското кресло, ебаси!

Уорбрингър, не знам дали Зелените са активисти или не и доколко разбират от политика, обаче е факт, че за тях са гласували 21 000 души, което в сравнение с другите по-малки партии е пълен разгром!
Освен това, Зелените поне имат някакъв що-годе благородна цел-щото то българина хубаво ще има парички, ама като няма природа, как ще живее?!

Доколко хората около Бойко са "разбирачи" не зная, знам само, че много от тях са бегълци от други партии, тъй че поне малко разбират от това животно "политика".
Обаче вероятността жена да е образователна министърка ме изпълва с неприятни мисли за бъдещето ми...

И за последно, от партиите, които влязоха в парламента най-върл привърженик съм на Синята коалиция (както повечето от вас). Аз съм на мнение, че те имат достатъчно кадърни хора в редиците си и биха допълвали идеално герберите в едно бъдещо коалиционно правителство.Абе, ще поживеем и ще видим!

И едно отклонение към Цонев отново-единствено за него пя Лили Иванова!
И това, че армията не го подкрепя са пълни глупости,ама просто дрънканици!!!

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Юли 2009 13:39

И още една малка добавка към Мад Хатър :lol: Таа, това дето го викаш Бойко да краде и същевременно да мисли за държавата са пълни глупости-или ще управлява като хората или да върви да гори в пъкъла-достатъчно много хора крадяха, мислейки за държавата...айде моля ти се сега...

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 07 Юли 2009 13:45

Enemy написа:
не знам дали Зелените са активисти или не и до колко разбират от политика, обаче е факт, че за тях са гласували 21 000 души, което в сравнение с другите по-малки партии е пълен разгром!

При бариера 4% дали ще е 3.99 или 0.51 (както при Зелените, ебем ти и разгрома), няма особено значение. Имайки предвид факта, че "малките партии" нямаха никаква предизборна кампания, Зелените да са с половин процент над тях не е особена изненада.
Зелените са готини типове, и аз лично много им се кефя. Силно подкрепям екологичните идеи. Но същността на Зелените се крепи единствено около подписките "Да спасим иракли", "да спрем изсичането на Рила" и събирането по 20 човека на "протест" веднъж на три месеца. В състава им няма достатъчно политолози, икономисти, прависти, и всякакви хора нужни за пълноценно съществуване на каквато и да била партия. Та, как такива хора ще влязат в парламента? Нямат място там. Мястото им е да продължат да седят брадясали и невзрачни по тентите на попа, пък хората, включително и аз, да ходим да им хвърлим по един подпис когато пуснат нова подписка. Това е. Единствено от некомпетентност много биха осрали при влизането си в парламента.

Дразни ме тази практика в България да се олицетворяват партиите. Да, Борисов е бивш пожарникар, бодигард, банчански простак, но не е диктатор. Управлението ще падне върху партията му, не върху него директно, а човека си има достатъчно умни хора покрай себе си, за да му дават нужните акъли.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 07 Юли 2009 13:52

:lol: :lol: :lol: Абе балимумамата на Зелените, ама че си прав-прав си.
И все пак 0.51% на фона на 0.04% колко имат последните си е разгром :lol: :lol: :lol:
То ония от нещо си за Отечеството имат 1800 гласа...

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Юли 2009 14:12

Сега разбирам защо не дават на хора под 18 години право на глас. Б. Обръщам се към Enemy.

Та нека почнем от там, където ти спря. Значи според теб , не може един политик хем да граби и хем да мисли за държавата си ? В какъв свят живееш ? Погледни европейксите страни и общо взето страните по света, които са по развити от България. Германия , Франция, САЩ, Япония . Там хората живеят добре, доволни са, получават подпомагания (за Франция да не говорим, тя е първа по социални подпомагания), добри заплати, добро образование, качествено здравеопазване всичко , за което само се говори тук на теория. Това е всичко от политиката на тези държави. И ти излизаш с твърдението, че всеки един от политиците на всяка от изброените страни са добри почтени хора, не крадящи, нямащи пръстче потопено в организирана престъпност / мафия и т.н ? Много съжалявам ама дълбоко се лъжеш. Не помня точно случая, но мисля че при хора от ЕС беше разкрита корупция. Уау нали корупция, а пък толкова добре се грижат за членките си с фондове и подпомагания ? Нещо да ми кажеш тук ? Такова понятие като чист политик няма и никога няма да има, защото те жадуват само да получават повече, но за разлика от българските политици, мислят за държавата си. Малко да направят нещо, за да могат да "вземат повече" и после ;) Политик, който си е свършил що годе добре работата печели избиратели и симпатизанти => може да седи по-дълго на тази длъжност,за да пълни гушката.

И да ми се молиш и да не ми се молиш положението е това. Давам ти пример с Костов. Да, краде и може да се каже , че прекали. Но той беше човека, който стабилизира България след поредния провал на БСП. Думи като хиперинфлация и валутен борд да ти говорят нещо ? Попрочети из нета и ще видиш за какво иде реч. Той бе причината , България да започне бавно и полека да се присъединява към ЕС и днес да кажем , че сме "Страна членка". Затова дадох и гласа си за мажоритарния кандидат на Сините.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 07 Юли 2009 14:43

Ако обичаш не слагай думи в устата ми! Думичка не съм казал за западноевропейските страни, а изведнъж се оказва, че твърдя нещо!
Знаеш ли в момента колко много ми дреме в момента за "великите сили" (само условно де) в Европа! Ама изобщо!!! Защото аз не живея нито в Германия, нито във Франция!
Много се ядосвам когато някой ми преиначава мнението-както казах-нищо не съм казал за чужбина!!!
И ако си мислиш, че не съм чувал за инфлация и валутен борд-в грешка си! И освен това борда се въвежда още по времето на Софиянски, а Костов затвърждава нещата!
И не говори наизуст за "понятието чист политик"-не можеш да си сигурен дали наистина има или няма такива.Аз исках да кажа, че е недопустимо българските "политици" да продължават да крадат-който крал, крал! Да се спират вече, няма милионери да ги правим, я!

Да не говорим, че Норвегия например е в пъти по-развита от другите големи страни в Европа, а там не съм чул за "социални подпомагания".
Баси, аз съм твърдял, че нито един политик от тия страни не бил корумпиран и така нататък-как може да говориш такива ГЛУПОСТИ!!!

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Юли 2009 15:05

От думите ти останах с такова впечатление, че за теб няма такова чудо като хем крадящо, хем управляващо. Моя грешка :)

Колкото до това, което каза : съгласен съм , че който крал крал ... но факта е че те винаги ще си крадат :) , но поне да правят малко от малко нещо за благосъстоянието на България. Това ми беше цялата логика а такива феномени в управлението е имало и се надявам да има. И аз не искам да ги правим милионери ама уви не зависи нито от мен нито от теб.
Айде пийс.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 07 Юли 2009 16:01

Пийс, пийс!!!
Прав си, че те не могат да не крадат, но много би ми се искало да не го правят...
В крайна сметка надеждата ми е в Синята коалиция, че ще спасят резила, който (потенциално) ще направят ГЕРБ.

Хах, сега четох, че Лидер имат най-много купени гласове- и пак не можаха да влязат в парламента :lol: :lol: :lol:
А на Ковачки му спират тока в две мини

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Юли 2009 10:51

Кйто както иска да ме разбира, но Костов е за затвора!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 08 Юли 2009 13:39

zip0 написа:
Кйто както иска да ме разбира, но Костов е за затвора!

Ми да вземем да вкараме всички депутари в затвора, а?
Е без Калинчето Крумова... :oops: :lol:

Профил

Публикувано на: 17 Юли 2009 18:33

Правителство поне засега. Отсега оbаче имам крайно песимистични очаквания към този кабинет. Сигурно криза ще има есента или най-късно края на годината.

Иначе смешно ми стана, че псеводонационалистите от РЗС се обявиха против ГЕРБ, ако АТАКА подкрепят меморандума. СДС-тата пък на Костов и Димитров явно имат шизофрения.
Абе не ми се говори...

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Юли 2009 19:54

High_voltage написа:
Е, какво мислите за последните събития?

ГЕРБ смята да запълни министерските постове само със свои хора. Сините и РЗС казват, че няма да ги подкрепят, с което показаха алчността си. Атака обявиха безусловната си подкрепа.

Ще се формира ли правителство и ще издържи ли?

Лееко си противоречиш-как така Сините и РЗС ще са алчни, като Герб си взимат всички ведомства? Нещо недоумявам какво искаш да кажеш!

На мен също ми мирише на криза и кой каквото ще да разправя за професионалисти в Герб, факта си е факт-НЕ стават!

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com