Автор |
Съобщение |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 03 Юли 2009 10:28
Руфус е пич. Голям пич. И е адски бърз. ма Сагат>ю Вече ги бия при 3 от 5 на меидум !!!
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 03 Юли 2009 13:11
С Рию се преместих на 2 от 3 на Hard... просто с него си играя от 6-годишен. Сънувах, че Mass Effect 2 е излязла вече и по някакъв странен начин аз я имам на компа преди всички други. Лошото беше обаче, че все още не съм превъртял играта на Insanity с мъжкия си персонаж (мързел, а и Street Fighter IV ), затова ми се наложи да играя само единицата, двойката не я и пипнах. Да бях я видял от интерес поне, да еба...
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
Ред
|
|
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 03 Юли 2009 15:19
Значи записах я обаче ми се струва ,че много бавно се бият. В опциите не виждам опция за скоростта на битката... Някой знае ли как да го оправя ?
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 03 Юли 2009 15:21
PurpleSoul написа: Значи записах я обаче ми се струва ,че много бавно се бият. И аз съм така, илюзия поради ГГ, може би.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 03 Юли 2009 15:44
Намалете си дедайлитееееееее.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 03 Юли 2009 15:51
WidowmakeR написа: Намалете си дедайлитееееееее. fail.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Ред
|
|
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 03 Юли 2009 16:14
The Chameleon написа: И аз съм така, илюзия поради ГГ, може би. Незная дали е илюзия ,обаче няма никакъв шанс скоростта на играта и скоростта на клипчето във "видеос" да е еднаква Оо
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 03 Юли 2009 16:16
Четох, че изключване на v-sync и fixed на frame rate оправят нещата.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 03 Юли 2009 19:12
Да, ако се разтърсите из опциите и видите "Frame Rate", дайте му "Fixed", a НЕ, подчертавам, НЕ!! на "Variable". Абе защо никой не коментира "Легендарната заплаха" на Дан, бе, като я видях, ми идеше да си бия челото в бюрото, за да спра да се хиля. За тези, които не са го отключили - превъртете аркадата с Рию, после като ви се отключи Сакура, с нея. След това ви се отключва и Дан.
|
|
|
|
|
elianbg
|
|
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 03 Юли 2009 23:01
самоче верно вземете да манете спецялните ефекти и намалете резолуцията и играта варви с 60фпс нон стоп поне на мен е така не е лошо и след тва един бенч марк да направите ако е на А вдигате още малко настроиките трябва да е на Б за наи добра игра иначе наи смешния спецял за мен е на руфас няква космическа синфоня ли е а иначе на дан верно израженята му са златни
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 03 Юли 2009 23:03
Недей гледа бенчмарка. Аз вадя на него D и с резолюция на макс ПЛЮС благинки кадрите не падат под 60 (е понякога стигат 59, но какво да се прави...).
|
|
|
|
|
_Mitko_
|
|
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 08 Юли 2009 12:28
А как се отключват новите персонажи? Знам че Абел откючва Фей Лонг, Вайпър - Ками, Мистър Байсън - Роуз, Рию - Сакура, Чун-Ли - Ген, Сакура - Дан и Сет се откючва когато се мине играта с всички персонажи. Така остават 3, те как се откючват ?
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 08 Юли 2009 12:30
_Mitko_ написа: А как се отключват новите персонажи? Знам че Абел откючва Фей Лонг, Вайпър - Ками, Мистър Байсън - Роуз, Рию - Сакура, Чун-Ли - Ген, Сакура - Дан и Сет се откючва когато се мине играта с всички персонажи. Така остават 3, те как се откючват ? http://www.videogamesblogger.com/2009/0 ... -guide.htm
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 08 Юли 2009 13:38
Аз съм отключил всички и мога да кажа само, че Сет е ебати небалансираното копеле. В ръцете на опитен играч няма спиране. Мога само да си представя какви драми се разразяват LIVE, когато някой го избере като персонаж... Можеха поне да му махнат телепорта.
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 08 Юли 2009 13:51
Legendary Taunt-а на Dan е epik! Първия път като го видях I was like WTF?! Ама си е нормално за него де. Той по начало е създаден от Capcom като пародия на Ryo и Robert от The King of Fighters.
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 08 Юли 2009 14:08
Чета аз коментари из YouTube за SF4 и един пич обяснява как не може да стъпи на малкото пръстче на King of Fighters... пък тя поначало KoF е замислена като тотален rip-off на SF. Просто паднах от смях. Ениуей, те затова САРСОМ вкарват Дан в сериите - за да се избъзикат с SNK. Но смея да кажа, че Дан е на светлинни години от имитациите в KoF.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 08 Юли 2009 15:03
Разбирасе, че коф е по яка нищо че е 2д то стриитфаитера кво като е 3д нали битките са си 2д. Пък сравнение с истинските 3д битки изобщо неможе да става
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 08 Юли 2009 15:35
Човек не може да не се запита кратичкото "И накъде биеш?" Щото от объркания ти пост не се разбра нищо.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 08 Юли 2009 15:54
Да бия на някаде? я обясни
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 08 Юли 2009 16:00
Какво означава това "personal action"?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|