Странно ми е, че никъде не видях да има тема или поне малко ревю на тази прекрасна игрица. Знам, че играта я няма за PC, но мисля, че си заслужава поне малко внимание за невероятния и сюжет. Края на играта разбира се е много тъжен, даже доста ме разчувства, когато Нарико умря.
Ето и оригиналния сайт на играта:
http://www.heavenlysword.com/
Какво е вашето мнание за играта? (ако сте я разцъквали)
Heavenly Sword
- pcultimate
- В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Re: Heavenly Sword
Много добра игра увлекателна,добра история,забавеният кадър при лъка(+1),персонажите са много интересни(например помощникът на лошия-онова голямото с деформирано лице),качествен екшън
минуси-ПС3 only-хммм май това не е минус
-кратка
минуси-ПС3 only-хммм май това не е минус
-кратка
Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
Ами поиграх я малко и мога да кажа, че не е нищо особенно. Посредствено бойче с мацка. Самата идея да правиш супер атрактивни комбоси с натискане на 1 копче неме кефи. Забавна е до 1 момент в който вече ми писна да права 1 и същи комбос като ми светне еди кво си. Стрелите се управляват забавно ама това се пак не е симулатор тип старуарс еби му маиката. Препоръчвам нинджа гаиден 2 за игра от този тип, доста по качествен, разнообразен и кървав екшън въпреки, че и тя ми писна. Чесно казано колкото и смешно да звучи предпочитам да игаря Династи Уорърс 6 кадето мелетата са адски
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Да хвалиш една игра и да спойлнеш края на историята е готино.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Играта за мен е превъзходна изиграл съм я няколк опъти.
Относно думите на колегата по-горе мм не съм съгласен човече в играта има над 60 комбота и повярвай не се правят с 1-2 бутона.
Историята на играта е страшно увлекателна а анимациите на главната героиня Нарико са просто страхотни.
За всеки, който не се е докоснал до играта го съветвам да поправи тази грешка.
Относно думите на колегата по-горе мм не съм съгласен човече в играта има над 60 комбота и повярвай не се правят с 1-2 бутона.
Историята на играта е страшно увлекателна а анимациите на главната героиня Нарико са просто страхотни.
За всеки, който не се е докоснал до играта го съветвам да поправи тази грешка.
Сори ама играта не ми харесва.Бтв като не е за ПЦ за Xbox ли е?Гледах клипчета разни но не-не е хубава.
rome will burn when it's time has come
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
- pcultimate
- В момента играе: Flame Wars: PCM edition
За ПС3 е от 2007-играта е страхотна обра високи оценки и прилични продажби.Историята е толкова добра,че има и graphic novel по нея(като за Хейло).А да и ти ако по клипчета определяш играта...Сигурно Dragon Age:Origins за теб е хак-енд слаш 3то лице екшън,с елементи на платформър, нали?Да те разочаровам ама играта няма нищо общо със станалият вече много популярен трейлър Sex & Gore....Никога ама НИКОГА не се съди за една игра от клипчетата,то от демотата не можеш да разбереш за играта ,пък от клипчета още по-малко...По същата логика аз смятах,че [Prototype](да така се пише),ще е супер яка ама неин.И inFamous изглеждаше супер монотонна-само едни и същи светкавици,ама се оказа,че има 2 пъти по-добра история,геймплей и много повече комбота,докато Алекс след първоначалната ударна вълна от кръв и разрушения става малко скучно.
Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole