Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие: Новият експанжън на УоУ?
Публикувано на: 02 Юли 2009 12:34

Цитат:
Blizzard trademarks "Cataclysm"
A few days ago Blizzard filed a trademark for "Cataclysm" on the United States Patent and Trademark Office website. Cataclysm was registered for :

* Entertainment services, namely, providing on-line computer games; providing computer games that may be accessed via a global computer network; and providing on-line information in the field of computer gaming entertainment
* Comic books, computer game strategy guides, trading cards, coloring books, adhesive stickers, rub-on transfers, notebooks, stationery-type portfolios, posters, greeting cards, calendars, instructional leaflets in the field of computer games, computer game instruction manuals, catalogs in the field of computer games, advertisement boards of paper or cardboard, photographs, art prints
* Computer game software and related instruction manuals and guides sold together as a unit; downloadable computer game software; interactive multimedia computer game program; mousepads

--------------------------------------------

So ... What does it mean? Well, Wrath of the Lich King was trademarked a few weeks before the Blizzcon, we're not going to jump to conclusions here but WoWWiki will most likely give you a few things to think about on their Great Sundering article.

The Great Sundering, also known as simply the Sundering or the Cataclysm was a world event which reshaped Azeroth approximately 10,000 years ago at the end of the War of the Ancients. This event was triggered due to the Well of Eternity being destroyed.

Prior to the Sundering, there was only one continent on Azeroth, referred to as Kalimdor. In the catastrophic explosion, eighty percent of the land mass was destroyed leaving behind the major continents and scattered islands that are known today: Northrend, Kezan, the Eastern Kingdoms, and the remnant still referred to as Kalimdor.

The site of the Well of Eternity became a swirling vortex of power known as the Maelstrom.

A few days ago, one of our users also spotted a test server named "Maelstrom 3 Test" in the US server list (it only showed up for a few seconds, see This post). If the expansion is indeed The Maelstrom/Cataclysm, we can expect to see a few things here:

* Sargeras and/or Deathwing
* Azshara
* Goblins!

Source

-------

Мнения? :D

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2
Заглавие: Re: Новият експанжън на УоУ?
Публикувано на: 02 Юли 2009 12:40

Също така,Близз бяха оповестили,че работят по ново ММО,без да дават допълнително детайли... Може да е то?

Профил ICQ

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2009 12:45

Цитат:
This may or may not be related to the pending untitled MMO that will be the start of an entirely new franchise that many of us have been tracking and reading about for the last couple of months. With three other projects still in full swing, World of Warcraft, Diablo III, and Starcraft II, this can only show how much Blizzard is boosting up their production schedule in light of the nearly dead past ten years.

--

Мда и това беше взето предвид, но покрай новината за УоУ мисля, че ще е то... :3

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2009 12:45

Най-вероятно новия експанжън ще се върти около Emerald Dream. Във WoTLK има 3-4 зони от ED, до които може да се стигне само с команда за телепорт. Естествено са в много ранен стадий, но си личи основната идея. Пък и е крайно време да отворят порталите.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2009 12:47

Още не съм успял да се докосна до много от Northrend.. =( Трябва да се види, но докато успея, вече ще е минал Близкон-а и ще знаем със сигурност! :D

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Публикувано на: 02 Юли 2009 12:55

ММО-то няма да бъде обвързано с УоУ

Профил Skype WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2009 12:58

RuSh_FoR_MoRe написа:
ММО-то няма да бъде обвързано с УоУ

Знае се, че ММО-то ще е изцяло нов продукт. Тук говорим за евентуален нов експанжън на УоУ. :)

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2009 13:00

Така като гледам се знае от доста време :)

This had been the Post of Grimar:

He found some posts in Forums from 2003 where the upcoming Expansions up to lvl100 are listed.
As you should know..2003 was long before the release of WoW.

The Draenor Set, formerly known as the Burning Crusade should have been the first Expansion.

The stuff listed below are only the zones, not things that will be implemented like AQ, Naxx, Zul'aman ect.

So here's the List

- Draenor Set

Azuremyst Isle - 1 to 10
Bloodmyrk Isle - 10 to 20

Eversong Forest - 1 to 10
Quel'thalas - 10 to 20
Hellfire Peninsula - 58 to 62
Zangarmarsh - 60 to 64
Terokkar Forest - 61 to 65
The Deadlands - 63 to 67
Nagrand - 64 to 68
Blade's Edge Mountains - 66 to 70
Netherstorm - 67 to 70
Shadowmoon Valley - 69 to 70

- Northrend Set

Borean Tundra - 67 to 70
Howling Fjord - 67 to 70
Dragonblight - 69 to 72
Grizzly Hills - 70 to 73
Crystalsong Forest - 72 to 75
Zul'drak - 73 to 76
Sholazar Basin - 75 to 79
Storm Peaks - 76 to 80
Icecrown Glacier - 78 to 80

- Maelstrom Set

Gilneas - 77 to 80
Grim Batol - 78 to 81
Kul Tiras - 79 to 82
Kezan - 81 to 86
Tel Abim - 83 to 85
Zandalar - 84 to 87
Plunder Isle - 86 to 88
The Broken Isles - 87 to 90
The Maelstrom - 89 to 90

- Plane Set

Pandaria - 1 to 10
Hiji - 10 to 20

Wolfenhold - 1 to 10
Xorothian Plains - 10 to 20

The Green Lands - 88 to 91
The Dying Paradise - 91 to 94
The Emerald Nightmare - 94 to 97
The Eye of Ysera - 97 to 100

Deephome - 88 to 91
Skywall - 91 to 94
The Abyssal Maw - 94 to 97
The Firelands - 97 to 100

- Legion Set

K'aresh - 96 to 99
Argus Meadowlands - 97 to 100
Mac'Aree - 99 to 100
Maw of Oblivion - 100+
The Burning Citadel - 100+++

You can look up the Zones in http://www.wowwiki.com and you gonna find some background material what is allready in the Warcraft Lore since longer than 2003 if you can believe the forum posts.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2009 13:18

:shock: :shock: :shock:

Брех.. не знаех за това! :D Бтв, какво става the master изгубихме си следите с теб от години! :D :D

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Публикувано на: 02 Юли 2009 13:23

В нортренд, близард представиха нещо което нямаше АБСОЛЮТНО НИКАКВО МЯСТО в нортренд, а именно викинги и всичко имаше викингоподобни имена. Затова предлагам в новия експанжън всички врагове да са НИНДЖИ и имената на местностите да са взети от истински азиатски такива, с леки промени.

:!:

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2009 13:24

the master написа:
Pandaria - 1 to 10
Hiji - 10 to 20

WTF?! Нима най-накрая ще мога да играя с Pandaren Brewmaster :D

Профил

Аватар
В момента играе: Kvoto padne
Публикувано на: 02 Юли 2009 13:40

Възможноста е адски голяма,и ако наистина тва ще е новият експанжън,Близард пак ще разбият соц живота на много хора :D

The green beast: [Motherboard:Biostar A770 A2+] [CPU:Dual Core AMD Athlon 64 X2 2700mhz 5200+] [GPU:XFX 8500GT 512mb DDR2] [RAM:2gb Kingmax ddr2 800mhz] [HDD:250GB Maxtor] [PSU:Forton 350W] [Case:JNC-ATX RJA110]

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2009 13:54

Ahriman написа:
В нортренд, близард представиха нещо което нямаше АБСОЛЮТНО НИКАКВО МЯСТО в нортренд, а именно викинги и всичко имаше викингоподобни имена. Затова предлагам в новия експанжън всички врагове да са НИНДЖИ и имената на местностите да са взети от истински азиатски такива, с леки промени.

Това всъщност е намигване на Близз към една от първите им игри, The Lost Vikings. Не знам дали си я играл, но май дори не си чувал за нея.

Профил

Публикувано на: 02 Юли 2009 13:55

papabear написа:
Ahriman написа:

Това всъщност е намигване на Близз към една от първите им игри, The Lost Vikings. Не знам дали си я играл, но май дори не си чувал за нея.

Чувал съм за нея, не съм я играл. На Близард им свършиха идеите.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2009 16:50

http://www.blizzard.com/us/blizzclassic ... o-pop.html

Според мен не е от липса на идеи. Близ по принцип вкарват във всяка своя игра нещо от другите (хидричката във WC3 примерно), това си е нещо като традиция. Не виждам какво лошо има :)

Профил

Публикувано на: 02 Юли 2009 17:25

papabear написа:
http://www.blizzard.com/us/blizzclassic/vikingsdemo-pop.html

Според мен не е от липса на идеи. Близ по принцип вкарват във всяка своя игра нещо от другите (хидричката във WC3 примерно), това си е нещо като традиция. Не виждам какво лошо има :)

Викинги и хора моржове НЯМАТ място в нортренд, който е описван като пуста и мрачна земя с пронизващ студен вятър в Warcraft. В УоУ слизаш отк ораба и те посрещат усмихнати моржове - е не, мерси.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 02 Юли 2009 17:29

ОМГ!Казаха ли кога приблизително ще излезе :shock:

Профил Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2009 17:34

Е към края на годината... нали Близард казаха всяка година нов експанжън. :wink:

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2009 18:54

Ahriman написа:
papabear написа:
http://www.blizzard.com/us/blizzclassic/vikingsdemo-pop.html

Викинги и хора моржове НЯМАТ място в нортренд, който е описван като пуста и мрачна земя с пронизващ студен вятър в Warcraft. В УоУ слизаш отк ораба и те посрещат усмихнати моржове - е не, мерси.

Прав си - и мен ме издразниха ухилените моржове. Аз очаквах много повече от Northrend и съм доста разочарован от това как е показан, бях си изградил много по-различни впечетления от WC3. Все пак играта трябва да се развива в някаква посока, която в последно време май е доста лоша.

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Авг 2009 11:38

але хора може ли некои да ми помогне начи искам да играм ЛоЛ в оригиналните сървари ама не ми се плащат 100 и кусур лева за всички експанжини та вапроса ми е могали да си сваля ехпанжините от некаде и да си направя оригинален акк с сд кеи които ще се опитам да намеря(или някои ще дари :D )и да си плащам само месечни такси или да си купя оригиналната лол да си направя акк на нея(тя е ефтина ся ша става 20-30 лева)да сваля от некаде др 2 ехпанжина и някакси да си ъпгреидна акк нз някои моля да ми помогне :?

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com