Star Wars: The Old Republic
- Xelian
- В момента играе: Dragon Age: Orgiins
King's Bounty
Re: SW: The Old Republic
А някои знае ли дали играта ще има месечни такси? Бях чел някаква новина че можело да е като Guild Wars
Всички се надяваме да е така, но е по скоро малко вероятно.
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
аз мисля че ще е без месечни такси- bioware досега не са били толкова лакоми като blizzard да искат сума ти пари да им играеш безценните игри :Х
но все пак те са в правото си да го направят така- тази игра хич няма да е малка и поддръжката/експанжъните ще гълтат много средства.
но все пак те са в правото си да го направят така- тази игра хич няма да е малка и поддръжката/експанжъните ще гълтат много средства.
TheChosen1 написа:даджайците
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
100% ще има такси, стига сте се надявали
Най-малкото защо ЕА стоят над Bioware и ги гледат какво правят
Но и освен това TOR е ОГРОМНА инвестиция от страната на компаниите, количеството пари и труд, които се влагат и ще се влагат в нея са потресаващи. Тези пари няма как да се избият, ако няма месечни такси ;- )
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
За коя друга игра освен УоУ искат месечно пари? Даже батъл.нет поддържат без пари.the_presator написа:аз мисля че ще е без месечни такси- bioware досега не са били толкова лакоми като blizzard да искат сума ти пари да им играеш безценните игри :Х
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
- Дади
- Обратна връзка:
srsly? за всичко искат пари 
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Хммм...може би всички истински ММО-та освен Guild Wars.А май експанжъните на тази игра имат такса.Tiny написа:За коя друга игра освен УоУ искат месечно пари? Даже батъл.нет поддържат без пари.the_presator написа:аз мисля че ще е без месечни такси- bioware досега не са били толкова лакоми като blizzard да искат сума ти пари да им играеш безценните игри :Х
-
barcelona6289
Аз мисля че ще е безплатна и само ще трябва даси копуваме експанжаните или нз
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- Обратна връзка:
Говорех за близард, за които пича говори в поста си.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Пука ви дали ще е с месечни такси или без, бе! Нали и по единия, и по другия начин ще се играе, това е ToR, за Бога!!!
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
- the_presator
- Обратна връзка:
така е, пак ще се спестява от парите за ядене в даскало 
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Напълно подкрепям!Draksis написа:Пука ви дали ще е с месечни такси или без, бе! Нали и по единия, и по другия начин ще се играе, това е ToR, за Бога!!!
--
Чудя се след колко години ще излезе...
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
http://www.youtube.com/watch?v=k9dbF_o2 ... re=related
Случайно попаднах на това - във видеото има и линк към мода. Тия дни няма да имам време да го пробвам за съжаление. Ресторва дроидската планета, колко добре е направено още не знам.
Пробвайте и споделете.
Случайно попаднах на това - във видеото има и линк към мода. Тия дни няма да имам време да го пробвам за съжаление. Ресторва дроидската планета, колко добре е направено още не знам.
Пробвайте и споделете.
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
The Voice of The Old Republic Featurette
Включва доста gameplay footage. Дори на този етап, бойната система изглежда страхотно.
Включва доста gameplay footage. Дори на този етап, бойната система изглежда страхотно.
You can't kill me.
I'm already dead to this world.
I'm already dead to this world.
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- Обратна връзка:
Personally I'm here just to kill people and cause damage 
Видях Джен Хейл - спокоен съм си.
Бе обичам си я жената бе.
Амбициозен проект. Колко ли са се тормозели да озвучат всичко живо в играта, не знам... Пожелавам им само успех, заслужават го.
Амбициозен проект. Колко ли са се тормозели да озвучат всичко живо в играта, не знам... Пожелавам им само успех, заслужават го.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
- Дади
- Обратна връзка:
Looking good, но все пак искам цялото геймплей клипче да ни покажат, а не само откъси 
Някой присъединил ли се е вече към гилдия? Гледам вече се организират хора, нищо че играта май няма бета все още... ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
- the_presator
- Обратна връзка:
и аз това гледам в коментарите в сайта.
някакви пълните манияци вече сайтове са си направили и набират хора
някакви пълните манияци вече сайтове са си направили и набират хора
Аз се пробвах в един клан, да видя за ко става въпрос. Те па взеха че ме приеха.
Ся съм член на The Old Jedi Order, яко. Чудя се дали има начин да вдигна някой и друг левъл преди да пуснат играта...