Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Бездомните Кучета!
Публикувано на: 29 Юни 2009 14:41

progata написа:
Ухапванията и рани са НИЩО пред това,което ти причиняват на психиката!

На тебе по-големи увреждания на психиката ти е нанесъл баща ти, като ти е порил дупето още кога си бил на 3-4 !
Да те изедат дано ! Еби си майката :x

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2009 14:44

Какъв ти е шибания проблем бе пич?Ако нямаш да казваш нещо смислено не пиши в тази тема!Ако тва ми го беше казал очи в очи щеше вече да се на парчета,разбираш ли ме?

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 29 Юни 2009 14:45

progata написа:
Абе вие май не схващате,че такова "бездомно куче" изобщо не трябва да съществуват или при стопани,или дед!Пак говорите празни приказки,както винаги,затва и почнах,като ви теглих една майна,просто вие от друго не разбирате.
Пак ще повторя за мAлоумниците,защото явно сте такива-БЕЗДОМНИТЕ кучета изобщо не трябва да съществуват,НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ Е ДОБРО ИЛИ ЛОШО КУЧЕТО.Ухапванията и рани са НИЩО пред това,което ти причиняват на психиката!

Тезата ти куца като пенсионер с отхапан от подивяло домашно куче крак, малкия.

Сърди се на съседите за това, че са оставили кучето им да те подгони. Сърди се на себе си, че си напълнил гащите още преди то да излае срещу теб. И намали капс-а.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2009 14:49

Кое в тезата ми куца бе тъпан,какво от тезата ми изобщо можеш да оспориш и не ми говори така,че ако се видим на живо ти ще си с насраните гащи.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2009 15:07

Господин от 10 месеца ходя на фитнес е доста отворен :lol:

Профил ICQ Skype WWW

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 29 Юни 2009 15:22

AlShu написа:
Neon Black
Цитат:
Давай да правим геноцид срещу кучетата, защото нахапали някого.

Иронията в случая е малко прекалена и неуместна.

1. "Изпохапали" е доста повърхностно описание, на зверските наранявания. Пък и това нито е първия нито и дори 10-тия такъв случай. С годините се натрупаха доста подобни инциденти. Поне четирима умряха, а доста други хора останаха осакатени.
2. Геноцидът към който призовава OP-то наистина е глупост (а както вече казах и е напрактика невъзможен), но трябва да се приемат някакви смислени мерки, защото инцидентите ще продължат и нищо чудно някой твой роднина или дори ти самия да си следващата жертва (интересно какви ще се ти тогава аргументите...че знаейки за невинността на кучетата ухапванията им са били по-безболезнени за теб).

Абе тука ми се навъдихте разни интелектуалци, непоколебимо подкрепящи безумната идея, че кучетата са едва ли не обществена заплаха №1. С годините са умрели поне 4-ма човека от атака от кучета. Еба си майката. Внушителна статистика, наистина. Би било банално да я сравня с хилядите жертви на автомобилни злополуки годишно. А и ще ми се нахвърлят свръхинтелигентните, че автотранспорта е обществено полезен, а кучетата, разбираш ли, са четирикраки торби с инфекции. Затова бих дал пример с ловците ранени или убити от диви прасета. Да, сами са си виновни, случайните минувачи са абсолютно невинни, че ги хапят кучетата, но точно за това обществото прилага мерки срещу тези кучета - кастрация, "приспиване", преселване и т.н.
И на мен лично ми се вижда абсурдно заради неспазването на тези мерки разни малолетни типове, чийто глас се проявява само в някакъв гейм-форум, да ми крещят как всички бездомни кучета трябва да бъдат избити. Ако трябваше - щяха. Има си причини за всичко, и вие, титанични форумни умове, не сте запознати с всички фактори около контролирането на бездомните кучета, за да крещите толкова радикални безумици. Вдигнете се на протест защо районите не се опазват, и бездомните кучета кастрират (а това, идиоти, е перфектен начин за контрол и над агресията им, и над популацията им), изпикайте се върху парламента, че ако парите които се хвърлят за предизборни кампании бяха по-успешно оползотворени, нямаше да има проблем с кучетата, че покрай тях и всички сираци в България щяха да ги направят богаташчета.

AlShu, да, следващата жертва мога да съм аз, или някой мой роднина. Колко трябваше да се уплаша от това? Шансът да ме прегази бакшиш на пешеходна пътека е многократно по-висок. В твоя чест, няма повече да стъпя на асфалтова настилка! Но пък, като се замисля, шанса да ме прегази бакшиш и на тротоара е по-голям. Преебан съм, а?
Искрено ще те помоля и да не ми слагаш думи в устата. Не прегръщам дървета, не шибам овце, и не твърдя, че абсолютно всички кучета са невинни. Ако аз или мой роднина станем жертва, най-вероятно ще избия кучетата, които са го направили, и ще спра да се радвам на всяко куче на улицата, осъзнавайки, че аз това куче не го познавам, и нямам гаранция какво ще му е поведението спрямо мен. Но последното май и сега го правя. Защо ми говориш сякаш ако ме ухапе куче ще ги намразя всичките и ще започна и аз да викам да се избият, защото разбираш ли, всички кучета хапят. Такова твърдение издиша и по абсолютно елементарните правила, които си опитал да изучиш в 9-ти клас в часовете по Логика.

progata, искрено се наслаждавам на форумни бойци като теб. Аргументите ти са слабоумни, но и ти самия не се хвалиш с нещо по-различно. Не ти пиша, за да те псувам, обаче. Не ми доставя удоволствие. Прекалено жалък и тъп си. Пиша ти, защото много се накефих на заплахите, които отправи към някои съфорумци. Та, като си толкова голям мъж, искам да констатирам, че с удоволствие ще ти споделя изцяло сексуалните си намерения към мамичката ти, и ще те уверя, че на битийно ниво си по-ниско и от едноок, куц, дърт, прогнил помияр, и ще ти позволя да се опиташ да ме направиш на парчета, или да накараш някак ректума ми да се отпусне. Но само и единствено на живо. :)
Да, това е форум. Тук всички обичаме да се псуваме. Аз лично нямам и проблем тук да лея каруцарски псувни по нечий адрес, а след това да седна да си пия и бирата с него. Обществото на този форум не е толкова анонимно, колкото си мислиш. Зад никовете ни стоят и реални лица, които голяма част от редовните посетители познават. Та, колкото и да обичам и аз да псувам, много трябва да избеснея, за да заплаша някого с бой. Защото ми е ясно, че някой ден, когато вече не изгарям от желание да бия някого, може и да се видя в лице с него. И ще трябва да се гледаме на кръв до живот, защото някога някой го е бил заплашил сериозно. А надявам се ти е ясно, че никой не обича да бъде заплашван, и никой няма да те погледне уплашено на живо, защото си се заканил да го направиш на парчета и да го накараш да се насере. В такава ситуация най-много сам да си изядеш боя. Осъзнай, че всичко това важи и за теб. Та, моля те, спри да се пенявиш, преди да си навлечеш нечий излишен гняв. Не си по-мъж от останалите. Но като гледам, от много си по-малко.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2009 15:59

progata написа:
Абе вие май не схващате,че такова "бездомно куче" изобщо не трябва да съществуват или при стопани,или дед!

Ама ти си тъъъп беее :lol:.
При положение, че непрекъснато се стига до заключението, че кучетата със стопани са по-опасни от тези без(защото кучетата без чужда намеса трудно стават лоши)... ти искаш всички кучета да са със стопани. :lol: Колкото повече бездомни кучета имат стопани, толкова повече лоши кучета ще хапят хората.
То и бездомни хора не трябва да съществуват, ама факт, беднотия, съдба, лоша работа...

progata написа:
Кое в тезата ми куца бе тъпан,какво от тезата ми изобщо можеш да оспориш и не ми говори така,че ако се видим на живо ти ще си с насраните гащи.

Уахахахахахахах :shy: :w0000t:

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2009 16:40

Neon Black, естествено че и "бакшишът" е едно то чудовищата, които бродят там някъде отвън и дебнат...заедно с още 70% от шофьорите...НО В МОМЕНТА темата са опасните кучета. Да има такива.
Те не са най-главният проблем. Не са дори в топ 50, но все пак са един от проблемите. И са едно от перата по които общините уж харчат от собствените ни пари, а резултат няма.
Следоветелно имаме право да се оплакваме и да даваме мнение.

Не съм се опитвал да те "уплаша".
Просто исках да намекна, че гледаш малко едностранно на темата.
Защото в израза ти "изпонахапали", не звучеше голяма доза съчувствие, а по-скоро "На чужд гръб и 100 тояги са малко".

Като гледам, дори в общи линии сме на едно и също мнение за контрола над уличните кучета.
Нещо не разбирам защо толкава ми се пениш.
Животът обикновено е противоречив, от хуманна гледна точка кучетата (били те домашни, прогонени или улични) не са виновни, обаче от практическа гледна точка не може да ги оставиш да си вършат каквото си искат.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2009 16:47

Gipo написа:
PurpleSoul - не, ти не си никакво висше създание. Живота ти е ценен точно толкова, колкото лайното на някое куче. Не може някой, който разсъждава толкова ограничено, да се нарече висше създание.

Аз не се приемам така но ти щом смяташ ,че си на такова ниво добре ,червей...

Профил Skype

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2009 16:51

AlShu написа:
Като гледам, дори в общи линии сме на едно и също мнение за контрола над уличните кучета.
Нещо не разбирам защо толкава ми се пениш.

В частта от поста ми, директно насочена към теб, мисля че пенявенето ми е най-слабо. Прощавай, ако изглежда различно. :)

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2009 17:17

AlShu написа:

Цитат:
Някои кучета, които са доказано опасни трябва или да се превъзпитават или пък щом няма пари и желание за това да е убиват (уж имало хуманни начини).

Има методи (разни еколози и зоолози го твърдят), които могат да отрегулират бройката, така че тя да бъде оптимална (да кажем по 1 куче на 5 блока :lol: ) и да не расте.

Ключовият израз е "щом няма пари и желание" и тук визирам общинарите...при това иронично...

Освен това казах в "общи линии".

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2009 17:38

progata написа:
Ухапванията и рани са НИЩО пред това,което ти причиняват на психиката!

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2009 17:46

Ти не знаеш ли че кучетата имат опасни психотропни способности?

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2009 17:51

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2009 17:52

PurpleSoul написа:

Не се възприемаш как? Май ти самия не знаеш как се възприемаш. Помисли си първо, после пиши, дали си висш, нисш, червей, гнида...

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2009 18:03

Могат да ти внушат, че си кокал.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2009 20:17

Gipo написа:
PurpleSoul написа:

Не се възприемаш как? Май ти самия не знаеш как се възприемаш. Помисли си първо, после пиши, дали си висш, нисш, червей, гнида...

От гледна точка на еволюцията си прав - живота на човека има същата стойност като живота на някоя мравка,но от гледна точка на религията ти си същество с дух по подобие на Бог и това прави живота ти по ценен от всички животни на земята.
Аз като религиозен се възприемам по втория начин , за теб незнам ...

Профил Skype

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2009 20:20

PurpleSoul написа:
От гледна точка на еволюцията си прав - живота на човека има същата стойност като живота на някоя мравка,но от гледна точка на религията ти си същество с дух по подобие на Бог и това прави живота ти по ценен от всички животни на земята.
Аз като религиозен се възприемам по втория начин , за теб незнам ...

И всичко това как по-точно променя безспорният факт, че целия форум на PC Mania, с много редки изключения, те възприема за изумително тъп? :roll:

Профил ICQ

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 29 Юни 2009 20:23

Добре, тоя не е ли оня кретен от Ловеч или тея се множат? :shock:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2009 20:25

Баннаха ми другия ацц за спам представи си Оо Понеже съм написал коментар от една емотиконка ^^

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com