Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Бездомните Кучета!
Публикувано на: 28 Юни 2009 23:41

Не сме виновни само ние. :D

Дори и грижата за кучетата да беше първостепенна важност за държавата и хората, пак щеше да има случаи на нападения от кучета над хора.

Някой да възрази срещу това? Не. :D

:D

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 28 Юни 2009 23:47

Еми прав си.

Ама поне да си резне вените, а?

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
В момента играе: с майка ти
Публикувано на: 28 Юни 2009 23:56

Wrangler написа:

R.I.P Jacko ;( ;( ;(

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2009 00:04

Моридин написа:
Еми прав си.

Ама поне да си резне вените, а?

Човек, никога не съм бил по-съгласен с теб. :) Такива хора като автора ме карат да побеснявам. Познавам много такива бруталяги, които пъхат пиратки в анусите не само на кучета, но и на котки и други дребни твари. Добре, срещу кучета винаги имат едно оправдание, но как ще взривиш котка? Всички знаем, че котка не се хваща току-така. За да я хванеш, тя трябва да бъде така добра и послушна, че да дойде при теб. За да знам тези неща, хората които са го направили, трябва да са го разгласили. Те се хвалят с тези неща. Тези изроди са по-обезверели и от помярите, които нападат хората.

п.п. някой замислял ли се е, защо в Българя гълъбите са най-плашливи? :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2009 01:45

Моридин написа:
За това, че кучетата напад хора, ние сме си виновни.
Някой да възрази срещу това? Не.
Сега авторът на темата да ходи да си резне вените.

Кучелюбеца, би ли коментирал това: http://vbox7.com/play:fdb08af4
Само си представи че става дума за майка ти, вместо за тази баба.

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 29 Юни 2009 02:13

Давай да правим геноцид срещу кучетата, защото нахапали някого.

Срещу такива случки има мерки за контрол. Единственият проблем е, че не се спазват. Кастрирано куче пази ли територия? Колко глутници кучета сте виждали в опазен район?

Защото някъде, някога, куче убило човек, да спрем да ги храним всичките и да ги избием. Ебати мизантропа трябва да стана по тая логика.

Аман от малоумници.

И след повторен прочит на темата забелязах, че изписаното ми мнение е почти еднакво с това на Гипо. Ебати позьора съм. Но няма да го трия. Само ще добавя, че O6im е тъп на гъз. :roll:

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2009 08:29

Gipo написа:
Странно, защо не избият всичките хора, задето всеки ден изтребват себеподобни, животни, природа?:x.

Можеби защото хората сме по-висши форми на живот и живота на 1 човек е по-ценен от всичките бездомни кучета на света.
Не съм против кучетата просто съм против да не се вземат мерки ,като например построяване на приюти или в най-лошия случай избиване.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Heroes IV-WoW (Winds of War)
Публикувано на: 29 Юни 2009 08:32

Не са ни виновни кучетата, че да ги избиваме всичките. Кучетата не са ни най-големия проблем в момента, те са ни 16349-тия проблем.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2009 09:42

Не ми пука дали ще ме псувате

Мразя кучетата.Най-вече бездомните.Долу до паркинга има едно бая голямо черно куче.Всеки път щом сляза да си взема колата,тва непрекъснато ми налита.Добре,че е пазача

Но все пак-не съм казал да ги тровим всичките

Просто не ги харесвам,когато са агресивни за нищо

leaving me to pull the strings

Профил

Аватар
В момента играе: The Second Encounter HD....
Публикувано на: 29 Юни 2009 09:52

когато са агресивни за нищо най-често са озлобени от някой. не обвинявай кучето

наистина не се полагат достаъчно усилия.много смятат че трябва да избием бездомните кучета за да се оправим набързо с проблема(по тая логика направо да изтрепем бездомните хора).пък и голяма част от нападенията са от домашни кучета

Профил

Публикувано на: 29 Юни 2009 09:58

Бабата е била нахапана от дворни кучета,не от бездомни.Дворните кучета са в пъти по-озлобени от бездомните.Причината-стопаните им са некви селяни дето ги спукват от бой с цел да им пазят къщата по-добре.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2009 10:30

Resistance написа:
Мразя кучетата.

Они усещат и затова ще те нападат. Проблемо си е твой :D

Профил Skype WWW

Публикувано на: 29 Юни 2009 10:39

човек написа:

п.п. някой замислял ли се е, защо в Българя гълъбите са най-плашливи? :)

Нема нищо такова - едва ми се махат от гумите на колелото, като изляза с него :roll:

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 29 Юни 2009 11:04

Vlad the Inhaler написа:
Моридин написа:
За това, че кучетата напад хора, ние сме си виновни.
Някой да възрази срещу това? Не.
Сега авторът на темата да ходи да си резне вените.

Кучелюбеца, би ли коментирал това: http://vbox7.com/play:fdb08af4
Само си представи че става дума за майка ти, вместо за тази баба.

Е?
Ще искам всяко едно от тези кучета мъртво. И това ще бъде съвсем нормално.

Казах обаче, че вината не е на животното, а на кретеноидния му стопанин, който го е пуснал навън. Нали сме "по-висши форми на живот" бе, дееба, не би ли трябвало да ни хрумне да поемем малко отговорност за собствените си домашни любимци?
Или:
Като имаш бебе него ли ще виниш за това, че ти е повърнало на рамото?

Освен това, няма домашно куче, което е гледано с любов и след това проявява агресия към хора извън собствената му територия (или ако има, това са доволно редки случаи).

Сега и аз да те питам нещо, кучемразецо :)
Защо не изтребим целия човешки род, след като всички знаем, че някои хора са способни на хиляди пъти по-голяма жестокост :?:

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2009 11:27

PurpleSoul - не, ти не си никакво висше създание. Живота ти е ценен точно толкова, колкото лайното на някое куче. Не може някой, който разсъждава толкова ограничено, да се нарече висше създание.

Аз лично през живота си съм виждал само едно бездомно куче, което си е било злобно по природа. Всички други злобни кучета са били дворни или домашни. Причината е в болните им стопани. Куче, което цял живот е връзвано и учено от стопанина си да пази двора се озлобява ужасно много. И то пуснато на свобода не знае, че правилата важат само между собстените им огради.
Във всеки репортаж за кучета, наяли някой човек... в последствие се пояснява, че кучетата си имат стопани. Значи в случая лошите са хората, защото съзнателно са пуснали озлобените от тях животни.
99% от бездомните кучета, които джафкат злобно из квартала ми - всъщност гонят минаващите коли. Слезе ли човека от колата, умилкват се и губят интерес.

А тоя, дето го е страх от "черното голямо куче"... ами ако вместо кучето, пазачът искаше да те бие всеки път и кучето те спасяваше... щеше ли да мразиш човечеството? :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: The Second Encounter HD....
Публикувано на: 29 Юни 2009 11:32

всичко е план на евреите
като създават такива проблеми те създават вътрешни спорове и след това просто се възпозлват от хаоса и превземат държавата

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2009 11:46

Хората изтребват животните, които ги застрашават. И ще продължават да правят това.
Само за пример: лъва, който е на герба ни - някой да е виждал планински лъвове в България? Вълци, мечки, змии, нападащи хората?
Кучетата сами не са агресивни, но като се съберат на глутница, стават териториални и много опасни. За пример - бабата, на която бяха откъснали краката. За това ще бъдат избивани. Ако искате да запазите агресивните глутници, приберете ги във вас.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2009 13:43

В глутницата и само едно злобно куче да има, пак е достатъчно (може да е наскоро изгонено домашно куче). Залае ли те, цялата глутница почва да те лае и да се настървява.

Случвало ми се е подобно нещо. Някъкво тъпо псе залайва някакъв минувач (смугъл тип, може и циганин да беше), аз минавам наблизо, глутницата (от 10-15 кучета, които дремят, пощят се и до този момент ме игнорират) приема, че щом аз се движа бързо и близко, значи аз съм причината за лая и се почва едно джафкане, едно заплашително ръмжене, една настръхнала козина по мой адрес...добре че мина някаква кола и им премести фокуса на вниманието...

Някои кучета, които са доказано опасни трябва или да се превъзпитават или пък щом няма пари и желание за това да е убиват (уж имало хуманни начини).
Собствениците на такива кучета трябва да се глобяват сериозно или дори да се съдят за непредумишлено нанасяне на телесни повреди.

За тъпата бабка, която е собственика на кучетата изпохапали старата жена. В репортажа имаше един култов диалог:
-Защо не ги връзвате?
-Па те са големи кучета, как да ги вържа?
Имаше и едни чичо, който каза, че като бил нападнат от същите кучета, собственичката им почнала да се смее и не направила опит да ги спре. Щеше да се разплаче човекът...

Да, зад всяко "виновно" куче има и "виновен" човек. Това не означава, че мерки не трябва да се вземат и срещу кучето и срещу човека.

Друг е въпросът, че някои хора под "взимане на мерки" разбират, "задоволи садистичните си наклонности".
Това също е простотия и трябва да е подсъдно.

Между другото, практически е невъзможно да се избият вскички кучета. Такъв почин първо ще намали, но в последствие ще доведе до бум в популацията им. Има методи (разни еколози и зоолози го твърдят), които могат да отрегулират бройката, така че тя да бъде оптимална (да кажем по 1 куче на 5 блока :lol: ) и да не расте.

Neon Black
Цитат:
Давай да правим геноцид срещу кучетата, защото нахапали някого.

Иронията в случая е малко прекалена и неуместна.

1. "Изпохапали" е доста повърхностно описание, на зверските наранявания. Пък и това нито е първия нито и дори 10-тия такъв случай. С годините се натрупаха доста подобни инциденти. Поне четирима умряха, а доста други хора останаха осакатени.
2. Геноцидът към който призовава OP-то наистина е глупост (а както вече казах и е напрактика невъзможен), но трябва да се приемат някакви смислени мерки, защото инцидентите ще продължат и нищо чудно някой твой роднина или дори ти самия да си следващата жертва (интересно какви ще се ти тогава аргументите...че знаейки за невинността на кучетата ухапванията им са били по-безболезнени за теб).

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2009 14:24

Абе вие май не схващате,че такова "бездомно куче" изобщо не трябва да съществуват или при стопани,или дед!Пак говорите празни приказки,както винаги,затва и почнах,като ви теглих една майна,просто вие от друго не разбирате.
Пак ще повторя за мAлоумниците,защото явно сте такива-БЕЗДОМНИТЕ кучета изобщо не трябва да съществуват,НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ Е ДОБРО ИЛИ ЛОШО КУЧЕТО.Ухапванията и рани са НИЩО пред това,което ти причиняват на психиката!

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 29 Юни 2009 14:36

Тука има цели групи по 10-15 но не нападат(поне аз не съм виждал).Те германците само това чакат че да ги изтрепят.

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com