Konung 2

Игри за PC
Аватар
Rey
В момента играе: Medieval 2 Total War, The Sims 3, FlatOut Utimate Carnage, CS 1.6, StarCraft

Konung 2

Мнение от Rey »

Търся играта Konung 2 в български вариант да си дръпна.. в замунда я няма някой може ли да ми каже от къде да я истегля в български вариант?
Аватар
R@Z0R
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Обратна връзка:

Re: Konung 2

Мнение от R@Z0R »

Толкова ли са ти много 20 лева?
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
Аватар
Rey
В момента играе: Medieval 2 Total War, The Sims 3, FlatOut Utimate Carnage, CS 1.6, StarCraft

Мнение от Rey »

знаех че това ще каже първият. Не са ми толкова много просто живея в Ямбол и градът не е като Бургас, Пловдив, София, Варна и няма магазини за игри или поне щандове в Технополис и Техномаркет, на които да я има тази игра
Аватар
R@Z0R
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Обратна връзка:

Мнение от R@Z0R »

А пробва ли по псевдо-книжарниците, из Германос и подобните магазини? Точно тази игра съм я виждал на щанда за игри в Германос. :)
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
Аватар
Rey

Мнение от Rey »

и там съм пробвал... без успех.
Алминатора`
В момента играе: Poker Stars

Мнение от Алминатора` »

Аз я имам и мога да ти кажа,че определено не изпускаш нищо като не я играеш =)
Публикувай отговор