nVidia GeForce 3D Vision ?

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Аватар
Mad Hatter
Обратна връзка:

nVidia GeForce 3D Vision ?

Мнение от Mad Hatter »

http://www.nvidia.com/object/GeForce_3D ... _Main.html
Става въпрос за
1) монитор 120 Херца
2) видео карта , която прави всеки обект от 2Д в 3Д
3) очила, които позволяват да видиш прекрасните ефекти :)
с една дума игрите които познаваме в днешно време ще се озоват на съвсем различно ниво. На ниво, където ще бъде достатъчно да се протегнеш към екрана, докато чудовище от Doom 4 идва да ти изяде главата (образно казано)
Някои има ли по-подробна информация, за това дали има такива екстри в България, дали го е виждал (усещал) лично и ако да да сподели мнение :)
http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
Аватар
iddqd

Re: nVidia GeForce 3D Vision ?

Мнение от iddqd »

използвал съм такива още когато си купих gforce3 видеоката. Да трябват много херци на монитора защото като гледаш с тези очила маи виждаш 2 пъто по малко карди нз и аз ама яко мига всичко, а ако гледаш без тях в монитора образите се виждат размасани. Забавни са, но не е нищо спецялно
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Аватар
Dumbaldor

Мнение от Dumbaldor »

Идяд отново се изказа неподготвен. Това момче просто няма спиране. Ако не се лъжа тук не става въпрос за старите CRT-та, където размазват картината и слагаш едни цайси за да виждаш 3D. Тук става въпрос за истински двоен Display. Повече инфо: http://www.computerbase.de/artikel/hard ... d_display/
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

абе мн ми е сно за кво става дума щом ти трябват минимум 120 хертза ми е ясно че е на същия принцип а неподготвения си ти поне като се опитваш да ме затапиш го направи по умно защото така не вървиш
Аватар
Dumbaldor

Мнение от Dumbaldor »

Ти за запетайка чувал ли си? А за точка? Или пък за главна буква ? Абсолютно нищо не разбвах от поста ти.
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Проблема не е в запетаиките а в интелекта ти
Аватар
The procesor
В момента играе: Kvoto padne

Мнение от The procesor »

Оф аре млъкваите :stooped: ! Как може да сте толкова тъпи? Човекът ви е дал тема значи говорете по нея! По темата:аз разледах линка и мисля че тва ще е мега изродщитна да играеш да кажем Mirror's edge с тея цайси. За жалост не съм ги виждал в БГ,а и са много скъпи,и дори да ги пуснат в нашата държавица,надали много хора ще си купят :notfair:
The green beast: [Motherboard:Biostar A770 A2+] [CPU:Dual Core AMD Athlon 64 X2 2700mhz 5200+] [GPU:XFX 8500GT 512mb DDR2] [RAM:2gb Kingmax ddr2 800mhz] [HDD:250GB Maxtor] [PSU:Forton 350W] [Case:JNC-ATX RJA110]
Аватар
Silly Wizard
Обратна връзка:

Мнение от Silly Wizard »

Oh, there're sober men and plenty,
And drunkards barely twenty,
There are men of over ninety
That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.
Spiridon

Мнение от Spiridon »

Много бих искал да дойдат в българия, но поне на мен ще ми излезат доста солено. Трябва да си сменя видеото, захранването, монитора и с очилата вече стават наистина много пари. :( Мониторът на Samsung който е в пакета за 3D вижъна ще е тук чак през април на цена от 399$ :(
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

Значи слушайте какво става. Ходих до Сити център и там нали има окачени плазми над ескалаторите. Та тези плазми са някак си 3D, много интересно наистина имаш чувството, че образът е обемен и можеш да бръкнеш вътре в монитора. Това става дума без никакви очила.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ton4o
В момента играе: BioShock 2

Мнение от Ton4o »

Andrey358 написа:Значи слушайте какво става. Ходих до Сити център и там нали има окачени плазми над ескалаторите. Та тези плазми са някак си 3D, много интересно наистина имаш чувството, че образът е обемен и можеш да бръкнеш вътре в монитора. Това става дума без никакви очила.
Мда, и аз съм ги виждал тези монитори. Но според мен те всъщност представляват някакви холограмни устройства.
The.Rampage.Rado

Мнение от The.Rampage.Rado »

Качи честно, бате, верно ли изпита нужда да я качиш тая тема? :stooped:
KusLink.com - скъси си... линка! :) www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
Публикувай отговор