Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Беше ли ти полезна темата?

Да, оправих се ( :) )    55%  55%  [ 171 ]
 Не, още се гърча!!!    45%  45%  [ 138 ]
Общо гласове : 309
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: RL - worst game ever.
Заглавие: Re: Софтуер за всичко и за всеки! Четете преди да пишете!
Публикувано на: 11 Апр 2009 15:33

Търся Solidworks toolbox. Ключовата дума е "toolbox", без него не ми върши работа. Той представлява нещо като библиотека с ресурси за основната програма. Благодаря предварително за усилията :)

Профил

Аватар
В момента играе: Fallout 3, Burnout Paradice, NFS U2, Call Of Duty 4: Modern Warfare
Чакам да излезнат : Diablo 3 и Call Of Duty 4: Modern Warfare 2
Публикувано на: 17 Май 2009 12:17

И едно Audio Rip-че. Virtual Dj. Много е добра и от всичките простотии дето съм теглил, това ми грабна окото.

За мен Fallout 3 не е просто игра, а начин на живот ... !

Профил Skype

Публикувано на: 03 Юни 2009 14:18

Темата ми харесва, но ще трябва да се понапълнят празните места, за да се хареса от модераторите. :)

Профил

Аватар
В момента играе: Kvoto padne
Публикувано на: 03 Юни 2009 19:13

Програма за записване на видео от игри,която да е по-лека от Фрапс? Anyone? :IMNOOB:

The green beast: [Motherboard:Biostar A770 A2+] [CPU:Dual Core AMD Athlon 64 X2 2700mhz 5200+] [GPU:XFX 8500GT 512mb DDR2] [RAM:2gb Kingmax ddr2 800mhz] [HDD:250GB Maxtor] [PSU:Forton 350W] [Case:JNC-ATX RJA110]

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Юни 2009 20:21

parry_hotter написа:
Темата ми харесва, но ще трябва да се понапълнят празните места, за да се хареса от модераторите. :)

Виж я темата от кога е... :D

Профил

Публикувано на: 04 Юни 2009 17:34

The.Rampage.Rado написа:
parry_hotter написа:

Виж я темата от кога е... :D

Хаха! Доста време е минало :D Наистина не бях погледнал от кога е.

Профил

Аватар
В момента играе: Mabinogi EU
Публикувано на: 19 Юни 2009 20:31

Във форума е много объркващо и не знам къде да пиша и за това пиша тук :IMNOOB:
Някой може ли да ми каже добра безплатна антивирусна, защото кракнатите или са прецакани или имат вируси и троянци в самите тях, а и са нелегални. AVG само ми показва че е намерила вирус, но нито го спира, нито му пречи. Ако програмата е кракната, значи ще трябва да се обновява от друг сайт, което ще значи че или ще е с остаряла база данни, или изобщо няма да е валидна, така че най-безопасно да си сваля някоя безплатна от официалния сайт. Някакви предложения?

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 20 Юни 2009 17:25

ShinzuiUindo написа:
Във форума е много объркващо и не знам къде да пиша и за това пиша тук :IMNOOB:
Някой може ли да ми каже добра безплатна антивирусна, защото кракнатите или са прецакани или имат вируси и троянци в самите тях, а и са нелегални. AVG само ми показва че е намерила вирус, но нито го спира, нито му пречи. Ако програмата е кракната, значи ще трябва да се обновява от друг сайт, което ще значи че или ще е с остаряла база данни, или изобщо няма да е валидна, така че най-безопасно да си сваля някоя безплатна от официалния сайт. Някакви предложения?

Ако си с ХП - Norton Internet Security Antispyware Edition 2005. По-добро от това няма на къде... но пищи през 10 минути, че е изпиратствано, а си се ъпдейтва като пич с последните дефиниции и си седи кротко ...

Профил

Аватар
В момента играе: с Joomla
Публикувано на: 24 Юни 2009 19:49

Symantec Endpoint Protection е много по-добра. :stooped:

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: Mabinogi EU
Публикувано на: 25 Юни 2009 19:41

Те не са ли на един и същ производител? (и двете платени)

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 25 Юни 2009 22:04

ShinzuiUindo написа:
Те не са ли на един и същ производител? (и двете платени)

Дали и по-добра можем да поспорим... Няма спам филтър, по-тежка е според мен, изкачат някакви прозорци грозни като сканирам...

Иначе да - и двете са на Symantec

Профил

Публикувано на: 26 Юни 2009 16:29

Здравейте съфорумци!
Та въпроса ми е малко глупав но все пак :IMNOOB:
Та каква е разликата между 32 битовата и 64 битовата операционна система и какви са преимуществата на 64 битовата такава (ако има такива :) :) )?

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2009 21:33

CyberSirius написа:
Здравейте съфорумци!
Та въпроса ми е малко глупав но все пак :IMNOOB:
Та каква е разликата между 32 битовата и 64 битовата операционна система и какви са преимуществата на 64 битовата такава (ако има такива :) :) )?

Предимството което ти можеш да усетиш е поддръжката на повече рам

Профил

Публикувано на: 28 Юни 2009 19:54

Ами какви са предимствата които не мога да усетя и всъщност защо се нарича 32/64 битова?Освен това какви са разликите между системните изисквания на двете операционни системи

Профил

Аватар
В момента играе: Fallout 3, Burnout Paradice, NFS U2, Call Of Duty 4: Modern Warfare
Публикувано на: 13 Юли 2009 17:01

Ами разликите са доста да ти кажа чесно... но основните са, че 64ката е за по-мощни компи и съответно при игрите по-високи изисквания (в някой случеи).Ако скоростта на рам-а ти е над 667, 64, ако е под 667 (включително и 667) 32. Но това не е всичко. Това е основното. Гледай и проц-а да ти е добър, двуядрен към 2.5 или .6. Ако ли не, клокни го. Аз моя е едно ядро 4.1 гигахерца от 3.4 гигахерца-клокнат. И няколко съвета за охлаждането. Не е зле да вдигнеш малко волтажа на Fan-a на проц-а, иначе ще прегрее и kaboom. Няма проц. Аз лично съм на Джам ХР профешънъл 32 и нямам проблеми. Компа ми е от 2005 с ъпове на рама, видеото и лан картата. Тей де... не ъп, ми изгаряне на лан-а)(догодина проц-а ще сменя) и така... 64 битовата според мен няма предимства пред 32 битовата ако става въпрос за работа. То и за игрите не е кой знае каква разлика... Може и да съм приказвал глупости на места, но и :IMNOOB: too.

Профил Skype

Публикувано на: 17 Юли 2009 18:52

не на места, а кажи речи в целия пост.

Профил

Публикувано на: 22 Юли 2009 20:19

В хардуерния форум стана на въпрос за разликата в RAM подръжката на 32 и 64 битовите версии на Win XP и Vista(можете да намерите дискусията на последната 11 страница).Та някой каза ,че Vista x64 поддържа 128GB RAM.Ако някой тук знае нещо по въпроса моля да каже че на мен ми се вижда много.Може да е така на теория и че ако се намери някое дъно което поддържа 128GB RAM ще може да се използва цялата.А може просто да е грешка...Аз вярвам повече на второто :) .
P.S Въпросния пост е на гусин EpidemicOfHate.В поста му са включени и подръжката на други версии.Те са по реални и за това няма да ги споменавам.Нека EpidemicOfHate да не се обижда-просто въпроса е на софтуерна основа и за това го задавам тук.А и apaunchev покажи и коригирай грешките в поста на GEGATAFLL щом има такива.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Юли 2009 07:22

CyberSirius написа:
В хардуерния форум стана на въпрос за разликата в RAM подръжката на 32 и 64 битовите версии на Win XP и Vista(можете да намерите дискусията на последната 11 страница).Та някой каза ,че Vista x64 поддържа 128GB RAM.Ако някой тук знае нещо по въпроса моля да каже че на мен ми се вижда много.Може да е така на теория и че ако се намери някое дъно което поддържа 128GB RAM ще може да се използва цялата.А може просто да е грешка...Аз вярвам повече на второто :) .
P.S Въпросния пост е на гусин EpidemicOfHate.В поста му са включени и подръжката на други версии.Те са по реални и за това няма да ги споменавам.Нека EpidemicOfHate да не се обижда-просто въпроса е на софтуерна основа и за това го задавам тук.А и apaunchev покажи и коригирай грешките в поста на GEGATAFLL щом има такива.

Новите i7 дъна държат до 32 гиги май, а има сървърни платки с подобно или по-голямо количество....

Нз дали е точно 128, но може....

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Юли 2009 07:23

GEGATAFLL написа:
Ами разликите са доста да ти кажа чесно... но основните са, че 64ката е за по-мощни компи и съответно при игрите по-високи изисквания (в някой случеи).Ако скоростта на рам-а ти е над 667, 64, ако е под 667 (включително и 667) 32. Но това не е всичко. Това е основното. Гледай и проц-а да ти е добър, двуядрен към 2.5 или .6. Ако ли не, клокни го. Аз моя е едно ядро 4.1 гигахерца от 3.4 гигахерца-клокнат. И няколко съвета за охлаждането. Не е зле да вдигнеш малко волтажа на Fan-a на проц-а, иначе ще прегрее и kaboom. Няма проц. Аз лично съм на Джам ХР профешънъл 32 и нямам проблеми. Компа ми е от 2005 с ъпове на рама, видеото и лан картата. Тей де... не ъп, ми изгаряне на лан-а)(догодина проц-а ще сменя) и така... 64 битовата според мен няма предимства пред 32 битовата ако става въпрос за работа. То и за игрите не е кой знае каква разлика... Може и да съм приказвал глупости на места, но и :IMNOOB: too.
Кое да му дигнеш? Няма такава дума в българския език...

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Юли 2009 07:30

За волтажа ли става въпрос ?

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com