Софтуер за всичко и за всеки! Четете преди да пишете!

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Публикувай отговор

Беше ли ти полезна темата?

Да, оправих се ( :) )
171
55%
Не, още се гърча!!!
138
45%

Общо гласове: 309

Аватар
indigo
В момента играе: RL - worst game ever.

Re: Софтуер за всичко и за всеки! Четете преди да пишете!

Мнение от indigo »

Търся Solidworks toolbox. Ключовата дума е "toolbox", без него не ми върши работа. Той представлява нещо като библиотека с ресурси за основната програма. Благодаря предварително за усилията :)
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
Аватар
GEGATAFLL
В момента играе: Fallout 3, Burnout Paradice, NFS U2, Call Of Duty 4: Modern Warfare
Чакам да излезнат : Diablo 3 и Call Of Duty 4: Modern Warfare 2
Обратна връзка:

Мнение от GEGATAFLL »

И едно Audio Rip-че. Virtual Dj. Много е добра и от всичките простотии дето съм теглил, това ми грабна окото.
Изображение
За мен Fallout 3 не е просто игра, а начин на живот ... !
parry_hotter
В момента играе: Max Payne

Мнение от parry_hotter »

Темата ми харесва, но ще трябва да се понапълнят празните места, за да се хареса от модераторите. :)
Аватар
The procesor
В момента играе: Kvoto padne

Мнение от The procesor »

Програма за записване на видео от игри,която да е по-лека от Фрапс? Anyone? :IMNOOB:
The green beast: [Motherboard:Biostar A770 A2+] [CPU:Dual Core AMD Athlon 64 X2 2700mhz 5200+] [GPU:XFX 8500GT 512mb DDR2] [RAM:2gb Kingmax ddr2 800mhz] [HDD:250GB Maxtor] [PSU:Forton 350W] [Case:JNC-ATX RJA110]
The.Rampage.Rado

Мнение от The.Rampage.Rado »

parry_hotter написа:Темата ми харесва, но ще трябва да се понапълнят празните места, за да се хареса от модераторите. :)
Виж я темата от кога е... :D
KusLink.com - скъси си... линка! :) www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
parry_hotter
В момента играе: Max Payne

Мнение от parry_hotter »

The.Rampage.Rado написа:
parry_hotter написа:Темата ми харесва, но ще трябва да се понапълнят празните места, за да се хареса от модераторите. :)
Виж я темата от кога е... :D
Хаха! Доста време е минало :D Наистина не бях погледнал от кога е.
ShinzuiUindo
В момента играе: Mabinogi EU
Обратна връзка:

Мнение от ShinzuiUindo »

Във форума е много объркващо и не знам къде да пиша и за това пиша тук :IMNOOB:
Някой може ли да ми каже добра безплатна антивирусна, защото кракнатите или са прецакани или имат вируси и троянци в самите тях, а и са нелегални. AVG само ми показва че е намерила вирус, но нито го спира, нито му пречи. Ако програмата е кракната, значи ще трябва да се обновява от друг сайт, което ще значи че или ще е с остаряла база данни, или изобщо няма да е валидна, така че най-безопасно да си сваля някоя безплатна от официалния сайт. Някакви предложения?
The.Rampage.Rado

ShinzuiUindo написа:Във форума е много объркващо и не знам къде да пиша и за това пиша тук :IMNOOB:
Някой може ли да ми каже добра безплатна антивирусна, защото кракнатите или са прецакани или имат вируси и троянци в самите тях, а и са нелегални. AVG само ми показва че е намерила вирус, но нито го спира, нито му пречи. Ако програмата е кракната, значи ще трябва да се обновява от друг сайт, което ще значи че или ще е с остаряла база данни, или изобщо няма да е валидна, така че най-безопасно да си сваля някоя безплатна от официалния сайт. Някакви предложения?
Ако си с ХП - Norton Internet Security Antispyware Edition 2005. По-добро от това няма на къде... но пищи през 10 минути, че е изпиратствано, а си се ъпдейтва като пич с последните дефиниции и си седи кротко ...
KusLink.com - скъси си... линка! :) www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
Аватар
bigboytbh
В момента играе: с Joomla
Обратна връзка:

Мнение от bigboytbh »

Symantec Endpoint Protection е много по-добра. :stooped:
ShinzuiUindo
В момента играе: Mabinogi EU
Обратна връзка:

Мнение от ShinzuiUindo »

Те не са ли на един и същ производител? (и двете платени)
The.Rampage.Rado

ShinzuiUindo написа:Те не са ли на един и същ производител? (и двете платени)
Дали и по-добра можем да поспорим... Няма спам филтър, по-тежка е според мен, изкачат някакви прозорци грозни като сканирам...

Иначе да - и двете са на Symantec
CyberSirius
В момента играе: Starcraft,Freelancer

Мнение от CyberSirius »

Здравейте съфорумци!
Та въпроса ми е малко глупав но все пак :IMNOOB:
Та каква е разликата между 32 битовата и 64 битовата операционна система и какви са преимуществата на 64 битовата такава (ако има такива :) :) )?
If you can't dazzle 'em with brilliance, baffle 'em with bullshit!!!
The.Rampage.Rado

CyberSirius написа:Здравейте съфорумци!
Та въпроса ми е малко глупав но все пак :IMNOOB:
Та каква е разликата между 32 битовата и 64 битовата операционна система и какви са преимуществата на 64 битовата такава (ако има такива :) :) )?
Предимството което ти можеш да усетиш е поддръжката на повече рам
CyberSirius

Мнение от CyberSirius »

Ами какви са предимствата които не мога да усетя и всъщност защо се нарича 32/64 битова?Освен това какви са разликите между системните изисквания на двете операционни системи
Аватар
GEGATAFLL
В момента играе: Fallout 3, Burnout Paradice, NFS U2, Call Of Duty 4: Modern Warfare
Обратна връзка:

Мнение от GEGATAFLL »

Ами разликите са доста да ти кажа чесно... но основните са, че 64ката е за по-мощни компи и съответно при игрите по-високи изисквания (в някой случеи).Ако скоростта на рам-а ти е над 667, 64, ако е под 667 (включително и 667) 32. Но това не е всичко. Това е основното. Гледай и проц-а да ти е добър, двуядрен към 2.5 или .6. Ако ли не, клокни го. Аз моя е едно ядро 4.1 гигахерца от 3.4 гигахерца-клокнат. И няколко съвета за охлаждането. Не е зле да вдигнеш малко волтажа на Fan-a на проц-а, иначе ще прегрее и kaboom. Няма проц. Аз лично съм на Джам ХР профешънъл 32 и нямам проблеми. Компа ми е от 2005 с ъпове на рама, видеото и лан картата. Тей де... не ъп, ми изгаряне на лан-а)(догодина проц-а ще сменя) и така... 64 битовата според мен няма предимства пред 32 битовата ако става въпрос за работа. То и за игрите не е кой знае каква разлика... Може и да съм приказвал глупости на места, но и :IMNOOB: too.
Изображение
apaunchev

Мнение от apaunchev »

не на места, а кажи речи в целия пост.
CyberSirius

Мнение от CyberSirius »

В хардуерния форум стана на въпрос за разликата в RAM подръжката на 32 и 64 битовите версии на Win XP и Vista(можете да намерите дискусията на последната 11 страница).Та някой каза ,че Vista x64 поддържа 128GB RAM.Ако някой тук знае нещо по въпроса моля да каже че на мен ми се вижда много.Може да е така на теория и че ако се намери някое дъно което поддържа 128GB RAM ще може да се използва цялата.А може просто да е грешка...Аз вярвам повече на второто :) .
P.S Въпросния пост е на гусин EpidemicOfHate.В поста му са включени и подръжката на други версии.Те са по реални и за това няма да ги споменавам.Нека EpidemicOfHate да не се обижда-просто въпроса е на софтуерна основа и за това го задавам тук.А и apaunchev покажи и коригирай грешките в поста на GEGATAFLL щом има такива.
The.Rampage.Rado

CyberSirius написа:В хардуерния форум стана на въпрос за разликата в RAM подръжката на 32 и 64 битовите версии на Win XP и Vista(можете да намерите дискусията на последната 11 страница).Та някой каза ,че Vista x64 поддържа 128GB RAM.Ако някой тук знае нещо по въпроса моля да каже че на мен ми се вижда много.Може да е така на теория и че ако се намери някое дъно което поддържа 128GB RAM ще може да се използва цялата.А може просто да е грешка...Аз вярвам повече на второто :) .
P.S Въпросния пост е на гусин EpidemicOfHate.В поста му са включени и подръжката на други версии.Те са по реални и за това няма да ги споменавам.Нека EpidemicOfHate да не се обижда-просто въпроса е на софтуерна основа и за това го задавам тук.А и apaunchev покажи и коригирай грешките в поста на GEGATAFLL щом има такива.
Новите i7 дъна държат до 32 гиги май, а има сървърни платки с подобно или по-голямо количество....

Нз дали е точно 128, но може....
The.Rampage.Rado

GEGATAFLL написа:Ами разликите са доста да ти кажа чесно... но основните са, че 64ката е за по-мощни компи и съответно при игрите по-високи изисквания (в някой случеи).Ако скоростта на рам-а ти е над 667, 64, ако е под 667 (включително и 667) 32. Но това не е всичко. Това е основното. Гледай и проц-а да ти е добър, двуядрен към 2.5 или .6. Ако ли не, клокни го. Аз моя е едно ядро 4.1 гигахерца от 3.4 гигахерца-клокнат. И няколко съвета за охлаждането. Не е зле да вдигнеш малко волтажа на Fan-a на проц-а, иначе ще прегрее и kaboom. Няма проц. Аз лично съм на Джам ХР профешънъл 32 и нямам проблеми. Компа ми е от 2005 с ъпове на рама, видеото и лан картата. Тей де... не ъп, ми изгаряне на лан-а)(догодина проц-а ще сменя) и така... 64 битовата според мен няма предимства пред 32 битовата ако става въпрос за работа. То и за игрите не е кой знае каква разлика... Може и да съм приказвал глупости на места, но и :IMNOOB: too.
Кое да му дигнеш? Няма такава дума в българския език...
Аватар
GEGATAFLL
Обратна връзка:

Мнение от GEGATAFLL »

За волтажа ли става въпрос ?
Изображение
Публикувай отговор