Как да си запиша филм...
Как да си запиша филм...
Извинете за тъпия въпрос, но си свалих това http://www.zamunda.net/details.php?id=151093&hit=1 и нз как да си го запиша на диск за да го гледам на ДВД-то. Плс някой по - компетентен да ми обясни. Мерси предварително!!!
Re: Как да си запиша филм...
Nero Burning ROM ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
rome will burn when it's time has come
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Освен това ще ти трябват два ДВД диска за записване.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
-
The.Rampage.Rado
Да тва съкрати опциите...Senpay написа:Nero Burning ROM
Този торент, който си си избрал и 2 папки, всяка съдържа руут директорията на едно ДВД.
Т.е. както вече ти казаха - отваряш Неро избираш дата ДВД и избираш всички файлове от една от 2те папки, после следващо двд с другата папка и така. Даваш им съответно бърн и си готов.
Ако гледах филми на ДВДто в къщи бих използвал презаписваеми ДВДта, за да мога да не давам всеки път по 30 стотинки за бланка боклук, която след 2 месеца няма да се чете от нищо. Избери нещо от сорта на Вербатим 4.7 гб презаписваемо и си готов.
KusLink.com - скъси си... линка!
www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
Ем аз пробах по тоя начин само че после като го пусна на ДВД-то ми дава no audio data no image data, та за тва си мислех че има някакъв по - специален начин на записване.The.Rampage.Rado написа:Да тва съкрати опциите...Senpay написа:Nero Burning ROM
Този торент, който си си избрал и 2 папки, всяка съдържа руут директорията на едно ДВД.
Т.е. както вече ти казаха - отваряш Неро избираш дата ДВД и избираш всички файлове от една от 2те папки, после следващо двд с другата папка и така. Даваш им съответно бърн и си готов.
Ако гледах филми на ДВДто в къщи бих използвал презаписваеми ДВДта, за да мога да не давам всеки път по 30 стотинки за бланка боклук, която след 2 месеца няма да се чете от нищо. Избери нещо от сорта на Вербатим 4.7 гб презаписваемо и си готов.
п.с. Между другото имам си няколко презаписващи се диска и не съм хабил ДВД-та от 30 ст.
В Нерото трябва да се избере Burn Video DVD (или някъкво аналогично заглавие...не помня точно) и файловете за съответния диск трява да се сложат в червената директория (VIDEO_DS или нещо такова). После се пуска Burn.
Този начин на писане ще създаде една boot пътека на диска, която не се създава при просто писане на диск с файлове.
Този начин на писане ще създаде една boot пътека на диска, която не се създава при просто писане на диск с файлове.
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
is that Salvador Dalí is not crazy.