Автор |
Съобщение |
pcultimate
|
|
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте Рпг/мморпг Публикувано на: 25 Юни 2009 18:44
Sentry написа: Не, в момента не се пуска. Винаги прави така като update-ват нещо или бърникат по сървърите, а сега се очаква и голям update. Остави го така и си прави нещо друго на компютъра. По някое време ще се освести, ще се update-не и после ще те чака, готово за пускане. 40 minutes....still waiting for any response at all.... Защо просто няма някакъв бар а ъпдейти поне да виждаш прогреса! Едит:още нищо.... повече от 2 часа.... може би нещо съм объркал....защо няма голямо копче СТАРТ....хмммм.... Едит2:Май ще се откажа.... играх Overlord II с надеждата да стане през това време ама... П.С.някой може ли да постне pic за пускане на играта(а.к.а.със някакво копче)
___________________________________ Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте Рпг/мморпг Публикувано на: 25 Юни 2009 20:03
хора препоръчайте ми добро хак енд слаш мморпг ако има добри ако не препоръчайте зарибяващо мморпг (нещо това уориър епик не ми се нрави, други предложения)
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте Рпг/мморпг Публикувано на: 25 Юни 2009 20:20
pcultimate, опитай да го пускаш, да изчакваш по минута-две да видиш дали ще тръгне ъпдейта и ако не тръгне изключваш и пускаш отново. Така няколко пъти, ако не стане - след няколко часа пак и така. Може да са много натоварени сървърите. Също така виж дали firewall-а ти не спира потока към играта.
HELLcry, нещо с бойна система ли имаш предвид или с купища врагове?
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте Рпг/мморпг Публикувано на: 25 Юни 2009 20:44
Sentry написа: HELLcry, нещо с бойна система ли имаш предвид или с купища врагове?
по скоро нещо като Диабло Му онлайн само че мморпг (не боина с-ма ами купища врагове)
|
|
|
|
|
pcultimate
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте Рпг/мморпг Публикувано на: 25 Юни 2009 20:57
Sentry написа: pcultimate, опитай да го пускаш, да изчакваш по минута-две да видиш дали ще тръгне ъпдейта и ако не тръгне изключваш и пускаш отново. Така няколко пъти, ако не стане - след няколко часа пак и така. Може да са много натоварени сървърите. Също така виж дали firewall-а ти не спира потока към играта.
HELLcry, нещо с бойна система ли имаш предвид или с купища врагове? Намерих проблема-просто инсталирах друга версия(не тази в сайта-във форумите пишеше,че е проблемна)и всичко хубаво ъпдейти ала-бала и хоп!Invalid Username-имам 3 account-a и никой не ми го приема... All hope is starting to fade... The murky depths of boredom and Left4Dead await me... Survivors Beware! Не верно,това започва да ми става смешно-още не съм пуснал играта и проблеми...
___________________________________ Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
|
|
|
|
|
Chez
|
|
В момента играе: GW:All
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте Рпг/мморпг Публикувано на: 25 Юни 2009 21:07
Guild Wars , ама е платена http://www.guildwars.com/
___________________________________ Един хубав подпис да не може да сложиш вече!
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте Рпг/мморпг Публикувано на: 25 Юни 2009 22:31
HELLcry написа: Sentry написа: HELLcry, нещо с бойна система ли имаш предвид или с купища врагове?
по скоро нещо като Диабло Му онлайн само че мморпг (не боина с-ма ами купища врагове) Cronos, With Your Destiny, Red War, Three Kingdoms, но нито една не е много добра. Аз лично предпочитам да чакам за Mythos, което би трябвало да го пуснат пак по някое време и за Torchlight.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте Рпг/мморпг Публикувано на: 26 Юни 2009 11:50
мерси братле и дано да си прав че ще излиза митос защото играта наистина ще е добра
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте Рпг/мморпг Публикувано на: 26 Юни 2009 12:32
Chez написа: Guild Wars , ама е платена http://www.guildwars.com/Не, безплатна е по-яка
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте Рпг/мморпг Публикувано на: 26 Юни 2009 13:13
Gipo написа: Не, безплатна е по-яка стига го ебава бе
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте Рпг/мморпг Публикувано на: 26 Юни 2009 14:41
Chez написа: Guild Wars , ама е платена http://www.guildwars.com/Имам я...
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте Рпг/мморпг Публикувано на: 26 Юни 2009 17:35
А бе, на колко хора от форума им хареса Warrior Epic и са се запалили да играят?
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте Рпг/мморпг Публикувано на: 26 Юни 2009 19:13
Аз. Но след като поиграя с някоя група в която 1-2 са афк или пък хийлъра лекуващ само него си и ми минава желанието за игра По левъл на ден успявам да кача преди да ragequit-на lexluthorbg е ника.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте Рпг/мморпг Публикувано на: 26 Юни 2009 19:24
Аз пък утре ще я изтегля, че нямах възможност през седмицата и ще пиша ако ми хареса...
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
pcultimate
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте Рпг/мморпг Публикувано на: 26 Юни 2009 20:41
И аз се зарибих ...lvl7(98%) Archer-Warden nik-pcultimate(аааа шок ) Вярно е това влизам и хийлъра е афк,а аз арчър трябва да се справям с много монстъри накуп... П.С.Някой обмисля ли БГ гилдия?
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте Рпг/мморпг Публикувано на: 26 Юни 2009 21:10
pcultimate написа: И аз се зарибих ...lvl7(98%) Archer-Warden nik-pcultimate(аааа шок ) Вярно е това влизам и хийлъра е афк,а аз арчър трябва да се справям с много монстъри накуп... П.С.Някой обмисля ли БГ гилдия? Сега играh с 3 питфайтъра - 1 излиза, а другите двама им отидоха 2та живота още преди средата на мисията и до края само kite... Даже и предмет не ми даде, a spirit.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
pcultimate
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте Рпг/мморпг Публикувано на: 26 Юни 2009 21:45
Играя с тоя пич--Quikim- 30 ниво пуска някакви нива в ада,а аз завършвам с 9% damage dealt for lvl по 1590еxp/monster станах от 7 на 10 ниво за една карта.... аз предмети само за тъпия танк взимам(pitfighter)не мога да намеря за Archer...ще се поразровя в "кампанията"
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте Рпг/мморпг Публикувано на: 26 Юни 2009 22:16
Аз сега на 30 lvl имам супер много предмети за archer, включително някакви изродски.
pcultimate, цял ден те гледам играеш, веднъж не писа ^^
Tiny, мани бе, тия с pit warrior-ите половината не знаят въобще как да играят. По-високите level-и са по-добре, ама в началото...
|
|
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте Рпг/мморпг Публикувано на: 26 Юни 2009 23:00
Свалям я в момента, искам да я пробвам... кой клас е най-млако играния?
едит: Добре, вече имам някакъв шаман... поиграх до 3 лвл, не е зле... но забелязах, че ми падат само айтъмчета за файтър? Не разбирам.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте Рпг/мморпг Публикувано на: 27 Юни 2009 09:15
indigo написа: Свалям я в момента, искам да я пробвам... кой клас е най-млако играния?
едит: Добре, вече имам някакъв шаман... поиграх до 3 лвл, не е зле... но забелязах, че ми падат само айтъмчета за файтър? Не разбирам. Опеделено и мене запалихте Някой ще даде ли малко инфо за играта ?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|