Автор |
Съобщение |
bigboytbh
|
|
В момента играе: с Joomla
|
|
Заглавие: [Обява] Търся хост за втори реалм към WoW сървъра ми. Публикувано на: 25 Юни 2009 14:20
Ако имате повече от 1 GB RAM памет, скоростта на качване ви е над 350 KB/s и сте в състояние да държите компютъра денонощно включен, драснете ми на ЛС или по скайп: bigboytbh
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: [Обява] Търся хост за втори реалм към WoW сървъра ми. Публикувано на: 25 Юни 2009 14:32
bigboytbh написа: Ако имате повече от 1 GB RAM памет, скоростта на качване ви е над 350 KB/s и сте в състояние да държите компютъра денонощно включен, драснете ми на ЛС или по скайп: bigboytbh Ако си в състояние да ми духаш цяло денонощие-давай Шегата настрана....то един сървър ама...
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: [Обява] Търся хост за втори реалм към WoW сървъра ми. Публикувано на: 25 Юни 2009 14:43
Колко плащаш?
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
bigboytbh
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Обява] Търся хост за втори реалм към WoW сървъра ми. Публикувано на: 25 Юни 2009 14:48
Е, за уточнение - сървъра е нов и отсега започва да се развива. Обаче това се отнася за сегашния реалм, единственото общо между него и новия ще бъдат уебстраниците и акаунтите, както и реалмлиста разбира се. Аз, както и много администратори, не го правя за собствено удоволствие. Panther написа: Шегата настрана....то един сървър ама... И какво му е? Има един Fun реалм, където GM-ите си правят каквото им хрумне, но ще е добре да сложим един близлайк, на който да оправяме куестовете, защото много хора предпочитат така. Ако твоят компютър и интернет не стават или не ти се занимава, тогава Ако някой се интересува да обединим сървърите ни, ще се радвам да помогна Tiny написа: Колко плащаш? Мамка му, пак до парите опряхме... Аз не правя сървъри за собствена изгода и единствената ми печалба за (безценните) знания и опит, които получавам, докато се занимавам с нещо такова. Това евентуално би могло да ми е от професионална полза по-нататък в живота. Ако искаш пари, хващай се на работа, човек!
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: [Обява] Търся хост за втори реалм към WoW сървъра ми. Публикувано на: 25 Юни 2009 15:04
Хаха фън-риълм... а пък "гмите" са 10-11 год. лапенца, приятелчета на хоста...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Обява] Търся хост за втори реалм към WoW сървъра ми. Публикувано на: 25 Юни 2009 15:28
bigboytbh написа: Е, за уточнение - сървъра е нов и отсега започва да се развива. Обаче това се отнася за сегашния реалм, единственото общо между него и новия ще бъдат уебстраниците и акаунтите, както и реалмлиста разбира се. Аз, както и много администратори, не го правя за собствено удоволствие. Panther написа: Шегата настрана....то един сървър ама... И какво му е? Има един Fun реалм, където GM-ите си правят каквото им хрумне, но ще е добре да сложим един близлайк, на който да оправяме куестовете, защото много хора предпочитат така. Ако твоят компютър и интернет не стават или не ти се занимава, тогава Ако някой се интересува да обединим сървърите ни, ще се радвам да помогна Tiny написа: Колко плащаш? Мамка му, пак до парите опряхме... Аз не правя сървъри за собствена изгода и единствената ми печалба за (безценните) знания и опит, които получавам, докато се занимавам с нещо такова. Това евентуално би могло да ми е от професионална полза по-нататък в живота. Ако искаш пари, хващай се на работа, човек! Тотално жалък.
|
|
|
|
|
bigboytbh
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Обява] Търся хост за втори реалм към WoW сървъра ми. Публикувано на: 25 Юни 2009 15:37
WidowmakeR написа: Тотално жалък. Влизаш в произволна тема и изръсваш каква да е простотия по адрес на някого, без дори да коментираш... Колко велико! Panther, ако искаш да обсъждаме сървъра, объркал си темата. Наистина има един 11-годишен ГМ.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Обява] Търся хост за втори реалм към WoW сървъра ми. Публикувано на: 25 Юни 2009 16:35
бягай от тука бе, през оная работа ни е за сървъро ти
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Обява] Търся хост за втори реалм към WoW сървъра ми. Публикувано на: 25 Юни 2009 16:37
Пиратски сървъри съкс,беги в Blizzard или GTFO.
|
|
|
|
|
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Обява] Търся хост за втори реалм към WoW сървъра ми. Публикувано на: 25 Юни 2009 17:00
@Progressor:GTFO по-темата-Ква професионална полза бе.Като набираш хора-викай на улицата .Аргумента по-горе ти е същия
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Обява] Търся хост за втори реалм към WoW сървъра ми. Публикувано на: 25 Юни 2009 17:04
bigboytbh написа: Наистина има един 11-годишен ГМ. И това си ти.
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Обява] Търся хост за втори реалм към WoW сървъра ми. Публикувано на: 25 Юни 2009 17:54
bigboytbh написа: Panther, ако искаш да обсъждаме сървъра, объркал си темата. Наистина има един 11-годишен Главен Минетчия и това съм аз.
|
|
|
|
|
Slamdunk
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Обява] Търся хост за втори реалм към WoW сървъра ми. Публикувано на: 25 Юни 2009 18:34
В момента се продават втора ръка сървъри за 100-200 лв, с Xeon 2GHz и 1 ГБ памет. Единствения им проблем е, че имат само SCSI-дискове. Един такъв е идеален за гейм- или какъвто и да е друг сървър. Имам едно такова животно, на което съм сложил Windows Server 2003
|
|
|
|
|
The.Rampage.Rado
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Обява] Търся хост за втори реалм към WoW сървъра ми. Публикувано на: 25 Юни 2009 22:45
Къде ги тея сървъри с Хенон 2 гиги за 200 лв да купя едно евро пале?!
Иначе аз имам ПЦ с около 6 гиги свободни, 24/7 и 2.5 гиги проц, 3 мб пиъринг към България, но за да сложиш нещо на него трябва да цакаш... Безплатен обяд няма...
___________________________________ KusLink.com - скъси си... линка! www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
|
|
|
|
|
Slamdunk
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Обява] Търся хост за втори реалм към WoW сървъра ми. Публикувано на: 26 Юни 2009 09:30
The.Rampage.Rado написа: Къде ги тея сървъри с Хенон 2 гиги за 200 лв да купя едно евро пале?! http://lianna.desktop.bg/lianna/eshop/? ... t=6&cpu=26HP PROLIANT DL380 G3 INTEL XEON 3060/1024/36 x1/CD-ROM/ SERVER /LAN/NO SOFTWARE GRADE ""A" Excelent" Гаранция: 12 месеца 208.68 лв - Крайна цена
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: [Обява] Търся хост за втори реалм към WoW сървъра ми. Публикувано на: 26 Юни 2009 20:13
Всъщност бигбой е на 16 ми къкто и да е...хоста е на 10 и има няколко приятелчета на по 10-11...5-6 човека...не няма лапета...моля ви се...
|
|
|
|
|
bigboytbh
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Обява] Търся хост за втори реалм към WoW сървъра ми. Публикувано на: 27 Юни 2009 19:59
Panther написа: Всъщност бигбой е на 16 ми къкто и да е...хоста е на 10 и има няколко приятелчета на по 10-11...5-6 човека...не няма лапета...моля ви се... Мдам, ако го хоствах аз, нямаше да има такива издънки. Сървъра го направихме фън, нямаше как, при тоя лаг. Затова търся нормален хост (който да не е на 10 ).
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Обява] Търся хост за втори реалм към WoW сървъра ми. Публикувано на: 27 Юни 2009 20:57
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Обява] Търся хост за втори реалм към WoW сървъра ми. Публикувано на: 29 Юни 2009 09:25
Добре пич аз имам 2 gb RAM,скоростта ми е около 350 кбпс и компа си ми седи денонощно включен.Ти печелиш +1 хост.А аз какво печеля
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Обява] Търся хост за втори реалм към WoW сървъра ми. Публикувано на: 29 Юни 2009 09:47
Resistance написа: Добре пич аз имам 2 gb RAM,скоростта ми е около 350 кбпс и компа си ми седи денонощно включен.Ти печелиш +1 хост.А аз какво печеля Невероятната възможност да си чатиш с 11 годишни лапета.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|