Автор |
Съобщение |
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Препоръчайте Рпг/мморпг Публикувано на: 24 Юни 2009 16:02
Скоро не е имало подобна наша любима тема, а трябва да си пазя статуквото на досадник...шегата настрана, играе ми се някво рпг/мморпг, а пък ме мързи да вдигам старата тема...та както и да е-единствените ми изисквания са, в играта да има класове...и да не е 7-20 гб.... вие сте.
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте Рпг/мморпг Публикувано на: 24 Юни 2009 16:12
Е, ккво точно RPG/MMORPG? D&D, Hack n' Slash, цикльоршина?... Иначе, my personal favourites са Нивгазимски Нощи, двата KOTOR - а и Good, Ol' Diablo.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте Рпг/мморпг Публикувано на: 24 Юни 2009 16:20
Morrowind, Final Fantasy VII
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте Рпг/мморпг Публикувано на: 24 Юни 2009 16:26
Aко ти харесват D&D RPG-тата мятай Baldur's Gate-a. Най-великото RPG ever.
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте Рпг/мморпг Публикувано на: 24 Юни 2009 16:39
Незнам дали мога да го нарека напълно RPG но аз бих ти препоръчал System Shock 2 Играта е екстрийм трудна дори на нормал но определено е много интересна Тази играта хич не се ебава ... Сякаш си ти наистина там и се опитваш да оцелееш , под минимум шансове Играта се води FPS / RPG / Survival и е от 1999 ако не се бъркам http://www.gamespot.com/pc/rpg/systemsh ... lt;title;5PS: Вече знам защо са кръстили играта BioShock така...
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте Рпг/мморпг Публикувано на: 24 Юни 2009 16:41
Честно казано напоследък яко съм се зарибил по Warrior Epic и издигам играта в някакъв псевдо култ статут. Всъщност не е нищо особено - dungeon crawler игра, която уж се води MMORPG, ама всъщност си е MORPG, тъй като най-много пет човека ще видиш в една игра. В играта има 6 класа с по 2 подкласа за всеки клас, четири зони, всяка от която с по около 40 приключения за изпълняване, кампания с история и всъщност доста екипировка, която се различава не толкова по сила, колкото по чисто разнообразие. Така като го обяснявам звучи адски тъпо всъщност, но не е. Играта има доста уникални feature-и и си заслужава да се погледне.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте Рпг/мморпг Публикувано на: 24 Юни 2009 17:14
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте Рпг/мморпг Публикувано на: 24 Юни 2009 17:15
Sentry написа: Честно казано напоследък яко съм се зарибил по Warrior Epic и издигам играта в някакъв псевдо култ статут. Всъщност не е нищо особено - dungeon crawler игра, която уж се води MMORPG, ама всъщност си е MORPG, тъй като най-много пет човека ще видиш в една игра. В играта има 6 класа с по 2 подкласа за всеки клас, четири зони, всяка от която с по около 40 приключения за изпълняване, кампания с история и всъщност доста екипировка, която се различава не толкова по сила, колкото по чисто разнообразие. Така като го обяснявам звучи адски тъпо всъщност, но не е. Играта има доста уникални feature-и и си заслужава да се погледне. Изглежда фън, ще пробвам
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте Рпг/мморпг Публикувано на: 24 Юни 2009 18:07
Сега го иснталриах и ще го пробвам и аз.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте Рпг/мморпг Публикувано на: 24 Юни 2009 19:25
Sentry написа: Честно казано напоследък яко съм се зарибил по Warrior Epic и издигам играта в някакъв псевдо култ статут. Всъщност не е нищо особено - dungeon crawler игра, която уж се води MMORPG, ама всъщност си е MORPG, тъй като най-много пет човека ще видиш в една игра. В играта има 6 класа с по 2 подкласа за всеки клас, четири зони, всяка от която с по около 40 приключения за изпълняване, кампания с история и всъщност доста екипировка, която се различава не толкова по сила, колкото по чисто разнообразие. Така като го обяснявам звучи адски тъпо всъщност, но не е. Играта има доста уникални feature-и и си заслужава да се погледне. И аз я почвам-хич не звучи тъпо да ти кажа!!! И както винаги Сентри е на лице-ей обичам го тоя човек И благодаря на другите-ще пробвам туй-онуй И имах предвид по-скоро хардкор рпг, хак и слаш ми е тъпо...
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте Рпг/мморпг Публикувано на: 24 Юни 2009 19:51
Чесно казано по D&D RPG най ме кефи Temple of elemntal evil. За жалост е супер бъгва и за да се игаре трябва да се теглят модове пачове и сумати чудесии, но пък е по готина от балдурса дори като система за водене на битки се доближава максимално до оригиналните анстолни игри. За мен лично това е най добрата игра по D&D жалко че неса я пуснали завършена
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
bigboytbh
|
|
В момента играе: с Joomla
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте Рпг/мморпг Публикувано на: 24 Юни 2009 19:53
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте Рпг/мморпг Публикувано на: 24 Юни 2009 19:53
Panther, въпросната игра е по-скоро хак'н'слаш. Не играх много, но засега ми харесва. Кофти е, че няма чист маг, а само хийлър и съмонър.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте Рпг/мморпг Публикувано на: 24 Юни 2009 20:23
Warrior Epic брат ми я играеше преди месец и от това, което видях ми се стори малко глупава. Но може да греша и сега ще я пробвам. Ще съм със същия ник вероятно, така че, ако има желаещи, може да заформим група/рейд/парти or whatever.
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
pcultimate
|
|
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте Рпг/мморпг Публикувано на: 24 Юни 2009 20:29
Още свалям,изглежда интересна пък ще видим... П.С.Аз съм желаещ,винаги съм ranged character-elf нещо такова,ама не съм много постоянен ту не се сприрам, ту ме няма 1 седмица...
___________________________________ Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте Рпг/мморпг Публикувано на: 24 Юни 2009 20:47
bigboytbh написа: Все едно че си направил нещо от гореспоменатите
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте Рпг/мморпг Публикувано на: 24 Юни 2009 22:40
Tiny написа: Panther, въпросната игра е по-скоро хак'н'слаш. Не играх много, но засега ми харесва. Кофти е, че няма чист маг, а само хийлър и съмонър. Illisuonist-a си е чист маг... пък и archer-ите и assassin-ите правят толкова dps, че ми става лошо от цифрички по едно време.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
pcultimate
|
|
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте Рпг/мморпг Публикувано на: 25 Юни 2009 13:37
Abe samo az li ne moga da q pusna?Puskam Launcher-a dava mi ne6to chcking-do novinite i ni6to....interneta si mi e dobur(45lv).... P.S.Sori za latinicata
___________________________________ Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте Рпг/мморпг Публикувано на: 25 Юни 2009 14:16
Не, в момента не се пуска. Винаги прави така като update-ват нещо или бърникат по сървърите, а сега се очаква и голям update. Остави го така и си прави нещо друго на компютъра. По някое време ще се освести, ще се update-не и после ще те чака, готово за пускане.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте Рпг/мморпг Публикувано на: 25 Юни 2009 14:40
Аз илюзиониста и другата жена не ги бях видял Скоро съм lvl 4 warden.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|