Препоръчайте Рпг/мморпг

Игри за PC
Dexter
Футболен разбирач
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013

Препоръчайте Рпг/мморпг

Мнение от Dexter »

Скоро не е имало подобна наша любима тема, а трябва да си пазя статуквото на досадник...шегата настрана, играе ми се някво рпг/мморпг, а пък ме мързи да вдигам старата тема...та както и да е-единствените ми изисквания са, в играта да има класове...и да не е 7-20 гб.... вие сте.
WeAreGettingClose
Аватар
Admiral General Hurf
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo

Re: Препоръчайте Рпг/мморпг

Мнение от Admiral General Hurf »

Е, ккво точно RPG/MMORPG? D&D, Hack n' Slash, цикльоршина?...
Иначе, my personal favourites са Нивгазимски Нощи, двата KOTOR - а и Good, Ol' Diablo.
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Аватар
Дади
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Обратна връзка:

Мнение от Дади »

Morrowind, Final Fantasy VII
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Аватар
MARiNZ0

Мнение от MARiNZ0 »

Aко ти харесват D&D RPG-тата мятай Baldur's Gate-a. Най-великото RPG ever.
You can't kill me.
I'm already dead to this world.
SeigarX
В момента играе: Warhammer Online
Elder of Scrolls IV Oblivion
Age of Wonders - Shadow Magic
Stronghold
Mount and Blade

Мнение от SeigarX »

Незнам дали мога да го нарека напълно RPG но аз бих ти препоръчал System Shock 2 :icq25: Играта е екстрийм трудна дори на нормал но определено е много интересна :icq4: Тази играта хич не се ебава ... Сякаш си ти наистина там и се опитваш да оцелееш , под минимум шансове :icq11: Играта се води FPS / RPG / Survival и е от 1999 ако не се бъркам :icq4:

http://www.gamespot.com/pc/rpg/systemsh ... lt;title;5

PS: Вече знам защо са кръстили играта BioShock така... :icq4: :icq4: :icq4:
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Честно казано напоследък яко съм се зарибил по Warrior Epic и издигам играта в някакъв псевдо култ статут. Всъщност не е нищо особено - dungeon crawler игра, която уж се води MMORPG, ама всъщност си е MORPG, тъй като най-много пет човека ще видиш в една игра. В играта има 6 класа с по 2 подкласа за всеки клас, четири зони, всяка от която с по около 40 приключения за изпълняване, кампания с история и всъщност доста екипировка, която се различава не толкова по сила, колкото по чисто разнообразие.
Така като го обяснявам звучи адски тъпо всъщност, но не е. Играта има доста уникални feature-и и си заслужава да се погледне.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
zonda

Мнение от zonda »

:D :D :D
Аватар
Дади
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Обратна връзка:

Мнение от Дади »

Sentry написа:Честно казано напоследък яко съм се зарибил по Warrior Epic и издигам играта в някакъв псевдо култ статут. Всъщност не е нищо особено - dungeon crawler игра, която уж се води MMORPG, ама всъщност си е MORPG, тъй като най-много пет човека ще видиш в една игра. В играта има 6 класа с по 2 подкласа за всеки клас, четири зони, всяка от която с по около 40 приключения за изпълняване, кампания с история и всъщност доста екипировка, която се различава не толкова по сила, колкото по чисто разнообразие.
Така като го обяснявам звучи адски тъпо всъщност, но не е. Играта има доста уникални feature-и и си заслужава да се погледне.
Изглежда фън, ще пробвам :D
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Сега го иснталриах и ще го пробвам и аз.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Dexter
Футболен разбирач

Мнение от Dexter »

Sentry написа:Честно казано напоследък яко съм се зарибил по Warrior Epic и издигам играта в някакъв псевдо култ статут. Всъщност не е нищо особено - dungeon crawler игра, която уж се води MMORPG, ама всъщност си е MORPG, тъй като най-много пет човека ще видиш в една игра. В играта има 6 класа с по 2 подкласа за всеки клас, четири зони, всяка от която с по около 40 приключения за изпълняване, кампания с история и всъщност доста екипировка, която се различава не толкова по сила, колкото по чисто разнообразие.
И аз я почвам-хич не звучи тъпо да ти кажа!!!
И както винаги Сентри е на лице-ей обичам го тоя човек :rockon:
И благодаря на другите-ще пробвам туй-онуй
И имах предвид по-скоро хардкор рпг, хак и слаш ми е тъпо... :RTFingM:
WeAreGettingClose
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Чесно казано по D&D RPG най ме кефи Temple of elemntal evil. За жалост е супер бъгва и за да се игаре трябва да се теглят модове пачове и сумати чудесии, но пък е по готина от балдурса дори като система за водене на битки се доближава максимално до оригиналните анстолни игри. За мен лично това е най добрата игра по D&D жалко че неса я пуснали завършена :(
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Аватар
bigboytbh
В момента играе: с Joomla
Обратна връзка:

Мнение от bigboytbh »

Създай си свое MMORPG, направи си сървър и си го играй :tease: :arsehle: :stooped:
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Panther, въпросната игра е по-скоро хак'н'слаш. Не играх много, но засега ми харесва. Кофти е, че няма чист маг, а само хийлър и съмонър.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Аватар
MARiNZ0

Мнение от MARiNZ0 »

Warrior Epic брат ми я играеше преди месец и от това, което видях ми се стори малко глупава. Но може да греша и сега ще я пробвам. Ще съм със същия ник вероятно, така че, ако има желаещи, може да заформим група/рейд/парти or whatever.
You can't kill me.
I'm already dead to this world.
Аватар
pcultimate
В момента играе: Flame Wars: PCM edition

Мнение от pcultimate »

Още свалям,изглежда интересна пък ще видим...
П.С.Аз съм желаещ,винаги съм ranged character-elf нещо такова,ама не съм много постоянен ту не се сприрам, ту ме няма 1 седмица...
Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
Dexter
Футболен разбирач

Мнение от Dexter »

bigboytbh написа:Създай си свое MMORPG, направи си сървър и си го играй :tease: :arsehle: :stooped:
Все едно че си направил нещо от гореспоменатите :stooped:
WeAreGettingClose
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Tiny написа:Panther, въпросната игра е по-скоро хак'н'слаш. Не играх много, но засега ми харесва. Кофти е, че няма чист маг, а само хийлър и съмонър.
Illisuonist-a си е чист маг... пък и archer-ите и assassin-ите правят толкова dps, че ми става лошо от цифрички по едно време.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
pcultimate
В момента играе: Flame Wars: PCM edition

Мнение от pcultimate »

Abe samo az li ne moga da q pusna?Puskam Launcher-a dava mi ne6to chcking-do novinite i ni6to....interneta si mi e dobur(45lv)....
P.S.Sori za latinicata
Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Не, в момента не се пуска. Винаги прави така като update-ват нещо или бърникат по сървърите, а сега се очаква и голям update. Остави го така и си прави нещо друго на компютъра. По някое време ще се освести, ще се update-не и после ще те чака, готово за пускане.
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Аз илюзиониста и другата жена не ги бях видял :oops: Скоро съм lvl 4 warden.
Публикувай отговор