Автор |
Съобщение |
Rey
|
|
В момента играе: Medieval 2 Total War, The Sims 3, FlatOut Utimate Carnage, CS 1.6, StarCraft
|
|
Заглавие: Любим шутър за Втората Световна война? Публикувано на: 21 Юни 2009 22:14
Аз гласувам за Call Of Duty! Великолепна игра и мисля, че тя предаваше най-реално събитията от Втората Световна война.
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Любим шутър за Втората Световна война? Публикувано на: 21 Юни 2009 22:29
bloody wolfenstein. fuck the rest
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Любим шутър за Втората Световна война? Публикувано на: 21 Юни 2009 22:31
Call of Duty
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
Rey
|
|
В момента играе: Medieval 2 Total War, The Sims 3, FlatOut Utimate Carnage, CS 1.6, StarCraft
|
|
Заглавие: Re: Любим шутър за Втората Световна война? Публикувано на: 21 Юни 2009 22:56
ако се чудите защо не съм добавил Wolfenstein, отговорът е, защото има доста фентъзи елементи.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Любим шутър за Втората Световна война? Публикувано на: 21 Юни 2009 23:13
Ако се брои Wolfenstein - той, ако не - Medal of Honor.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Любим шутър за Втората Световна война? Публикувано на: 21 Юни 2009 23:15
Deadly Dozen.Това беше първият шутър по Втората световна,който играх и си остава любимият ми Но иначе като шутъри въобще CoD4:MW > all
|
|
|
|
|
Rey
|
|
|
|
Заглавие: Re: Любим шутър за Втората Световна война? Публикувано на: 21 Юни 2009 23:18
Орк - Паладин написа: Deadly Dozen.Това беше първият шутър по Втората световна,който играх и си остава любимият ми Но иначе като шутъри въобще CoD4:MW > all CoD4:MW не е за Втората Световна война
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Любим шутър за Втората Световна война? Публикувано на: 21 Юни 2009 23:48
Rey написа: Орк - Паладин написа: Deadly Dozen.Това беше първият шутър по Втората световна,който играх и си остава любимият ми Но иначе като шутъри въобще CoD4:MW > all CoD4:MW не е за Втората Световна война Оно така ли бе,аз не знаех Не,брато,каам ти никога не съм предполагал,че CoD4 не е по Втората световна,ама никога Цитат: Но иначе като шутъри въобще CoD4:MW > all
|
|
|
|
|
Rey
|
|
|
|
Заглавие: Re: Любим шутър за Втората Световна война? Публикувано на: 22 Юни 2009 00:08
нямаше нужда от ирония... всички знаем, че само ти не можеш да грешиш. Ясно ни е
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Любим шутър за Втората Световна война? Публикувано на: 22 Юни 2009 06:40
Call of Duty сериите са направо върхът! Превъртал съм ги всичките поне по 5 пъти Само последната не съм играл, оти не ми тръгва на кошницата :/
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
Shamancho
|
|
В момента играе: LoL
|
|
Заглавие: Re: Любим шутър за Втората Световна война? Публикувано на: 22 Юни 2009 09:07
Warbringer написа: Call of Duty сериите са направо върхът! Превъртал съм ги всичките поне по 5 пъти Само последната не съм играл, оти не ми тръгва на кошницата :/ +1
|
|
|
|
|
Niko216
|
|
В момента играе: Цамбуркане в морето :DDD
|
|
Заглавие: Re: Любим шутър за Втората Световна война? Публикувано на: 22 Юни 2009 13:50
BiA:HH (Brothers in Arms:Hells Highway)
___________________________________ Can't just say I'm good - I'm the best.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Любим шутър за Втората Световна война? Публикувано на: 22 Юни 2009 15:36
Орк - Паладин, деба идиота си НИКОЙ НЕ ТЕ ПИТА КАТО ЦЯЛО ОТ ШУТЪРИТЕ КОЙ ТЕ КЕФИ БЕ, ОФТОПИК КЕЛЕШ НЕДОКЛАТЕН!
|
|
|
|
|
Niko216
|
|
В момента играе: Цамбуркане в морето :DDD
|
|
Заглавие: Re: Любим шутър за Втората Световна война? Публикувано на: 23 Юни 2009 16:42
___________________________________ Can't just say I'm good - I'm the best.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Любим шутър за Втората Световна война? Публикувано на: 23 Юни 2009 19:32
Emanuil написа: Орк - Паладин, деба идиота си НИКОЙ НЕ ТЕ ПИТА КАТО ЦЯЛО ОТ ШУТЪРИТЕ КОЙ ТЕ КЕФИ БЕ, ОФТОПИК КЕЛЕШ НЕДОКЛАТЕН! Добре бе, кво толкова ви е виновен Алмито?! Казва си мнението и то уточнява, че ще си го каже?! Аз гласувах за Бетълфийлд... не че играя много шутъри, но тя ми е най-присърце...
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
Rey
|
|
|
|
Заглавие: Re: Любим шутър за Втората Световна война? Публикувано на: 23 Юни 2009 21:20
виновен ми е, защото е тъп, недоразвит и прост глангур. Не си казва мнението, където трябва и се дразни с хората постоянно. Арогантен е и трябва да му се отвръща с такова поведение.
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Любим шутър за Втората Световна война? Публикувано на: 23 Юни 2009 22:18
Да, но той е заслужил да бъде арогантен с години усилено тролване. А ти, някакъв новодошъл, с пет поста на кръст си мислиш, че знаеш, как ТРЯБВАЛО да го третираме. Ти да не си някой ...ан преуспял социо - психолог, да ни кзваш към кого кк да се отнасяме? Прочее, от ирония и сарказъм винаги има нужда.
PS (And Off - bloody - topic): На кого му се рзстрелват клавиатури?
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: Любим шутър за Втората Световна война? Публикувано на: 23 Юни 2009 22:23
Call of Duty 2 ми е любимата
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
|
|
|
|
|
Rey
|
|
|
|
Заглавие: Re: Любим шутър за Втората Световна война? Публикувано на: 23 Юни 2009 22:34
Hurford написа: Да, но той е заслужил да бъде арогантен с години усилено тролване. А ти, някакъв новодошъл, с пет поста на кръст си мислиш, че знаеш, как ТРЯБВАЛО да го третираме. Ти да не си някой ...ан преуспял социо - психолог, да ни кзваш към кого кк да се отнасяме? Прочее, от ирония и сарказъм винаги има нужда.
PS (And Off - bloody - topic): На кого му се рзстрелват клавиатури? Не мисля, че някой въобще трябва да бъде арогантен, независимо от колко време е във форума и т.н. От къде знаеш, че по-рано не съм имал друга регистрация или не съм следял форума без регистрация? Тук се изказа без подготовка и си подрони твоя авторитет, завоюван с продължително тролване.
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Любим шутър за Втората Световна война? Публикувано на: 23 Юни 2009 23:07
И, всъщност аз съм арогнтно копеле. Въпросният вторитет не ме вълнува.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|