Автор |
Съобщение |
bigboytbh
|
|
В момента играе: с Joomla
|
|
Заглавие: Re: Сблъсъкът (предговор) Публикувано на: 21 Юни 2009 21:46
Dante написа: Aвтора е леке, разказа му не струва, а общата му култута и изразни средства- нищожни. Орк Паладина е още по-жалък, прост и глупав от горе, споменатата твар. За да създадеш нещо е нужен труд, а за да го оплюеш - просто малко слюнка! А когато някой се опитва да ви насочи в правилна посока, защо винаги се приема като нападка? Алми, остави, явно не може да му се помогне на автора, той очевидно не приема критика, ако могат изобщо поправките да се нарекат така. Жалко все пак за труда му...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сблъсъкът (предговор) Публикувано на: 21 Юни 2009 22:56
Panther написа: Ах, нещо ново за мен-празни горни етажи...ауу каква загуба... Алми, ти знаеш ли какво е тавтология?! Да,знам какво е тавтология: Цитат: В езикознанието и реториката тавтологията е претрупана употреба на езика (независимо дали в устна или писмена форма на едно изказване или дискурс) или това е, когато едно и също нещо като думи или израз се повтори 2 и дори няколко пъти в близост, която може да дразни. Въпроса е ти дали знаеш.Аре оставям те намира,ясно е че си кръгъл идиот. Само ще те помоля да не пишеш повече разкази,не заради мен,а заради себе си,защото се излагаш и то яко. @Dante и баба знае така,влизам в няква рандъм тема,псувам малко на майка и излизам герой.Тъпо педерастче. P.S.Не,авторе,ти просто си...ебаси дебила.Втори като тебе няма.Критикувам те,не защото ми е кеф ей така да си хейтя на воля,а да ти помогна.Посочвам ти грешките,при това безплатно,с цел да не ги допускаш занапред.След като не си го разбрал досега,значи че умственото ти ниво е по-малко от това на мотиката. Не пиши повече разкази плс.
|
|
|
|
|
Reaver
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сблъсъкът (предговор) Публикувано на: 22 Юни 2009 01:16
Всъщност тавтологията е смислово пренасищане, а не лексикално. Това, което изтъка ти, се нарича просто "повторение". Примери за тавтология са "хигиенична чистота", "нова иновация", "нисък дребосък" и т.н.
___________________________________ A slight call afar is tempting me Like a whisper sweet or an awful scream I cannot ignore what I've always been I am leaving again - one last time?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сблъсъкът (предговор) Публикувано на: 22 Юни 2009 09:40
Дразни и е повторение,значи е тафтология
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Сблъсъкът (предговор) Публикувано на: 22 Юни 2009 09:47
Аз искам да видя продължението. Разказа не е гениален, но не е и толкова лош. Не мисля, че имаше смисъл да се изписват километрични постове, в които някои хора се поувлякоха. В крайна сметка като не ви харесва, не го четете и готово.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Сблъсъкът (предговор) Публикувано на: 22 Юни 2009 10:19
Не така бе, Митко...
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Сблъсъкът (предговор) Публикувано на: 22 Юни 2009 13:54
bigboytbh написа: Dante написа: Aвтора е леке, разказа му не струва, а общата му култута и изразни средства- нищожни. Орк Паладина е още по-жалък, прост и глупав от горе, споменатата твар. За да създадеш нещо е нужен труд, а за да го оплюеш - просто малко слюнка! А когато някой се опитва да ви насочи в правилна посока, защо винаги се приема като нападка? Алми, остави, явно не може да му се помогне на автора, той очевидно не приема критика, ако могат изобщо поправките да се нарекат така. Жалко все пак за труда му... Бе да ти кажа "поуките" не ги възприемам като нападки...приемам критиката! Но това вдълбаване в детайлите като Алми, който от мухата направи луна...това вече е излишно и безсмислено...Колкото и да не ме кефи Данте в случая е прав-автора на темата си мисли, че може да пише, а Алми се мисли за много кууул... Тавтологията е тавтология-ей ви една тавтология...
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сблъсъкът (предговор) Публикувано на: 22 Юни 2009 19:09
Dante написа: Орк - Паладин написа: @Dante и баба знае така,влизам в няква рандъм тема,псувам малко на майка и излизам герой.Тъпо педерастче.
Естествено. Аз, за разлика от теб има социален живот, както и смисъл в него. Глупак такъв, виж се колко си жалък. Някаквъв 15-16 годишен, мислещ се за много велик, развяващ пишка във форума и заблуждаващ се, че нещо. Така става, когато нямаш какво да правиш и си загубил смисъл, забравил какво е истински живот. Ровиш се в гугъл, демонстриращ "знания" и опитващ се напълно безсмислено да "затапиш" някакво пишлеме, което си мисли, че може да пише, за да се покажеш като много "умен" и с "огромна" обща култура, а всъщност си загубил всякакви морални принципи, наложил си си такива от масата, за да се чувсваш по-готин, куул и велик. Ама не си. Превърнал си се в един нещастник, но в буквалния смисъл. Няма да се занимавам повече с теб, отивам да акам, доста по-ползотворно занимание. Мри по кофите. Да,освен това съм грозен и дебел висок съм 1.70 и хората се отвращават от мен Но мама казва,че не е важно как изглеждаш а какъв си от вътре
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сблъсъкът (предговор) Публикувано на: 22 Юни 2009 20:22
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сблъсъкът (предговор) Публикувано на: 22 Юни 2009 21:03
Цитат: Опитите ти за ирония, поредени от липсата на какъвто и да е друг адекватен отговор, са жалки, глупави и смешни. Не,брато,много си прав даже.Сми,ти толкова точно ме описа,че сякаш ме познаваш от 10тина години.Аз по цял ден си седя вкъщи,ровя се в гугъл и нагъвам вафли.Не помня кога за последно съм водил разговор с друго човешко същество,да не говорим пък за момиче.Секи ден ме бият в училище защото тежа 100 килограма и веждите ми покриват 1/3 от лицето.А съм висок само 1.70! Цитат: а всъщност си загубил всякакви морални принципи, наложил си си такива от масата, за да се чувсваш по-готин, куул и велик Това не разбрах какво означава,но предполагам че чудесно ме описва,та аз съм си чиста грешка на природата. Естествено,та ти ме познаваш лично и затова даде толкова точно описание на мен.Прав си,Митко,за всичко си прав.Продължавай в същия дух
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сблъсъкът (предговор) Публикувано на: 22 Юни 2009 21:30
Така,Данте,а сега малко по-сериозно. Библията е казала,че,един вид ние "сме способни да видим тръна в окото на другия,но не и клона в нашия".Цитирам по памет,така че ме извинете ако правя грешка Цитат: Глупак такъв, виж се колко си жалък. Някаквъв 15-16 годишен, мислещ се за много велик, развяващ пишка във форума и заблуждаващ се, че нещо. Истината е,че аз влизам тук само през свободното си време.Колко пъти си ме видял да пиша в интервала 12-22?Освен по изключения,влизам само вечер. Аз пиша в този форум основно ,за да разпускам.Тролстването ме разтоварва,спорът с другите ,колкото и безсмислен да е той ,също. Вярвам,че в действителност съм оставил у теб такива впечатления за мен,- и с право -но ако очакваш,че едва ли не ще си прережа вените след като прочета твоя пост,жестоко се лъжеш. Причината да не ми пука за твоето мнение,както и това на всеки един тук,е че този форум не е моят живот по никакъв начин.Твоето мнение за мен има стойността на торба с фъшкии.И не,защото не ми харесва,просто защото няма да промени нищо.Колкото форумните дискусии за политика са променили положението в страната,толкова и твоето мнение за мен ще промени моят живот. Истината е,че аз не съм този,за когото се представям във форума.Да,аз наистина съм на 16 години и съм от град Кърджали,но между Алминатора и мен има огромна разлика.Форумното ми аз е един вид литературен герой,който притежава качествата,които сам съм му преписал.На много места сам не съм се съгласявал с нещата,които съм поствал под този псевдоним,но нали това е нещо подобно на алтер его - трябва да изглежда правдободно и да се развива Разбирам,че ти ненавиждаш Алминатора,но това си е изцяло твой проблем.Фенките на Здрач,също ненавиждат Стивън Кинг,но това не го е накарало да спре да пише,нали?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сблъсъкът (предговор) Публикувано на: 22 Юни 2009 22:01
Оф не ми се спори с теб,ясно е че си жалък педераст Цитат: Което само по себе си е адски глупаво, защо, да "разпускаш", като се правиш на идиот и да спориш с тъпаци, при това без никакъв смисъл, е дебилно и незряло. Всеки си има различен начин да разпуска и аз съм избрал този.По принцип и играенето на игри е дебилно и незряло,но го правим в свободното си време,нали? Цитат: Е, трябва да си бая тъп, за да си помислиш, че този форум е _моят_ живот, а мнението ми точно в случая е сериозно и цели да те промени по някакъв начин. Никога не съм намеквал за подобно нещо,ти сам извъртя темата натам. Цитат: Айде, айде, ще кажеш, че някои наистина е това, което се представа във форума. Пределно ми е ясно, че всеки един от нас ( като изключим разни малоумници ) сме много по-сложни и различни личност, от маските, които показваме тук. Тогава защо говориш за мен,сякаш едва ли не ме познаваш лично и то от поне 10 години? Сам си противоречиш.
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сблъсъкът (предговор) Публикувано на: 23 Юни 2009 00:33
Само едно не разбрах. Защо Алминаторът писа и се обяснява толкова пространно на Данте, като мнението на последния му се равнява на торба фъшкии? Доста ще да ги 'аресваш тия фъшкии, Алминаторе, щом губиш толкова време за тях. Иначе тая тема е толкова голям фейл, че виждам как няма да потъне без бой
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Сблъсъкът (предговор) Публикувано на: 23 Юни 2009 10:04
Че видите че ще стане като Teh Undead Thread.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сблъсъкът (предговор) Публикувано на: 23 Юни 2009 10:29
Max Payne написа: Че видите че ще стане като Teh Undead Thread. В тоя ред на мисли - няма ли някой да я вдигне пак?
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Сблъсъкът (предговор) Публикувано на: 23 Юни 2009 13:42
За вдигане отговорност не поемам, нямам необходимото ниво некромантика. Виж, да посоча гроба(линка) мога. http://pcmania.bg/phpbb3/viewtopic.php?f=3&t=49036
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
bigboytbh
|
|
В момента играе: с Joomla
|
|
Заглавие: Re: Сблъсъкът (предговор) Публикувано на: 24 Юни 2009 18:11
Изкарана е
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Интересный у Вас сайт! Мне все очень нравится! Публикувано на: 27 Юни 2010 02:59
Интересный у Вас сайт! Мне все очень нравится!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Симпатичный у Вас ресурс! Работники требуются? Публикувано на: 19 Юли 2010 05:48
Ищу работу в сети на 3-4 дня в неделю. Расмотрю любые варианты.
С Уважение Елена Хмельницкая.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Сблъсъкът (предговор) Публикувано на: 19 Юли 2010 15:00
Ще оставите ли милата ми тема да почива в мир?! Шибани ботове
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|