Дори и историята да куца , поне играта да е мега яка , да не е някъв хорър и да не иска двуядрен процесор
Разчитам на вас !
+1Dr Zombayo написа:Prince of Persia
Притеснен съм от нещо, позволете да споделя, дееба.Max Payne написа:Да добавя, може да пробваш Gothic, и трите части. Уникална е просто.
Не си тегли последния експанжън. И задължително сложи пачовете за оригиналния Готик. Непачната версия беше отврат за игра. А последния експанжън е дело на някви индийци.... НИКОГА НЕ ГО ИГРАЙ!ТРУПОНАРЕЗЕНинс написа:Притеснен съм от нещо, позволете да споделя, дееба.Max Payne написа:Да добавя, може да пробваш Gothic, и трите части. Уникална е просто.
Разминал съм се тфа готино заглавие. Както и да е.
Сега връткам втората част и ми се чини, че скоро ще свърши.
Зарибих се юнашки,
та,
сега тутакси пуснах да суча 3 част.
И понастоящем докато погледът ми отмаря от великолепните светове на 2 -ката,
зер разцъквам от рано по росата безоткатно;
надникнах да се поинформирам така леко из нета.
И фърлих поглед тук-там,
и зех, че попаднах на доста смущаващи ме мнения.
Особено се смутих от думите на г-н Владо Тодоров, комуто яко вярвам, както и на секи списувател на прескъпата на сърцето ми РС Мания, прочее.
Та.
Дееба,
да не фане да стане така, че да гризна дръвцето с некоя яко лагваща и забиваща игрица, към която лакомо съм точил лиги, френдове?
Глупости.Аз,като готик фен,си се изкефих на макс и на 3катаReaver написа:Отговорът на въпросът ти е - да, третата част е разочарование и без пачове си е чиста мъка да се играе. С пачовете не знам как е. Чувал съм, че оправят доста, но пак си е мъка.