Warcraft 3 + TFT - може би най-голямата ми гордост в колекцията от легално купени игри
Lineage 2 - играта, която съм играл най-много. Добра покупка най-вече заради това, че благодарение на нея се запознах с много готини хора.
WoW - срам не срам, признавам си. Бях подведен от приятели и най-вече от любовта си към Warcraft поредицата. Останах супер разочарован от покупката си.
LOTRO + MoM - чудесна и разтоварваща игра, жалко, че няма ПвП. В момента я цъкаме с няколко приятели от Lineage 2. Добра покупка.
City of Villains - така и не ми стана ясно, защо си я купих
Age of Conan - играта с повече потенциал от L2, WoW и още 10 подобни на куп. Уви и в този случай потенциала не бе реализиран като хората. Може би след 1 година играта ще е това, което трябваше да бъде... Доволен съм от покупката, държа си я в шкафа с надеждата, че някой ден ще я инстална и ще бъде това, което бяха обещали в началото
.
Warhammer - и нея я купих основно заради приятели. Лесно преглътнах това, че е грозновата. ПвПто доста ме погълна, но на края стана твърде еднообразна за изцяло ПвП игра. Честно казано, предпочитам да не я бях купувал.
Tabula Rasa - тук издънката беше около 300 пъти по-голяма от AoC. Изключително красива игра, бъговете не бяха проблем. Уви тоталната липса на content я уби до степен, че вече не съществува
. Лоша покупка.
Като цяло виждате, че с изключение на Warcraft 3, всичките ми игри са ММОРПГ