Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Ужас/Психологическа игра
Публикувано на: 16 Юни 2009 02:19

:D :D :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Юни 2009 11:07

SeigarX написа:
Незнам как свързваш Painkiller със Ужас/Психологическа игра ама караи :D :D :D

Painkiller е толкова ужас колкото и Area 51 и Infernal, а и игрите в предния ми пост са продиктувани малко от това, че погрешно съм прочел първия пост в темата.

Иначе Undying си е доста добра, но и там storytelling-а отстъпва на ужасите след първия половин час. Аз бих препоръчал Nosferatu като игра, която си играе с нервите ти.

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Юни 2009 11:20

Хора моля спрете този спор за коя игра е по-страшната... Да и двете игри са страшни ако ще ги играе някое 10годишно дете... Аз съм ги играл и двете и можеби общо от двете игри е имало само една или две сцени на които съм се стряскал. Това, че ги бях изброил в първият си пост не означаваше, че мисля че са страшни, но най-много се доближаваха до терминът "страшно" за мен... Истината е, че напълно страшна игра няма(това започва да важи и за хорор филмите които излизат напоследък).

PS: И без това последните 2 страници бяха пълен спам така, че ако толкова ви се спори направо си направете тема за спорове(така като гледам доста спам в форума ще се отстрани по този начин)...

Профил

Публикувано на: 16 Юни 2009 12:08

:D :D :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Юни 2009 12:16

Undying наистина е една от най яките игри в жанра само дето е копие на една доста по стара игра която се нарича Killing time. За жалкост обаче Undying несуспя да настигне предшественика си камоли да го намдине :( колко тъжно така се надявах на еидн съвремен Killing time. Между другото Killing time е еиднствената игра при която пц версията се различава коренно от конзолната версия и нензам защо така са решили да я променят дори без да сменят една буква в загалвието.

Профил

Публикувано на: 16 Юни 2009 14:06

iddqd написа:
Undying наистина е една от най яките игри в жанра само дето е копие на една доста по стара игра която се нарича Killing time. За жалкост обаче Undying несуспя да настигне предшественика си камоли да го намдине :( колко тъжно така се надявах на еидн съвремен Killing time. Между другото Killing time е еиднствената игра при която пц версията се различава коренно от конзолната версия и нензам защо така са решили да я променят дори без да сменят една буква в загалвието.
Този Killing Time ми прилича малко на една друга игра със клоуни изроди :arrow: KISS: Psycho Circus :icq4: Btw незнам за вас но мене лично клоуни ме побъркват от страх ... и специално издорските :icq13:

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Юни 2009 14:13

А много са луди клоуните в килинг тайм обаче в версията за 3до конзола, а не пц версията. Аз като малак като я играх преди повече от 10 години и една вечер яко се бях сдухал към краят на играта някви духове на изчезналите в къщата почваха да пищят и по спецялно една жена и мноо шубе ме хващаше ахаха. Ама тя няква супер не линеина игра ходиш навсякаде и незанеш какво да правиш, говориш си с духовете на изчезналите които уж искат да им помогнеш. Абе нещо като криминален роман с духове само дето я играх 1 година и винаги я превъртах по кофти начинът. Ебаси шита а много мис е щеше да вида хеппи енда. Иначе музиката атмосферата структората на играта просто са ненадминати до ден днешен, което е жалко

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Юни 2009 20:35

Cold Fear е малко в стила на Resident Evil(първите), на един кораб, имаше разни зомбита и някакви простотии... а бе не е лоша, ама управлението е зле.

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Юни 2009 21:44

Ordo Malleus написа:
И между другото, Brain, не знам защо смяташ, че всички трябва да подскачаме на японските horror-и. Мен примерно Condemned и Penumbra ме оставиха напълно равнодушен.

Откога Condemned и Penumbra са японски horror-и?!

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Публикувано на: 17 Юни 2009 10:07

MARiNZ0 написа:
Ordo Malleus написа:
И между другото, Brain, не знам защо смяташ, че всички трябва да подскачаме на японските horror-и. Мен примерно Condemned и Penumbra ме оставиха напълно равнодушен.

Откога Condemned и Penumbra са японски horror-и?!

Няма значение дали са японски всеки хорър който е тъп трябва да се причисли към японските :lol:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 17 Юни 2009 11:00

@Van Zan-Защо си мислиш,че всеки хорър който е тъп трябва да е японски.Ако Dead Space ти беше тъпа щеше ли да кажеш,че е японски боклук?

leaving me to pull the strings

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Юни 2009 12:03

top gum написа:
Последната се излъгах съвсем наскоро да пробвам и наистина беше ужасна.
Undying си е класика и е уникално добра игра.И все пак сме 2009 и игра с такава графика не знам дали може да уплаши някои

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 17 Юни 2009 12:09

Нито съм голям фен на хорърите, нито съм играл много такива, но много се накефих на Call Of Cthulhu. Просто невероятна психарска атмосфера. И ме е яд, че така и не успях да я превъртя. Накрая при последния бос ако мога така да го нарека ония ръчки не щат да се натискат и т'ва е. 10 пъти я преинсталирах и все същото. Някой да е имал такъв проблем?

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 17 Юни 2009 12:53

killing floor ИАААА пълна лудница е там

Профил

Публикувано на: 17 Юни 2009 15:05

Brain написа:
За пореден път се убеждавам че всъщност не си обърнал никакво внимание на, както ще повторя за пореден път, Penumbra, Condemned и Call Of Cthulhu, тъй като нямат нищо общо с "извратениите на японците". От друга страна, образът на Алма е най-старателно преписан от вече утвърдилите се клишета в японската киноиндустрия, така че този аргумент е напълно безпочвен.

Ти нямаше ли да се махаш бе

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Публикувано на: 14 Юли 2009 14:34

чак толкова страшна игра няма иначе , The suffuring , area 51 ,the thing mai tva e

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com