Автор |
Съобщение |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Prototype Публикувано на: 10 Юни 2009 11:04
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prototype Публикувано на: 11 Юни 2009 12:29
На кашона е много по-добре.ПЦ-то съква
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
|
|
|
|
|
pcultimate
|
|
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
|
|
Заглавие: Re: Prototype Публикувано на: 11 Юни 2009 13:26
Impery написа: На кашона е много по-добре.ПЦ-то съква омг...
___________________________________ Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Prototype Публикувано на: 11 Юни 2009 13:28
Наскоро й гледах трейлъра, изглежда яко здрава.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Prototype Публикувано на: 11 Юни 2009 13:45
Удоволствието в играта идва основно от свободното шматкане и лудите каскади. Историята до момента е доста стереотипна, а екшънът с много врагове се оказва доста объркан (на един бутон са ти няколко действия, и когато наблизо има няколко неща, които могат да се афектират от тези действия, е въпрос на случайност кое от всичките ще се случи).
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
|
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prototype Публикувано на: 11 Юни 2009 15:03
pcultimate написа: Impery написа: На кашона е много по-добре.ПЦ-то съква омг... ...faggot
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prototype Публикувано на: 11 Юни 2009 15:31
Хаха и кое "съксва"? Това, че нямаш добро PC и умираш от яд ли? Принципно и на двете платформи играта си е тъпа и скучна. Ревютата по Интернет говорят за същото.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prototype Публикувано на: 11 Юни 2009 15:55
Sorry 4e pi6a na latinica no v rabota ta mi nqma kirilica. Igrata mn. prili4a na Spider-man. Osobeno na Web of Shadows.
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prototype Публикувано на: 11 Юни 2009 16:18
Играта си е fun for teh masses. На мен ми писна ми след 20-тата минута. Нищо невиждано.
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prototype Публикувано на: 11 Юни 2009 16:31
copogame написа: Хаха и кое "съксва"? Това, че нямаш добро PC и умираш от яд ли? Принципно и на двете платформи играта си е тъпа и скучна. Ревютата по Интернет говорят за същото. Имам си много добро пц глупако.За компютър е с неудобно управление.Айде купи си конзола и се завирай обратно в дупката капут
|
|
|
|
|
pcultimate
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prototype Публикувано на: 11 Юни 2009 16:40
Мен пък си ми беше удобно управлението,само малко с тва прихващане....И графиката беше по-добра на ПЦ от на бокса(само трейлър съм глеадл за бокса ,така че може и да греша).Иначе за играта беше забавно и кърваво,докато не осъзнаеш,че са нахвърляли много единици на едно място,само за да направят света по-богат...Така не се прави,а да и историята не е нищо особенно,абе каквото и да говорим от трите претендента:inFamous,Bionic Commando и Prototype първата печели убедително...и като стори и като геймплей. П.С.Открих,че от всички неща в града на Инфеймъс едното нещо,което главният герой,който с лекота засенчва и принца и Лара и Алтаир заедно,не може да изкатери са....обикновенните телени огради...like WTF?
___________________________________ Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
|
|
|
|
|
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prototype Публикувано на: 11 Юни 2009 17:04
pcultimate написа: първата печели убедително
|
|
|
|
|
pcultimate
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prototype Публикувано на: 11 Юни 2009 17:15
Impery написа: pcultimate написа: първата печели убедително Въобще не ми се занимава да ти обяснявам защо, питай някой,порови се в нета...
|
|
|
|
|
dakata
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prototype Публикувано на: 11 Юни 2009 18:30
Изглежда яка. Ще се пробва.
|
|
|
|
|
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prototype Публикувано на: 11 Юни 2009 18:32
pcultimate написа: Въобще не ми се занимава да ти обяснявам защо, питай някой,порови се в нета... Поровил съм се в нета,историята можеше да е МАЛКО по-оригинална а и играта я имам и я играя.Така,че тихо @Tiny-сори,че ти наспамихме темата
|
|
|
|
|
pcultimate
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prototype Публикувано на: 11 Юни 2009 18:59
Но нямаш inFamous . Сори и от мен...Have to resist getting into flame wars....noooo.....arghhh...FLAME ON!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prototype Публикувано на: 11 Юни 2009 19:33
Impery написа: copogame написа: Хаха и кое "съксва"? Това, че нямаш добро PC и умираш от яд ли? Принципно и на двете платформи играта си е тъпа и скучна. Ревютата по Интернет говорят за същото. Имам си много добро пц глупако.За компютър е с неудобно управление.Айде купи си конзола и се завирай обратно в дупката капут Нито си ми на годините, нито на образованието като ти чета поста. Явно си поредният недоклатен девствен пубертет, който цикли нон-стоп пред компютъра или телевизора (конзолата). Жал ми става, като си представя, че България разича на хора като теб. Със здраве!
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Prototype Публикувано на: 11 Юни 2009 20:40
Колкото хубави идеи има играта, толкова и глупости...
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prototype Публикувано на: 11 Юни 2009 20:58
Не е точно това, което очаквахме, но пък не е и директно за Рециклиращото кошче.
Ако не друго, поне можем да се въплътим за малко в ролята на полубог, който 'фърчи по сградите с бясна скорост и вади мечове от ръцете си. Иначе на мен бойната система малко ми прилича на X-Men:Origins Wolverine, i.e. мачкаш всичко по пътя си и от враговете падат сферички, които трябва да събираш. Не е зле, не е зле. Както каза Tiny, колкото хубави идеи има играта, толкова и глупости.
Все пак, до излизането на игрите на BioWare има още време, така че ще се задоволим да поджиткаме на тая и толкоз.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prototype Публикувано на: 11 Юни 2009 22:58
Не ме кефи,прекалено банална история и нищо новаторско
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|