11 Фев 2004 14:16 Мнения: 4 Местоположение: София
В момента играе: нищо :( чакам лятото за повече свободно време и за нов комп
Заглавие: Подарявам списания!
Публикувано на: 09 Юни 2009 19:49
Здравейте. Пускам темата, тъй като вече успешно подарих няколко вида списания на Народната библиотека "Св. св. Кирил и Методий", списания Хай Клуб - на зъболекаря ми (еми трябват му за чакалнята, какво да направя), както и всичките ми броеве на ПСМания плюс дисковете на един запален фен от Пловдив (днес куриер дойде да ги вземе).
Та, надявам се ако има желаещи да им подаря които и колкото искат от списанията ми да ми пишат или тук, или на скайп - prismaniac. Който се интересува, ще му пратя пълния списък със списанията ми. Сред тях са множество броеве на Паралели, ПС уърлд, Телефон, ПС клуб, ФорматТВ, Кинохит, Филм, Екран, ТВ и Радио и др. Надявам се на отговор. Лек ден smoke.gif
Pi6i na PM za PC world. ot de si? sry za lat ama pi6a ot psp
дрее ми на хуя. ще си включиш компа и ще пишеш на кирилица. заспал селяк.
тури си го на уа и завръти резко
___________________________________ джумерки
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Заглавие: Re: Подарявам списания!
Публикувано на: 09 Юни 2009 22:09
Днес сме в настроение за двойно хранене, а?
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения