Братовчед ми си донесе ПЦ-то в нас, защото понякога се бъгва и екрана се размазва (снимки по-долу). Реших, че е защото не си е активирал вистата, с която си взе компютъра. Активирах я, после смених антивирусната, тя намери един троянец и го махна. После дефрагментирах харда, прошерих го за грешки и лоши сектори и нямаше нищо. Всичко беше наред 2 дена, докато днес не се появиха пак размазаните букви. Мисля, че се получава, когато се натовари.
http://img5.imageshack.us/gal.php?g=p1000665q.jpg
Възможно ли е проблема да е хардуерен, или трябва просто да се преинсталира?
Гаден проблем
Гаден проблем
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
-
SeigarX
- В момента играе: Warhammer Online
Elder of Scrolls IV Oblivion
Age of Wonders - Shadow Magic
Stronghold
Mount and Blade
Re: Гаден проблем
Аз мисля, че е от монитора. Нормално съм виждал такива проблеми на стари монитори. Ако имате два монитора пробвайте и на двата. Ако проблема още седи вероятно е от системата.
Забравих да спомена, че прави проблемите и на моя и на неговия монитор. Размазва се или при стартиране, или докато работи изведнъж забива.
SeigarX написа:Аз мисля, че е от монитора. Нормално съм виждал такива проблеми на стари монитори. Ако имате два монитора пробвайте и на двата. Ако проблема още седи вероятно е от системата.
Проблема е във видеокартата или е развалена или 2 ри вариянт същото размазване се получава ако картата е с отделно захранване и то не включено към нея ако пс то не е с лепенка отвори и виж дали има възразн кабел за захренване ако картата има такъв.
Можеш да изключиш всякви софтуерни проблеми с драйвери и тнт просто при пъврия екран още не е зареден уиндоса.
it's never easy....
Мен когато ми се преба старата видеокарта изгежлдаше по същия начин. Дадоха ми нова от гаранцията и сега си е ок.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
В гаранция е и има 2 лепенки, затова не смея да пипам... Предполагах, че може да е от видеото, но се надявах, че няма да е толкова сериозно. То е GF 8400GS, ако е от значение.
-
The.Rampage.Rado
Тва е така "смешния" проблем с разлепената рам - носиш я на сервиза, диагностицират, дават ти нова.. Готово..
Почти нищо не можеш да направиш, ако нямаш гаранция, но ти като имаш си свиркаш...
Почти нищо не можеш да направиш, ако нямаш гаранция, но ти като имаш си свиркаш...
KusLink.com - скъси си... линка!
www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
botlik3 написа:В гаранция е и има 2 лепенки, затова не смея да пипам... Предполагах, че може да е от видеото, но се надявах, че няма да е толкова сериозно. То е GF 8400GS, ако е от значение.
Всичко може да се прецака, така че не от значение.
Can't just say I'm good - I'm the best.