Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

За кого бихте гласували на 7-ми?
Анкетата свършва на 07 Юни 2009 15:07

БСП    0%  0%  [ 0 ]
 ДПС    2%  2%  [ 1 ]
 НДСВ    2%  2%  [ 1 ]
 Атака    40%  40%  [ 17 ]
 Синята коалиция    19%  19%  [ 8 ]
 Герб    14%  14%  [ 6 ]
 Ред Законност и Справедливост    5%  5%  [ 2 ]
 Лидер    7%  7%  [ 3 ]
 Друг    5%  5%  [ 2 ]
 Аз съм гей    7%  7%  [ 3 ]
Общо гласове : 43
Автор Съобщение

Супер Марио или Смърт
Аватар
Заглавие: Re: 7-ми Юни- Евроизборите!
Публикувано на: 07 Юни 2009 12:00

Всички са от ДС!

Тефтерчето на Дядото от Бузлуджанския конгрес – 25,2;

Генералски мундир на полицейски началник – 24,6;

Наргиле и ибрик на каймакамина на Диар бекир – 11,2;

Каска от Вермахта – 8,0;

Царски медал за 800 дни на отечествени заслуги – 6,7;

Синьо мънисто на стар магьосник от Драгалевци – 6,6;

Миньорска лампа от рудник Бобов дол от началото на века – 5,6;

Бръснача на Яне Сандански – 5,2;

Капа на македонски комита – 1,7;

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Юни 2009 12:21

Baronio написа:
Човек,за кво ядеш? За да живееш нали? Мисли преди да пишеш!
И не мога да разбера какво толкова имате против срещу Турция? Какво като слушаме новини на турски? Те не слушат ли на български? И ако слуайно вземат да ни управляват турци,кой знае? Може и към по-добро да тръгне?! По време на турското "робство" българските квартали са били в пъти по-богати от турските! Живеели сме си добре и Турция ни е управлявала! Нима тогава сме тънали в лайната?
И какво по дяволите означава "Бог да е на помощ на България"?

Ако искате опровергайте ме,но така и не мога да проумея какво толкова са ви направили турците,че да изпитвате такава омраза?!

Пич извинявай за директното обръщение, но ти въобще даваш ли си сметка какви глупости бълваш? Не сериозно думите 5 ВЕКА да ти напомнят за нещо или малко да те накарат да се замислиш за глупостите, които изписа ?

Какво като слушаме новини на турски ? Погледни картата по география и виж държавата на запад от Черно море, на изток от Сърбия и Македония, на север от Гърция и на юг от Румъния. Мисля, че пише България, а не Турция ;) Защо трябваше по българска НАЦИОНАЛНА телевизия да слушаме турски ? Ако толкова искат да има новини на турски да си пуснат кабелна или да се иска турски телевизионен канал. Как пък не чух новини на английски , немски, френски, испански и прочее по БНТ ? Чужденците също искат да знаят какво става нали така ? ;) колкото и да са малко, то и турците не са кой знае колко много ;)

И ще те питам като си много компетентен по българска история. Затова ли честваш 2 юни, ти въобще спря ли се за 1 минута да почетеш паметта на загиналите борци за свобода ? Но по-важно -> Затова ли са загинали, за да може век и кусур след това да ни управляват пак същите срещу които са се борили ?

"По време на турското "робство" българските квартали са били в пъти по-богати от турските! Живеели сме си добре и Турция ни е управлявала! " - Абе сине, това че си чел в учебниците, че богатите българи, чорбаджии, които са се подмазвали на турците само и само, за да не ги покоси ножа са живеели добре, не значи че останалите милиони българи не са се мъчили и не са жадували за свободата на родината. Колко деца са им отнемани, колко пъти са им опожарявани домовете за неплатени данъци и проче. На това добре ли му викаш ?

Разходжал ли си се в град Кърджали да видиш за какво иде реч? Български град, но и помен от родния език няма.Или добре то да има , ама е в толкова малки количества, че чак е незабележимо. Един познат , отиде до там за няколко дни и то точно тогава когато ставаха размириците в Косово. Е на турците там са им светнали очичките при мисълта , че могат да посикат автономия на тая област само защото са я окупирали. Тази на пръв поглед наивна, но теротична възможност малко не буди ли в теб страх ? Смут ? Или то си е нормално , то турците ще ни управляват добре ще ни е ... Поне малко от уважение си мери приказките. Хора са загинали , за да може 131 години след това да се разхождаш по улиците СВОБОДЕН без да се кланяш никому, и да разправяш, че когато сме били под сянката на ятагана било хубаво :x
И в този момент ми изникват думите на Христо Ботев , които със сълзи на очи изрекъл -> "И аз съм тръгнал народ да освобождавам" ...

П.П.П а сега какъв хранеж по мой адрес ще падне :lol:

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 07 Юни 2009 12:31

Baronio написа:

Човек,за кво ядеш? За да живееш нали? Мисли преди да пишеш!
И не мога да разбера какво толкова имате против срещу Турция? Какво като слушаме новини на турски? Те не слушат ли на български? И ако слуайно вземат да ни управляват турци,кой знае? Може и към по-добро да тръгне?! По време на турското "робство" българските квартали са били в пъти по-богати от турските! Живеели сме си добре и Турция ни е управлявала! Нима тогава сме тънали в лайната?
И какво по дяволите означава "Бог да е на помощ на България"?

Ако искате опровергайте ме,но така и не мога да проумея какво толкова са ви направили турците,че да изпитвате такава омраза?!
:shock: :shock: :shock:

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Публикувано на: 07 Юни 2009 12:40

Omega-x написа:
Всички са от ДС!

Тефтерчето на Дядото от Бузлуджанския конгрес – 25,2;

Генералски мундир на полицейски началник – 24,6;

Наргиле и ибрик на каймакамина на Диар бекир – 11,2;

Каска от Вермахта – 8,0;

Царски медал за 800 дни на отечествени заслуги – 6,7;

Синьо мънисто на стар магьосник от Драгалевци – 6,6;

Миньорска лампа от рудник Бобов дол от началото на века – 5,6;

Бръснача на Яне Сандански – 5,2;

Капа на македонски комита – 1,7;

Тоест, БСП води? О.о

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!

Профил

Публикувано на: 07 Юни 2009 13:16

Бах тая Атака! :shock:

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Юни 2009 14:52

Baronio
От началото на поста ти още си личи, че или си както каза някой на 15-16г с мозък на 5 годишно дете, или самия ти не четеш преди да напишеш нещо...
Макар и да се усмихнах леко на твоето неразбиране относно "яденето", останах потресен от твърденията ти за Турция и турско правителство в България...

Момче, ТИ добре ли си с главата?
То бива глупости в нета, ама ...
Новини на български в Турция няма --- няма и да има... Новини на турски в България не трябва да има (говорим за националните телевизии тук)...

"По време на турското "робство" българските квартали са били в пъти по-богати от турските! Живеели сме си добре и Турция ни е управлявала! Нима тогава сме тънали в лайната?"

Точно сме тънали в лайната!
Нима отвличане на първороден син не е "тъпчене в лайна", нима черквите ни издигащи се едва на половин метър от земята не е "тъпчене в лайна"...
Не не --- тъпчене(тънене) в лайна е меко казано, завоалирано...

ай стига толкова, че се ядосах да еа...

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Юни 2009 18:05

Според мен той имаше впредвид,че ако сега бяхме част от Турция можеше и да сме по-добре,но преди,когато е имало робство-категорично не!А великите сили - най-големите курви (Англия,Франция,Германия),те никога неса падали под робство и точна затова са си останали велики сили и досега,защото една новородена държава,като България е нямала шанс да се пребори с установеното статукво и са ни разрязали,иначе доста голямата държава на 100 парчета,същото е и с арабските страни след като са се освободили от турски робство,но вместо една държава,както са планирали са ги разпарчетосали.

Профил

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 07 Юни 2009 19:11

Пффф...не съм имал предвид цялото робство-пропуснах да го подчертая,все тая!
Единствено Прогата разбра какво искам да кажа!
А всички вие,които скочихте срещу мен се правите на големите родинозащитници!
Спрях се на 2-ри! Да,наистина!
Но турците,според мен,в началото са ни усмирявали с тия престъпления,които са вършели,сиреч...да ни е ясно с кого си имаме работа!
Тва за турското правителство...това дори не си спомням,че съм го написал,явно моментна хрумка...
Както и да е! Не разбирам какво са ви виновни турците,които живеят в МОМЕНТА в България-да не би те да са отвличали синовете на предците ни?!?!
Сега вероятно ще ме напсувате или ще си измислите нещо от гъза въобразявайки си че ще ме затапите,ама не ми дреме!

За мен циганите са 300 пъти по-голяма напаст в момента! Нима турците си живеят безплатно? Циганите все се измъкват по "тъча" и все те са "жертвите". Нямам предвид всички цигани,но специално някои са много нагли...

Може и да пиша глупости,но това са глупости измислени от моята главица!
А не прочетени в нета!

И последно-онова за кварталите го прочетох в една книга писана от руски полковник-градовете,които визирах са Казанлък и Стара Загора примерно! Не съм си ги насосал аз!

Абе с една дума-майната ви на всички,няма какво да се занимавам с вас! :banli:

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Юни 2009 19:29

Трябва да се гласува, за по-малкото зло, то така или иначе всичките са маскари.

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Юни 2009 23:29

Честно казано съм разочарован, смешните 37,незнам-си-колко%. Навежда ме на мисълта, че българинът заслужава пародията на демокрация, която има.

По повод въпроса защо всичките толкова псуваме турците... Ами когато един депутат, представител на народа, начело на водеща политическа партия има следните характеристики:
Най-много закъснения от пленуми(3 присъствия на пленуми за 2007/2008), от което заплатата му е мнооого стабилно орязана и на въпрос на журналисти - как така аджеба живее в такива палати, той отговаря, че е абсолютно нормално да има обръчи от фирми около него и че човек, който толко дълго време е бил в политиката е абсолютно нормално да може да си позволи такъв начин на живот.
Човек, за когото никога няма да се разбере с кого е бил обвързан/е обвързан - Анкара/ДС.
Насажда у малцинаствата представа за нетърпимост към тях.
Кърджали и други. (Въпреки че само това трябва да е ясно, все пак ако на някого му е любопитно за по-конкретни факти вижте в http://www.dnevnik.bg имаше статия за кой какво управлява там и как всичко се оказва в ръцете на ДПС въпреки закона за конфликт на интереси).

Хората, които не гласуват ми падат в очите. Безмислено е да обяснявам защо и колко неприятно ми е подигравката и аморалното поведение на българските политици, което граничи с безумие.

Профил ICQ Skype

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 08 Юни 2009 09:02

Gore Baby Gore написа:
progata написа:
защото една новородена държава,като България е нямала шанс да се пребори с установеното статукво uote]

Ние сме една от най-старите държави в Европа.

Според мен имаше предвид годините непосредствено след робството!
Брейн-напълно е възможно да наръся сума глупости,но недей ме предизвиква!

По темата-да се замислим-имаме ли 100% сигурност,че българите са били мирно население? В смисъл,че не са се противопоставяли веднага след поробването ни от турците? Е и по тази логика нямаме 100% сигурност,че турците са ни "усмирявали"!
Кой знае истината всъщност? И все пак ми се струва по-вероятно османците да си "внушавали" респект!

Относно размислите ти за турците в България-продължавам да твърдя,че циганите са по-голямата напаст! Аз в "турски" град не съм бил,така че няма да взимам отношение относно какви права и привилегии им се дават!

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Юни 2009 09:07

Човече 37 процента за Евродепутати е сиг 1 от най високите проценти в цяла Европа.
Gore Baby Gore ти си доста тъп братле,нe пиши в някви по-сериозни теми.

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 08 Юни 2009 10:10

ЦИКЕП публикува резултати за изборите за Европарламент, които са на база 100 процента обработени секционни протокола.

Партия ГЕРБ получава 24,48 на сто от гласовете, Коалиция за България - 18,59 на сто, ДПС - 14, 21 на сто, партия "Атака" - 12,01 на сто, НДСВ - 8 на сто, Синята коалиция - 7,99 на сто, Партия " Лидер" - 5,73 на сто и "Ред, законност и справедливост" - 4,69 на сто от гласовете.

"Напред - ВМРО" получава - 2,26 на сто, Българска социалдемокрация" - 0,55 на сто; Българска Нова демокрация - 0,46 на сто, партия "Зелените" - 0,72 на сто и независимият кандидат Чавдар Николов - 0,33 на сто.

Личното ми недоумение е как може НДСВ да надмине Синята Коалиция. Явно народа е мнооого заблуден. Все пак до парламентарните избори има още малко време.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 08 Юни 2009 10:12

абе ок ок ок

тва ясно
ГЕРБ, после Коалицията, после турците, после АТАКА . . .
тва в мандати как ще изразява?
щото турците пак мн народ бе

Профил

Аватар
В момента играе: The Second Encounter HD....
Публикувано на: 08 Юни 2009 10:25

KAK ДПС ША СА НА ТРЕТО МЯСТО ВЕ????ДЕЙБА РЯЗАНИТЕ НЕЩАСТНИЦИ!!!СМЪРТ ЗА ДОГАН,СМЪРТ ЗА ДПС!!УМРЕТЕ ВЕ,УМРЕТЕ СИЧКИ ТУРЦИ!!!
УМРЕТЕ

Профил

Публикувано на: 08 Юни 2009 11:06

NecronMan написа:
KAK ДПС ША СА НА ТРЕТО МЯСТО ВЕ????ДЕЙБА РЯЗАНИТЕ НЕЩАСТНИЦИ!!!СМЪРТ ЗА ДОГАН,СМЪРТ ЗА ДПС!!УМРЕТЕ ВЕ,УМРЕТЕ СИЧКИ ТУРЦИ!!!
УМРЕТЕ

http://vbox7.com/play:bb15665b

/discuss

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 08 Юни 2009 11:50

Цитат:

В страни от ксенофобските изказвания, смятам че закона трябва да се спазва. Добре е че приеха този закон за жителството, но се надявам следващото правителство да успее да разработи механизми, така че да бъде приложен на практика.

Профил ICQ

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 08 Юни 2009 11:53

Все още очакваме окончателните резултати, много ми е интересно Лидер дали ще минат бариерата - става дума за няколко стотин гласа...

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Юни 2009 11:55

Това че са рязани не променя нищо, но това са българи сменили вярата си през турското робство , а днес наричат себеси турци. Щом са турци и живеят в Турция , какво ги засягат нашите избори!? :x

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 08 Юни 2009 12:06

Ahriman написа:

.......... няма такава наглост, ей. КАК се допуска това, не разбирам, КАК и ОТ КОГО??? :x :x :x

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com