Въпрос относно мача България-Ирландия

Нещата от живота
l23t

Въпрос относно мача България-Ирландия

Мнение от l23t »

Здравейте!
Както вероятно знаете утре е решаващия за България мач срещу Ирландия.Та решихме да се домъкнем от Кърджали в Големия град да видим на наживо как ще се представят нашите :) Всички сме на около 15-16 години.Въпроса ми е дали ще трябва да мъкнем и лични карти с нас?Дали ще ни пуснат без?Интересувам се не,защото самата карта е много тежка,а защото все още не съм си издал (отнема доста време).Благодаря предварително :)
Аватар
Squiggles
В момента играе: жмичка

Re: Въпрос относно мача България-Ирландия

Мнение от Squiggles »

по принцип не трябва да ви питат за карта...само за билети , но иначе на един фр му искаха...нещо като проверка... а иначе САМО НАЩЕ :bg: аз съм в Б сектор :)
pew pew pew
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Аз ще съм на първата маса вдясно - тази с многото бири :lol:
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
Lucio_Wagner
В момента играе: Heroes IV
Обратна връзка:

Мнение от Lucio_Wagner »

l23t написа:Здравейте!
Както вероятно знаете утре е решаващия за България мач срещу Ирландия.Та решихме да се домъкнем от Кърджали в Големия град да видим на наживо как ще се представят нашите :) Всички сме на около 15-16 години.Въпроса ми е дали ще трябва да мъкнем и лични карти с нас?Дали ще ни пуснат без?Интересувам се не,защото самата карта е много тежка,а защото все още не съм си издал (отнема доста време).Благодаря предварително :)
Със сигурност като ви видят колко сте големи ще ви искат, но това не е по-лошото:) По-лошото е, че ви искат придружител така, че си намерете някой да ви вкара!!!
Всичко в света е относително :)
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

абе, тъпо изказване

ако сте свине по 10 кг и два метра и небръснати, никой нищо няма да ви каже...

ама ако наистина си приличате на детска градина, вземайте дядовци с вас, иначе може да слушате мача от ареста
Публикувай отговор