Както вероятно знаете утре е решаващия за България мач срещу Ирландия.Та решихме да се домъкнем от Кърджали в Големия град да видим на наживо как ще се представят нашите
Въпрос относно мача България-Ирландия
Въпрос относно мача България-Ирландия
Здравейте!
Както вероятно знаете утре е решаващия за България мач срещу Ирландия.Та решихме да се домъкнем от Кърджали в Големия град да видим на наживо как ще се представят нашите
Всички сме на около 15-16 години.Въпроса ми е дали ще трябва да мъкнем и лични карти с нас?Дали ще ни пуснат без?Интересувам се не,защото самата карта е много тежка,а защото все още не съм си издал (отнема доста време).Благодаря предварително 
Re: Въпрос относно мача България-Ирландия
по принцип не трябва да ви питат за карта...само за билети , но иначе на един фр му искаха...нещо като проверка... а иначе САМО НАЩЕ
аз съм в Б сектор 
pew pew pew
Аз ще съм на първата маса вдясно - тази с многото бири 
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- Lucio_Wagner
- В момента играе: Heroes IV
- Обратна връзка:
Със сигурност като ви видят колко сте големи ще ви искат, но това не е по-лошото:) По-лошото е, че ви искат придружител така, че си намерете някой да ви вкара!!!l23t написа:Здравейте!
Както вероятно знаете утре е решаващия за България мач срещу Ирландия.Та решихме да се домъкнем от Кърджали в Големия град да видим на наживо как ще се представят нашитеВсички сме на около 15-16 години.Въпроса ми е дали ще трябва да мъкнем и лични карти с нас?Дали ще ни пуснат без?Интересувам се не,защото самата карта е много тежка,а защото все още не съм си издал (отнема доста време).Благодаря предварително
Всичко в света е относително 
- Till.Lindemann
абе, тъпо изказване
ако сте свине по 10 кг и два метра и небръснати, никой нищо няма да ви каже...
ама ако наистина си приличате на детска градина, вземайте дядовци с вас, иначе може да слушате мача от ареста
ако сте свине по 10 кг и два метра и небръснати, никой нищо няма да ви каже...
ама ако наистина си приличате на детска градина, вземайте дядовци с вас, иначе може да слушате мача от ареста