Код за потвърждение: Избери целия код
Години: 22
Професия: Оператор на ПС-щайга
Интереси: Безинтересен съмКод за потвърждение: Избери целия код
Години: 22
Професия: Оператор на ПС-щайга
Интереси: Безинтересен съмДобре бе, толкова ли не разбираш, че се прави и троли?Nocturno написа:мноо си тъп, галош скъсан
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Sturm написа: къв ханс бе...
ГЕРБ ще спечелят евроизборите, а и другите - за парламентNhazUl написа:Синята коалиция (дано поне се преодолее пискането на Пламен Юруков).
П.П. Кефи ме,. че тук Бойко не е получил глас... тук, подчертавам.
Бла Бла Бла!
В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат![]()
Sturm написа: къв ханс бе...
Защо? Въпросът е сериозен и отправен към всички, впрочем. Какъв е смисълът да се пише: "за тея, за онея", след като никой не дава доводи?The Regulator написа:Иначе - и аз за сините, най-вероятно..
Няколко неща се случват,когато някой реши така.Impery написа:Аз пък няма да гласувам
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
То други има ли?Nocturno написа:само най-големите калъфи са в анкетата ти
правилно, недейте да гласувате повече и после седете и се оплаквайте по форумите колко зле била държавата.Gore Baby Gore написа:Защо гласувате? Има ли смисъл? Всички са едни и същи лайна. Никога няма съществени промени. Никоя партия нищо няма да промени! Само вие можете да промените нещата, като накарате политиците да се страхуват от вас
Как? Като ги издебнем зад някой ъгъл и ги смажем от бой ли?Само вие можете да промените нещата, като накарате политиците да се страхуват от вас