Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Отвеждат дете против волята му.
Публикувано на: 29 Май 2009 22:40

Ужас! Това не е държава. Направо няма какво да кажа. Детето пищи за помощ , а соцялната работничка го блъска в колата! Закрила на детето , ДА-БЕ-ДА! :x

Профил

Публикувано на: 29 Май 2009 23:05

Съмнявам се, че момичето и майката ще се погаждат в Полша. Дано се направи нещо и да го върнат на родителя, с когото е отрасло.

Иначе много бой отнесе тази жена.

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Публикувано на: 29 Май 2009 23:28

Долни хора ей, лоши сме и това е ...

Профил WWW

Публикувано на: 29 Май 2009 23:36

Мастия долна! Само да не са с баща си, затова ли го прави?! Не е ли редно да се върнат на законния им родител тогава?! Все пак щом майката е неспособна да отглежда децата си, те трябва да се дадат на този, който е такъв. Безумие е просто най-меката дума, която ми идва наум. Ако България беше държава на място, дори и в разрез на законодателството ще се намери начин да се намери безболезнен изход от тази ситуация.

Профил

Публикувано на: 30 Май 2009 00:14

"Отведоха едното дете, а другото успя да избяга."

...

:|

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
В момента играе: RL - worst game ever.
Публикувано на: 30 Май 2009 00:20

Хм, чета, че е имало и психолок в "отбора", който се е явил пред вратата на слополучния човечец... дали леко не е объркал работата, щом се стигна до такова опълчение... наистина можеше малко успокояване, някакво предизвестие, да дойдат 2 социални работници и ченге, вместо цяла армия...

Не е хубаво да говорим предварително, може би бащата не е бил в състояние да отглежда 2 деца... ще почакаме, след като медиите се включиха определено ще се разбират още и още неща около случая. Но! определено това беше доста варварски акт и едва ли някой го е гледал без да се ядоса / отчая. Кофти работа, много лошо...

Профил

Публикувано на: 30 Май 2009 08:29

Аз кат малък кат ми биеха инжекции повече врещях, ама не е имало кой да ме снима, та да стане скандал. :P

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 30 Май 2009 08:42

Проблема е в Полския съд. Според мен бащата трябва да си потърси правата в Хага.

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 30 Май 2009 09:10

Понякога, някъде, някои хора, в изкючителни ситуации... заслужават само едно нещо...

СМЪРТ

П.П.

Много неща съм виждал в тоя проклет интернет. Страшно много гадории, но това май е най-отвратителното нещо от всички.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Май 2009 09:38

Аз едно нещо не разбрах само

Тва момичето което го вкараха в колата ли е отвлеченото или?
И тая жена с грозната рокля(оная дето отведе момичето)тя ли е виновна
Щото гледах там некви с араби с костюми и мислех че са депутати :lol:

И в двата случая видя ли нещо подобно ще млатя този който го е направил.До СМЪРТ

leaving me to pull the strings

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Май 2009 09:55

Нещо подобно се случи с дъщерята на братовчедка ми.
Братовчедка ми почина от състояние предизвикано вероятно от тормоза, на който я подлагаше мъжа и. Между другото в момента на смъртта съпругът и беше в следствения арест заради някаква негова глупост (взети пари на заем, невърнати и пр.). От този момент нататък леля ми се грижеше за травмираното хлапенце. Пича излезе след седмица и почна да си иска дъщерята, щото си била негова. Леля ми се опита да му намекне, че както е безработен в момента едва ли ще се грижи добре за 5 годишно дете...Не, той щял да си ходи в Русия (той е полувин руснак и майка му е рускиня), където никога не е живял и щял да си вземе дъщерята с него. Нашето подозрение беше, че както го е закъсал за пари, просто иска да я продаде зад граница (понеже е безчувствен кретен, който мисли само за себе си). Заради това леля ми отказа да му я "даде". Само отвреме на време излизаха заедно на сладкарница - леля ми, моят лелин, кретена, настоящата му любовница (с която както излезе той от край време е изневерявал на братвчедка ми) и хлапенцето. След едно посещение до "Патиланци" неочаквано се появява с кола братът на кретена и неговото гадже, а самият кретен вади газов пистолет :shock: (какво ли си е мислел, чда прави с него? да плаши кокошките?). Следва сцена подобна на кадрите от видеото дадено по-горе, само че без полиция. Леля ми пуска ръчичката на хлапето, само защото онези дърпат толкова силно, че ще и я изтръгнат...
Останалото е стандартно - жалби, съдилища...кретена все пак не заминава за Русия (кой ще го чака там? какви си ги е въобразявал?). Нещата не излизат толкова черни - поради липса на пари, изгонен от майка си, той отсяда за дълго при българската си баба, намира си работа, жени се и си прави ново дете (тормозът и експлоатацията над новата му съпруга вървят по отъпкания от братовчедка ми път), а когато дъщерята от първия му брак се разболее или му досади, я оставя при леля ми за няколко дни. Пасивът естествено е психическата травма за хлапето, първите пъти когато го видяхме след "отвличането" направо не приличаше на себе си и заекваше. Чак година след "отвличането", след относително чести посещения при баба си (т.е. леля ми), то почна да се държи нормално, да не нервничи и да не заеква. Сега завършва първи клас и май вече води живот на нормално дете, но не и благодарение на онзи изрод - вдовецът на братовчедка ми.
Трябва ли да споменавам, за постоянното му мрънкане за заеми, разходи "причинени" от хлапето и заплахи които са на полувин крачка от понятието шантаж ("Ама то детето почти няма дрехи за зимата...а стаята му не се отоплява...ако вземе да хване пневмония..." и то при положение, че леля ми се е погрижила да му осигури доста дрехи)?

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Май 2009 11:13

Страшно е. Когато прочтох поста на AlShu ми стана много гадно. Как може да има такива изроди?! Но и в Полша , и в България (и на всякаде ) е шибана пед*****ия. Да вземеш дете , за да направиш "мръсно" на някого е най-долното нещо.
Как ми се иска бащата на момиченцето да й беше разбил главата на тая :x

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 30 Май 2009 11:26

Получих душевен оргазъм като й наби тупаницата, с която й отвя очилата и й разкървави носа.

Думи нямам що за долен биологичен вид сме.

Чак не ми се коментира...

Профил ICQ

Публикувано на: 30 Май 2009 11:31

Леле.... те го набутват детето в колата, а то пищи за помощ... просто... баси майката не знам какво да кажа...

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 30 Май 2009 11:40

Все едно гледам случка от "Дервишово Семе".Взимат детето и се отнасят с него като с някакво безчувствено и малоумно животно :X .Пък и тия полицаи ... хубаво изпълняват си заповедите , ама толкова ли нямат съвест тия ? Незнам , незнам ....

Профил

Аватар
В момента играе: The Second Encounter HD....
Публикувано на: 30 Май 2009 12:49

е тва ма издразни МНОГО...само смърт нема да стигне
трябва да ги изнасилят ,след тва да ги накарат даси издат червата.и най
и накрая да ги изгорят докато са живи

Профил

Публикувано на: 30 Май 2009 13:18

Ужас. Тая майка при положение, че си дърпа и тегли децата, дали някой още мисли, че може да се грижи за тях? И естествено законите на Полша трябва да бъдат ретроградни.

Другото не ми се коментира.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Май 2009 13:35

помогнете да си оправим шибаната държавица

като избягаме от нея

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Май 2009 13:49

Да избягаш помага само на теб самия. Ако всички млади и способни хора напуснат , България ще стане много по-зле.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Май 2009 13:54

куките самио за това стават. Аз кука несъм видял нещо хубаво да прави или ще зима подкуп или ще издевателстват над хората

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com