Отвеждат дете против волята му.
Re: Отвеждат дете против волята му.
Ужас! Това не е държава. Направо няма какво да кажа. Детето пищи за помощ , а соцялната работничка го блъска в колата! Закрила на детето , ДА-БЕ-ДА! 
Съмнявам се, че момичето и майката ще се погаждат в Полша. Дано се направи нещо и да го върнат на родителя, с когото е отрасло.
Иначе много бой отнесе тази жена.
Иначе много бой отнесе тази жена.
-
Nocturne
- Curse of the Sands
- Обратна връзка:
Долни хора ей, лоши сме и това е ...
Мастия долна! Само да не са с баща си, затова ли го прави?! Не е ли редно да се върнат на законния им родител тогава?! Все пак щом майката е неспособна да отглежда децата си, те трябва да се дадат на този, който е такъв. Безумие е просто най-меката дума, която ми идва наум. Ако България беше държава на място, дори и в разрез на законодателството ще се намери начин да се намери безболезнен изход от тази ситуация.
-
Steel
- Обратна връзка:
"Отведоха едното дете, а другото успя да избяга."
...

...
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Хм, чета, че е имало и психолок в "отбора", който се е явил пред вратата на слополучния човечец... дали леко не е объркал работата, щом се стигна до такова опълчение... наистина можеше малко успокояване, някакво предизвестие, да дойдат 2 социални работници и ченге, вместо цяла армия...
Не е хубаво да говорим предварително, може би бащата не е бил в състояние да отглежда 2 деца... ще почакаме, след като медиите се включиха определено ще се разбират още и още неща около случая. Но! определено това беше доста варварски акт и едва ли някой го е гледал без да се ядоса / отчая. Кофти работа, много лошо...
Не е хубаво да говорим предварително, може би бащата не е бил в състояние да отглежда 2 деца... ще почакаме, след като медиите се включиха определено ще се разбират още и още неща около случая. Но! определено това беше доста варварски акт и едва ли някой го е гледал без да се ядоса / отчая. Кофти работа, много лошо...
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
Аз кат малък кат ми биеха инжекции повече врещях, ама не е имало кой да ме снима, та да стане скандал. 
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Проблема е в Полския съд. Според мен бащата трябва да си потърси правата в Хага.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Понякога, някъде, някои хора, в изкючителни ситуации... заслужават само едно нещо...
СМЪРТ
П.П.
Много неща съм виждал в тоя проклет интернет. Страшно много гадории, но това май е най-отвратителното нещо от всички.
СМЪРТ
П.П.
Много неща съм виждал в тоя проклет интернет. Страшно много гадории, но това май е най-отвратителното нещо от всички.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Аз едно нещо не разбрах само
Тва момичето което го вкараха в колата ли е отвлеченото или?
И тая жена с грозната рокля(оная дето отведе момичето)тя ли е виновна
Щото гледах там некви с араби с костюми и мислех че са депутати
И в двата случая видя ли нещо подобно ще млатя този който го е направил.До СМЪРТ
Тва момичето което го вкараха в колата ли е отвлеченото или?
И тая жена с грозната рокля(оная дето отведе момичето)тя ли е виновна
Щото гледах там некви с араби с костюми и мислех че са депутати
И в двата случая видя ли нещо подобно ще млатя този който го е направил.До СМЪРТ
rome will burn when it's time has come
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
Нещо подобно се случи с дъщерята на братовчедка ми.
Братовчедка ми почина от състояние предизвикано вероятно от тормоза, на който я подлагаше мъжа и. Между другото в момента на смъртта съпругът и беше в следствения арест заради някаква негова глупост (взети пари на заем, невърнати и пр.). От този момент нататък леля ми се грижеше за травмираното хлапенце. Пича излезе след седмица и почна да си иска дъщерята, щото си била негова. Леля ми се опита да му намекне, че както е безработен в момента едва ли ще се грижи добре за 5 годишно дете...Не, той щял да си ходи в Русия (той е полувин руснак и майка му е рускиня), където никога не е живял и щял да си вземе дъщерята с него. Нашето подозрение беше, че както го е закъсал за пари, просто иска да я продаде зад граница (понеже е безчувствен кретен, който мисли само за себе си). Заради това леля ми отказа да му я "даде". Само отвреме на време излизаха заедно на сладкарница - леля ми, моят лелин, кретена, настоящата му любовница (с която както излезе той от край време е изневерявал на братвчедка ми) и хлапенцето. След едно посещение до "Патиланци" неочаквано се появява с кола братът на кретена и неговото гадже, а самият кретен вади газов пистолет
(какво ли си е мислел, чда прави с него? да плаши кокошките?). Следва сцена подобна на кадрите от видеото дадено по-горе, само че без полиция. Леля ми пуска ръчичката на хлапето, само защото онези дърпат толкова силно, че ще и я изтръгнат...
Останалото е стандартно - жалби, съдилища...кретена все пак не заминава за Русия (кой ще го чака там? какви си ги е въобразявал?). Нещата не излизат толкова черни - поради липса на пари, изгонен от майка си, той отсяда за дълго при българската си баба, намира си работа, жени се и си прави ново дете (тормозът и експлоатацията над новата му съпруга вървят по отъпкания от братовчедка ми път), а когато дъщерята от първия му брак се разболее или му досади, я оставя при леля ми за няколко дни. Пасивът естествено е психическата травма за хлапето, първите пъти когато го видяхме след "отвличането" направо не приличаше на себе си и заекваше. Чак година след "отвличането", след относително чести посещения при баба си (т.е. леля ми), то почна да се държи нормално, да не нервничи и да не заеква. Сега завършва първи клас и май вече води живот на нормално дете, но не и благодарение на онзи изрод - вдовецът на братовчедка ми.
Трябва ли да споменавам, за постоянното му мрънкане за заеми, разходи "причинени" от хлапето и заплахи които са на полувин крачка от понятието шантаж ("Ама то детето почти няма дрехи за зимата...а стаята му не се отоплява...ако вземе да хване пневмония..." и то при положение, че леля ми се е погрижила да му осигури доста дрехи)?
Братовчедка ми почина от състояние предизвикано вероятно от тормоза, на който я подлагаше мъжа и. Между другото в момента на смъртта съпругът и беше в следствения арест заради някаква негова глупост (взети пари на заем, невърнати и пр.). От този момент нататък леля ми се грижеше за травмираното хлапенце. Пича излезе след седмица и почна да си иска дъщерята, щото си била негова. Леля ми се опита да му намекне, че както е безработен в момента едва ли ще се грижи добре за 5 годишно дете...Не, той щял да си ходи в Русия (той е полувин руснак и майка му е рускиня), където никога не е живял и щял да си вземе дъщерята с него. Нашето подозрение беше, че както го е закъсал за пари, просто иска да я продаде зад граница (понеже е безчувствен кретен, който мисли само за себе си). Заради това леля ми отказа да му я "даде". Само отвреме на време излизаха заедно на сладкарница - леля ми, моят лелин, кретена, настоящата му любовница (с която както излезе той от край време е изневерявал на братвчедка ми) и хлапенцето. След едно посещение до "Патиланци" неочаквано се появява с кола братът на кретена и неговото гадже, а самият кретен вади газов пистолет
Останалото е стандартно - жалби, съдилища...кретена все пак не заминава за Русия (кой ще го чака там? какви си ги е въобразявал?). Нещата не излизат толкова черни - поради липса на пари, изгонен от майка си, той отсяда за дълго при българската си баба, намира си работа, жени се и си прави ново дете (тормозът и експлоатацията над новата му съпруга вървят по отъпкания от братовчедка ми път), а когато дъщерята от първия му брак се разболее или му досади, я оставя при леля ми за няколко дни. Пасивът естествено е психическата травма за хлапето, първите пъти когато го видяхме след "отвличането" направо не приличаше на себе си и заекваше. Чак година след "отвличането", след относително чести посещения при баба си (т.е. леля ми), то почна да се държи нормално, да не нервничи и да не заеква. Сега завършва първи клас и май вече води живот на нормално дете, но не и благодарение на онзи изрод - вдовецът на братовчедка ми.
Трябва ли да споменавам, за постоянното му мрънкане за заеми, разходи "причинени" от хлапето и заплахи които са на полувин крачка от понятието шантаж ("Ама то детето почти няма дрехи за зимата...а стаята му не се отоплява...ако вземе да хване пневмония..." и то при положение, че леля ми се е погрижила да му осигури доста дрехи)?
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
is that Salvador Dalí is not crazy.
Страшно е. Когато прочтох поста на AlShu ми стана много гадно. Как може да има такива изроди?! Но и в Полша , и в България (и на всякаде ) е шибана пед*****ия. Да вземеш дете , за да направиш "мръсно" на някого е най-долното нещо.
Как ми се иска бащата на момиченцето да й беше разбил главата на тая
Как ми се иска бащата на момиченцето да й беше разбил главата на тая
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Получих душевен оргазъм като й наби тупаницата, с която й отвя очилата и й разкървави носа.
Думи нямам що за долен биологичен вид сме.
Чак не ми се коментира...
Думи нямам що за долен биологичен вид сме.
Чак не ми се коментира...
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
Steel
- Обратна връзка:
Леле.... те го набутват детето в колата, а то пищи за помощ... просто... баси майката не знам какво да кажа...
Стилян.
- Nekron_895
Все едно гледам случка от "Дервишово Семе".Взимат детето и се отнасят с него като с някакво безчувствено и малоумно животно :X .Пък и тия полицаи ... хубаво изпълняват си заповедите , ама толкова ли нямат съвест тия ? Незнам , незнам ....
е тва ма издразни МНОГО...само смърт нема да стигне
трябва да ги изнасилят ,след тва да ги накарат даси издат червата.и най
и накрая да ги изгорят докато са живи
трябва да ги изнасилят ,след тва да ги накарат даси издат червата.и най
и накрая да ги изгорят докато са живи
I wanna be sedated.
Ужас. Тая майка при положение, че си дърпа и тегли децата, дали някой още мисли, че може да се грижи за тях? И естествено законите на Полша трябва да бъдат ретроградни.
Другото не ми се коментира.
Другото не ми се коментира.
- Till.Lindemann
помогнете да си оправим шибаната държавица
като избягаме от нея
като избягаме от нея
Да избягаш помага само на теб самия. Ако всички млади и способни хора напуснат , България ще стане много по-зле.
куките самио за това стават. Аз кука несъм видял нещо хубаво да прави или ще зима подкуп или ще издевателстват над хората
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.