Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие: 16 души загинаха при катастрофа с автобус край Ямбол
Публикувано на: 28 Май 2009 14:17

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=360414

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Заглавие: Re: 16 души загинаха при катастрофа с автобус край Ямбол
Публикувано на: 28 Май 2009 14:33

Бог да ги прости. Поредната нелепа трагедия :idea:

Профил

Аватар
В момента играе: Heroes IV-WoW (Winds of War)
Публикувано на: 28 Май 2009 14:44

Да за пореден път ужасна трагедия... :shock: ами как се стигна до трагедията ? Автобусът е Чавдар на повече от 20 години и най-вероятно става дума за техническа неизправност естествено... сега съм сигурен че ще стане както с БДЖ след като 2 влака изгоряха и чак тогава се сетиха че трябва да изтеглят старите електрички, които са на повече от 30 години... жалко.

Профил Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 28 Май 2009 14:45

Автобусът е на 30+ години, проблема е бил, че спирачките са отказали, до колкото разбрах.

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 28 Май 2009 20:37

Не ми е ясно до кога ще наблюдаваме такива безобразия като организация и като безнаказаност. Шофьора на автобуса - пенсионер, автобуса няма да коментирам , че е стар и че няма място той въобще по пътищата. Никой няма да поеме отговорност и всичко ще отшуми както всяко нещо в тази държава. Но болката и страданието , което всеки един от роднините на загиналите изпитва това няма да отшуми дорде са живи. Техническата проверка направена в Елхово ... що за простотия, те са се видяли здрависали са е едва ли не и се е стигнало до извода "автобуса е в изправност, нищо че е от времето на пра-баба ми"
Пътищата са в безобразно състояние, всякаква липса на завишен контрол и пропусквателност в местноста, фирмата транспортираща хората използваща ковчег на 30 години (Чавдар) и назначаваща пенсионер за шофьор 10 000 лева обезщетение дават на загиналите на роднините. А за тези, които са с множество травми и опасност за живота ??? Тях кучета ги яли .... Болно ми е и ми се ще някога тая простотия наречена БЪЛГАРИЯ УПРАВЛЯВАНА от ТАПАЦИ да изчезне от лицето на Земята.
Лека им пръст на загиналите и моите съболезнования за роднините им :(

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 28 Май 2009 20:42

Просто е нелепо! :x
Лека им пръст. :(

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Май 2009 21:10

Серем па и на вашите съболезнования бе всезнайковци ... Такива неща се случват навсякъде. На един приятел спирачките на колата му потънаха, като беше минал прегледа миналата седмица. Лошо стечение на обстоятелствата е че се е случило точно там и е трябвало 16 души отишли да се веселят да си отидат завинаги, но затова не е виновен никой освен съдбата. Такива неща стават навсякъде по света и се наричат с доста правилната дума "инциденти". Едно разследване ще установи дали наистина в Елхово са си свършили работата и тогава ще можем да изказваме коментари, но дотогава ...

мога само да ви псувам, смешници. Проблемът на България не е само в политиците, той е и в неадекватното гражданско общество което за всяка неволя обвинява държавата, но после гласува за който има повече билборди и реклами по телевизията и винаги казва "да и еба майката на държавата", вместо да търси реални решения на проблемите си.

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Май 2009 21:15

Напълно съм съгласен със Слим, бях тръгнал да пиша подобни неща, но реших, че няма смисъл.

П.П. И щом искате ''тая простотия България да се махне от лицето на Земята'', тогава какво ревете като измират хора, нали това е пътя ... ???

Профил Skype WWW

Публикувано на: 28 Май 2009 21:22

slim_k написа:
Серем па и на вашите съболезнования бе всезнайковци ... Такива неща се случват навсякъде. На един приятел спирачките на колата му потънаха, като беше минал прегледа миналата седмица. Лошо стечение на обстоятелствата е че се е случило точно там и е трябвало 16 души отишли да се веселят да си отидат завинаги, но затова не е виновен никой освен съдбата. Такива неща стават навсякъде по света и се наричат с доста правилната дума "инциденти". Едно разследване ще установи дали наистина в Елхово са си свършили работата и тогава ще можем да изказваме коментари, но дотогава ...

мога само да ви псувам, смешници. Проблемът на България не е само в политиците, той е и в неадекватното гражданско общество което за всяка неволя обвинява държавата, но после гласува за който има повече билборди и реклами по телевизията и винаги казва "да и еба майката на държавата", вместо да търси реални решения на проблемите си.

Виж сега, аз не съм бил там и не мога да кажа кой крив, кой прав. Както знаеш медиите имат склонността да раздуват нещата и да се гаврят с паметта на хората, за да угодят на политическите интереси на еди-коя-си-партия. Но не това не пречи да изкажем едно "Бог да ги прости", нали? Все пак е супер ебано да умреш по такъв начин - да те помете автобус, докато отиваш на разходка, не мислиш ли? А кой е виновен - ще се изясни в последствие и най-жалкото в случая е, че никой в тая шибана държава няма да поеме отговорност и няма да има наказани, защото ще се плати на определени хора да си замълчат, 100 % съм сигурен. Не е виновна държавата за това, но съм съвсем сигурен, че няма да се направи нищо по въпроса...

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Май 2009 21:57

Kindzadza написа:

Виж сега, аз не съм бил там и не мога да кажа кой крив, кой прав. Както знаеш медиите имат склонността да раздуват нещата и да се гаврят с паметта на хората, за да угодят на политическите интереси на еди-коя-си-партия. Но не това не пречи да изкажем едно "Бог да ги прости", нали? Все пак е супер ебано да умреш по такъв начин - да те помете автобус, докато отиваш на разходка, не мислиш ли? А кой е виновен - ще се изясни в последствие и най-жалкото в случая е, че никой в тая шибана държава няма да поеме отговорност и няма да има наказани, защото ще се плати на определени хора да си замълчат, 100 % съм сигурен. Не е виновна държавата за това, но съм съвсем сигурен, че няма да се направи нищо по въпроса...

Бе бате, виж че пак псуваш и говориш глупости ? Аре изкажи си експертното мнение кой според теб е виновен и защо мислиш че не може и няма да бъде наказан ? Айде моля те произнеси се ... Ебати па умните сте. Я си представи следната ситуация - спирачките са проверени (което между другото дечковци, е едно от малкото неща които на преглед задължително се гледа), и просто отказват по някакво лошо стечение на обстоятелствата (появил се след прегледа дефект, някакво износване пак след прегледа) точно сега отказват - какво да направи ебаната държава ? Точно нищо няма кво да направи, само още 5 дрисльовци като вас тука и безброй таксиджии ще се намерят на приказка и нищо повече ...

Ако е било шофьорска грешка - мислиш ли че няма да бъде осъден 62 годишен старец, който е убил 16 души ? Цитирай ми случай от такъв мащаб, в който няма присъда и последици, дори в България.

Не казвам че държавата не е виновна. Разбира се, може да са направили грешка при прегледа, трябва да има гранична възраст на автопарка на частните фирми (което никъде го няма ама аре), може даже това да е план на анти-българското ционистко движение "Кил Аспарух", ама МОЖЕ, нищо от тези неща не се е изяснило, нищо още не се знае с подробности, а вие бързате да пишете колко виновна е пак държавата и как на никой от политиците не му пука ... Още малко утре Първанов да си подаде оставката заради това. Баси смешниците.

Профил

Публикувано на: 28 Май 2009 22:11

slim_k написа:
Kindzadza написа:

Бе бате, виж че пак псуваш и говориш глупости ? Аре изкажи си експертното мнение кой според теб е виновен и защо мислиш че не може и няма да бъде наказан ? Айде моля те произнеси се ... Ебати па умните сте. Я си представи следната ситуация - спирачките са проверени (което между другото дечковци, е едно от малкото неща които на преглед задължително се гледа), и просто отказват по някакво лошо стечение на обстоятелствата (появил се след прегледа дефект, някакво износване пак след прегледа) точно сега отказват - какво да направи ебаната държава ? Точно нищо няма кво да направи, само още 5 дрисльовци като вас тука и безброй таксиджии ще се намерят на приказка и нищо повече ...

Ако е било шофьорска грешка - мислиш ли че няма да бъде осъден 62 годишен старец, който е убил 16 души ? Цитирай ми случай от такъв мащаб, в който няма присъда и последици, дори в България.

Не казвам че държавата не е виновна. Разбира се, може да са направили грешка при прегледа, трябва да има гранична възраст на автопарка на частните фирми (което никъде го няма ама аре), може даже това да е план на анти-българското ционистко движение "Кил Аспарух", ама МОЖЕ, нищо от тези неща не се е изяснило, нищо още не се знае с подробности, а вие бързате да пишете колко виновна е пак държавата и как на никой от политиците не му пука ... Още малко утре Първанов да си подаде оставката заради това. Баси смешниците.

Ти май въобще не ми прочете докрая поста? Успокой се малко, казах, че не знам дали е виновна държавата за това, инциденти са ставали, стават и ще стават, много ясно, божа работа, никой не е застрахован от тях. Казах и че не съм бил там, не мога да ти кажа какво е станало, има си хора за тая работа, експертизи и т.н. Само казвам, че пак ще се намери някой, който ще си пише активи от тая трагедия, както винаги става в нашата мила родина и за точно за това ме е яд. Преди да вземеш да псуваш на килограм да беше прочел внимателно какво съм написал.

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Май 2009 23:00

Да, извинявай, малко съм се поизнервил. Действително не съм ти прочел поста докрая, макар че смислово няма значение.

Относно медии те и техните "активи" - ще се търсят сензации свързани с това кой е виновен и ще се говорят глупости на гърба на загиналите хора, докато има глупаци които да се интересуват от сензации и глупости ? А ти гледа ли последния сезон на Вип Брадър ?

Профил

Публикувано на: 29 Май 2009 00:10

slim_k написа:
Да, извинявай, малко съм се поизнервил. Действително не съм ти прочел поста докрая, макар че смислово няма значение.

Относно медии те и техните "активи" - ще се търсят сензации свързани с това кой е виновен и ще се говорят глупости на гърба на загиналите хора, докато има глупаци които да се интересуват от сензации и глупости ? А ти гледа ли последния сезон на Вип Брадър ?

Не съм го гледал, да ти кажа честно, едно че наскоро си взехме телевизор в квартирата, друго че ми се гади от "риалитита" вече. Същата схема - бой, скандали, селяндурщина и "родни звезди", само че под друга шапка. Пределно ми е ясно къде отиват парите от SMS-чета.

Профил

Публикувано на: 29 Май 2009 00:10

slim_k написа:

Не съм го гледал, да ти кажа честно, едно че наскоро си взехме телевизор в квартирата, друго че ми се гади от "риалитита" вече. Същата схема - бой, скандали, селяндурщина и "родни звезди", само че под друга шапка. Пределно ми е ясно къде отиват парите от SMS-чета.

Профил

Аватар
В момента играе: Heroes IV-WoW (Winds of War)
Публикувано на: 29 Май 2009 06:50

slim_k написа:
... Такива неща стават навсякъде по света и се наричат с доста правилната дума "инциденти". ...

Такива неща стват навсякъде по света, но за държава като България с население ЕДВА 7-8 милиона, такива неща стават по-често отколкото трябва,не знам, и ако говорим за развитите държави такива неща не стават, поне не и с 30 и кусур годишен автобус "Чавдар", който е решил да мине по път, където влизането на превозни средства е било забранено. И да, все пак и в тези държави стават инциденти, но обикновено за тях има виновник и обикновено хората си вадят няк'ви изводи.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Minecraft, Mass Effect 2, Saints Row The Third
Публикувано на: 29 Май 2009 08:08

Това пак доказва,че моите съграждани са много зле!
Но, почивайте в мир!

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 29 Май 2009 09:47

Най ме дразни позицията на медиите в такива случеи,винаги търсят някого да разпънат,да набедят,веднага като пристигна шофиора на автобуса имаше "етого човека,който е виновен за 16те умрели и едиси колко ранени",аз си викам откаде пък тая пача знае,че точно той е виновен,при положение,че автобуса е бил без спирачки,човека освен някакво примиримо блъскане в някое дърво,кво друго да направи?

Профил

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Публикувано на: 29 Май 2009 10:07

Заради този инцидент ми беше отложен бала.Ден на траур беше.Че умрели 16 души - сякаш не умират всеки ден по толкова така или иначе...Просто съм бесен.Съжалявам горките хорица, които така нелепо са се разделили с живота си...Но медийната и правителствената позиция по въпроса и това, което се " прави " ме карат да побеснея и съм готов да мятам коктейли "молотов" по парламента...Някой навит?

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 30 Май 2009 06:22

За мен тази катастрофа не е трагедия. Случват се понякога такива инциденти.

...

За мен ето това е истинската трагедия http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2190131

Профил ICQ

Публикувано на: 30 Май 2009 11:16

Че се случват, случват се, но в нормални държави няма такава концентрация на държавен непукизъм, човешка немарливост и ужасна случайност. А колкото до линка, който си приложил - това правителство отдавна доказа, че е антибългарско. Това е просто поредната капка в морето на безсрамието и високомерието на едно безсилно да наложи законност управление. Въпросът е дали ще го изберем отново.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com