inFamous
Re: inFamous
Аве някои ште ми даде ли саита сас емулатора за PS3???
само да те светна че унреал 3 е графичен енджин който ползва физикс за физичен енджин, а хавок е физичен енджин които се изчислява от процесора а не от видеокартат, а графичнич енджин на гта 4 е реидж. Ти явно си некв дето много разбира от сичкоGTA не изпозва Unreal Engine 3, а Havok май
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
ахахахахахах ах хахахаха
pcultimate - Що за малоумник трябва да си, за да пуснеш анкета и да викаш по хората, които не са на твоето мнение
. Толкова си тъп, че ти прощаваме глупостта. 
pcultimate - Що за малоумник трябва да си, за да пуснеш анкета и да викаш по хората, които не са на твоето мнение
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Моя грешка за engine-а, и все пак не ми се вижда много оптимизиран.iddqd написа:само да те светна че унреал 3 е графичен енджин който ползва физикс за физичен енджин, а хавок е физичен енджин които се изчислява от процесора а не от видеокартат, а графичнич енджин на гта 4 е реидж. Ти явно си некв дето много разбира от сичкоGTA не изпозва Unreal Engine 3, а Havok май
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
ми направи ти по оптимизиран тогава
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Ако вие карахте само на конзоли воъбще нямаше да можем да дискутираме каквото и да е във форума
Ако искаш да можеш да си зпаисваш пиратски игри ти трябва и персонален компютър. Като цяло конзолата е като орязана версия на компютъра, ставаща само за игри. За това никой не спори.
За конзолите няма много RPG-та, никакви MMO-та, стратегиите са елементарни и орязани. Игрите са първосигнални и елементарни (има и изключения, разбира се).
GTA 4 на средни настройки изглежда като версията за xbox, така че викам да се поуспокоите малко
За конзолите няма много RPG-та, никакви MMO-та, стратегиите са елементарни и орязани. Игрите са първосигнални и елементарни (има и изключения, разбира се).
GTA 4 на средни настройки изглежда като версията за xbox, така че викам да се поуспокоите малко
- pcultimate
- В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Май верно ще е по-добре да млъкна и да се изказвам ,където съм по-подготвен.(не е сарказъм)
И сега за да покажа колко ми е акъла иддяд защо не си едит-ваш правописните грешки или не ти пука(не се заяждам).
Accept my sincere apologies for i have yet to learn the delicate manor of the oh so distinguished human behavior,whilst trapped in the so called "tech-box"
И сега за да покажа колко ми е акъла иддяд защо не си едит-ваш правописните грешки или не ти пука(не се заяждам).
Accept my sincere apologies for i have yet to learn the delicate manor of the oh so distinguished human behavior,whilst trapped in the so called "tech-box"
Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
- pcultimate
eto:https://www.ozone.bg/games/product/ps3/ ... _80_gb_ps3Leach написа:Аве някои ще ми даде ли саита сас емулатора за PS3???
А ти играл ли си я на конзоли,че да казваш как изглеждаpcultimate написа:GTA IV в никакъв случай не изглежда по-добре на конзоли.
rome will burn when it's time has come
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
- pcultimate
Е добре де, има там някъв 2xАА и това е единственото и предимствопри конзолите.ПС3-прекалено тъмна е кашона-по-добре от ПС3 версията, но пак е по-зле от комп.А ти играл ли си я на хубав комп.Ако не гледай comparisson videos-на тях винаги е по-ниско от реалното качество на конзолите,но поне ще се ориентираш.Ace Of Spades написа:А ти играл ли си я на конзоли,че да казваш как изглеждаpcultimate написа:GTA IV в никакъв случай не изглежда по-добре на конзоли.
pcultimate написа:eto:https://www.ozone.bg/games/product/ps3/ ... _80_gb_ps3Leach написа:Аве някои ще ми даде ли саита сас емулатора за PS3???