Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Kvoto padne
Заглавие: HDD
Публикувано на: 26 Май 2009 22:58

Здр.Мисля да увеличавам паметта на компа и понеже нищичко не разбирам от хардове,моля да дадете съвет дали е по-добре да сложа още един до 500 гб,или да махна сегашния и да купя някъкъв с над 500гб.Също така ако може да дадете някакво предложение до 100-120 лева,или да кажете какво да гледам при избор.Мерси предварително.

The green beast: [Motherboard:Biostar A770 A2+] [CPU:Dual Core AMD Athlon 64 X2 2700mhz 5200+] [GPU:XFX 8500GT 512mb DDR2] [RAM:2gb Kingmax ddr2 800mhz] [HDD:250GB Maxtor] [PSU:Forton 350W] [Case:JNC-ATX RJA110]

Профил

Заглавие: Re: HDD
Публикувано на: 26 Май 2009 23:51

Мина времето, когато "под/над 500 GB" закупуване на HDD е неизгодно. Сега е неизгодно да купуваш ПОД 1 TB. Вземаш си 1 TB и не си прецакан, освен ако той не е Seagate ( горещички + сетете се какво стана около Коледа с тях :D ) или WD ( доста скъпички, особено Black ). HITACHI според мен е най-добре. Сам си пресмести - преди време 2x500 GB бяха по-ЕВТИНИ, отколкото 1x1 TB. Е, сега 1x1 TB е по-ЕВТИНО, отколкото 2x500 GB ( отделно, че и 2 HDDs по-малко топлина ще отделят, нали все пак са 2 ). 640/750 няма да се спирам, тъй като са на границата и малко или много не си струва. 1.5 TB/2 TB пък ептен, също неизгодно. Едни ценови листи отвори и скивай, а пък ако те мързи - ping-pong.

Тоя Maxtor го разкарай, продавай, не знам как още седиш с него :). Е, и аз имам 1 20 GB от време оно, но и не се използва, нито продава. В рамка или витрина мога да го сложа някой ден :P.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com