Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Пука ли ви?

България над всичко    39%  39%  [ 24 ]
 Аз съм расист, ама не ме е еня за България    10%  10%  [ 6 ]
 Ахмед Доган ми е баща    15%  15%  [ 9 ]
 Всичко под България    11%  11%  [ 7 ]
 14/88    11%  11%  [ 7 ]
 Ти не беше ли анархист ве?    15%  15%  [ 9 ]
Общо гласове : 62
Автор Съобщение

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие: Re: Пука ли ви за България?
Публикувано на: 24 Май 2009 17:59

" Напразно ли са умрели всички тези, знайни и незнайни, войни? "

Като гледам съвремието ни - доста напразно са умрели. Не един път съм казвал, че искам още да сме под турско робство. Щеше да има повече смисъл.

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 24 Май 2009 18:23

щеше да има повече смисъл да не написваш такава голяма тъпотия

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Май 2009 18:41

The Chameleon написа:
" Напразно ли са умрели всички тези, знайни и незнайни, войни? "

Като гледам съвремието ни - доста напразно са умрели. Не един път съм казвал, че искам още да сме под турско робство. Щеше да има повече смисъл.

Е тогава гласувай за ДПС на следващите избори(извинявам се, че политизирам темата). Просто хората са знаели какво искат- да бъдат свободни, те, събратята им и бедещето поколение. Постигнали са го(не на цяло), но в днешни дни тази свобода, води до слободия. А ние знаем ли какво искаме? Ето там е проблема, но това не означава, че трябва да се примирим с действителноста.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 24 Май 2009 18:59

Nocturno написа:

Защо да е тъпотия бе? И чигот, поддръжник на ДПС ли ме изкарваш?

Толкова ли не осъзнавате деградацията и лайната, в които живеем? Под турско робство поне сме имали идеали и вяра. Смисъл и цел. Момите са били моми, а не курви. Мъжете са били мъже, а не путки. Имали сме ценности и морал. Сигурно и тея редове са големи тъпотии, а? :x

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 24 Май 2009 19:13

И тогава е имало деградация и курволяк. Предателства и путкенски истории - още повече. Това, че всяко човешко същество иска да е свободно и би се борило за живота е съвсем друга тема.

Ако още бяхме под турско робство, просто нямаше да те има, или щеше да се казваш Юзлем и да носиш фес.

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 24 Май 2009 19:20

The Chameleon написа:
Nocturno написа:

Защо да е тъпотия бе? И чигот, поддръжник на ДПС ли ме изкарваш?

Толкова ли не осъзнавате деградацията и лайната, в които живеем? Под турско робство поне сме имали идеали и вяра. Смисъл и цел. Момите са били моми, а не курви. Мъжете са били мъже, а не путки. Имали сме ценности и морал. Сигурно и тея редове са големи тъпотии, а? :x

Като цяло сме били овце и путки, които са лижели гъзовете на турците. Опровергай това.

Фактът, че е имало изключителни мъже, които са се жертвали в името на родината не променя това, че народът ни е бил едно голямо мазно лайно. И си остава такова.

Пука ми за България.
Ще перифразирам нещо, което четох в едно вече несъществуващо списание за игри: "Да кажеш за България, че е просто една държава-дупка е като да кажеш, че Слънцето е една звезда. Ами не, не е. То е нашата звезда! Мъничка разлика, която преобръща орбитата на мирозданието." (специални поздрави на този, който се сети ;))

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 24 Май 2009 19:27

Честно казано не ми се задълбава, какво ли се обаждам и аз ...

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
В момента играе: в момента не играе, довечера може
Публикувано на: 24 Май 2009 19:44

Пука ми, и по дяволите да вървят тези, които я тъпчат, петнят или седят безразлични.
Това, че страната в момента се населява, управлява и съсипва от боклуци, съвсем не значи, че трябва да се примирим, да кажем "край" и да се обърнем на другата страна.

Честит празник на всички именници (по стар стил), на всички, които се чувстват грамотни, на всички преподаватели (MGR, жив и здрав да си), и на всички Българи. Да пребъдат езикът, който напоследък не е никак на почит, и азбуката, дето толкова народ за нищо я няма.

res=$(cat f| tr ' ' '\n' |head -n 2 |tr '\n' ' ')$(cat f |tr ' ' '\n' |head -n -2 |tail -n +3 |tr -d ',.' |sort |uniq |grep -v "^and$" |tr '\n' ' ' |sed 's/ /, /g' |sed 's/, \([A-Za-z]\+\), $/ and \1./')$(cat f| tr ' ' '\n' |tail -n 2 |tr '\n' ' ')

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Май 2009 19:56

Цитат:
Пука ми за България.
Ще перифразирам нещо, което четох в едно вече несъществуващо списание за игри: "Да кажеш за България, че е просто една държава-дупка е като да кажеш, че Слънцето е една звезда. Ами не, не е. То е нашата звезда! Мъничка разлика, която преобръща орбитата на мирозданието." (специални поздрави на този, който се сети ;))

Сенека го е казал с няколко думи -"Родината се обича не затова, че е велика, а затова че е своя". На теб ще ти простя това за лайната, защото, мамка му, прав си :) . Но си заслужава да ти пука, само заради шепата истенски българи.

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 24 Май 2009 22:54

Обективно погледнато, България си има положителните страни, така че не съм съгласен с "лайняните" определения. Все пак не всичко е политика.

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Heroes IV-WoW (Winds of War)
Публикувано на: 25 Май 2009 12:51

Пука ми за България , но повече ми пука за мене си...

Профил Skype

Аватар
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Публикувано на: 25 Май 2009 13:00

Ако се опитвате да ми кажете, че трябва да си обичам родината само защото съм роден в нея, то можете да си заврете нож в гъза. Обичам я поради красотата й. И нищо друго. Хората са си хора, където и да са, а заради постоженията на хора, които нямат нищо общо с мен, не виждам защо трябва да се гордея. Нито Вазов има нещо общо с мен, нито Ботев, още по-малко пък цар Симеон І или които и да било от тея. Това, че са ви внушили любов към лайняната дупка, в която всеки ден ви мачкат като животни и вие пак си я обичате, това не ме засяга по никакъв начин. Обичам природата на България, боли ме кура за държавата. Ако мога по някакъв начин да помогна за нормализирането на положението - с радост бих го направил.

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Май 2009 14:16

Пука ми ест.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Май 2009 15:26

Предлагам темата да се заключи, защото простотията започна да се лее, върху гърба на родината ни.

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 25 Май 2009 15:32

Warbringer написа:
Ако се опитвате да ми кажете, че трябва да си обичам родината само защото съм роден в нея, то можете да си заврете нож в гъза. Обичам я поради красотата й. И нищо друго. Хората са си хора, където и да са, а заради постоженията на хора, които нямат нищо общо с мен, не виждам защо трябва да се гордея. Нито Вазов има нещо общо с мен, нито Ботев, още по-малко пък цар Симеон І или които и да било от тея. Това, че са ви внушили любов към лайняната дупка, в която всеки ден ви мачкат като животни и вие пак си я обичате, това не ме засяга по никакъв начин. Обичам природата на България, боли ме кура за държавата. Ако мога по някакъв начин да помогна за нормализирането на положението - с радост бих го направил.

Изброените са хора, които принадлежат към твоя народ. Ако нямаш уважение към своето, то към кое имаш?

Това е като да кажеш: ми, тя майка ми понеже е курва, аз не я ща, отричам се от нея. Харесвам я само защото си поддържа външния вид.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Публикувано на: 25 Май 2009 15:48

ей тоа моридин веднъж да кае нещо на място.

да, пука ми..
скоро в некъв форум дискутирах тая тема, не смятам пак да лея букви за единия кур.. нема как да променя на някой виждането, така че успех.

Профил

Публикувано на: 28 Май 2009 15:42

За българите, които са ми близки, за историята, за природата - да, пука ми
За държавата, за шибания български манталитет - да отиват по дяволите

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 28 Май 2009 18:18

Warbringer написа:

Ами, всъщност, точно природата не може да е повод за любов или гордост, тъй като природата навсякъде по света е красива и величествена. Не виждам точно България с какво толкова се отличава (не че няма красиви места, но просто навсякъде по света си има красиви места). Виж да се горедееш с народа и историята му, която определено не е като на повечето народи, това е съвсем друга бира.

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Публикувано на: 28 Май 2009 19:59

Казах, че обичам природата на България, не че се гордея с нея... Duuuuuh ??

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Май 2009 20:05

Андрей, съвсем друга бира е и когато един (интелигентен) американец те попита "Абе вие с какво сте известни, с какво се славите?" и ти му кажеш "Ами преди стотици години...", а той те прекъсва "Е, ние пък вчера пратихме хора на Луната."
има разлика, нали ? хората не (трябва да) живеят в миналото и да се захващат само за него.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com